Pages

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Η Πέτρινη Ελληνική Επιγραφή στη Μιννεσότα του 3000 π.Χ.




Η ΠΕΤΡΙΝΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΣΙΓΚΤΟΝ ΤΗΣ ΜΙΝΝΕΣΟΤΑΣ ( ΗΠΑ ) ( ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΜΙΝΝΕΣΟΤΑΣ ΗΠΑ ).ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΝΥΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2,748 Π.Χ.

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ : ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΤΟΣ 2765 Π.Χ.


ΤΟ ΕΤΟΣ 2765 Π.Χ. – 2715 Π.Χ. ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΝΕΑΣ Ο 10 ος.

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2795 ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2715 Π.Χ.ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 80 ΕΤΩΝ.

ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 35 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕ ΕΠΙ 50 ΕΤΗ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΩΝ ,ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΕΥΓΕΝΗ.

ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ,ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΜΙΝΥΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ, 35 ΑΤΟΜΑ,15 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ 25 ΑΝΔΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 15 ΗΤΑΝ ΝΕΑΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ,ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΕΡΜΟΕ = ΕΡΜΙΟΝΑ ,ΑΠΟΙΚΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΠΛΕΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ.ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ,ΕΦΘΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ 60 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΙΝΝΕΣΟΤΑ.

ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΤΙΣΑΝ ΟΙΚΙΣΜΟ,ΑΠΟ 20 ΟΙΚΗΜΑΤΑ.ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΙΝΝΕΣΟΤΑ, ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥΣ (ΜΙΝΕΑ).

Το είδαμε ΕΔΩ

Και αφού μάθαμε την απόκρυφη ιστορία,αυτή που κανείς δεν θέλει να μάθετε, ας δούμε τι είναι η πλάκα του Κένσιγκτον, σύμφωνα με το ellinikahoaxes.gr

Η πλάκα βρέθηκε το 1898 σε μια κωμόπολη της Μιννεσότα και πήρε το όνομα της από τον κοντινό οικισμό του Κένσιγκτον.Σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για μια φάρσα του 19ου αιώνα και δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα.

Ένας Σουηδός μετανάστης ο Olof Olsson Ohman ισχυρίστηκε πως βρήκε αυτή την πέτρα και οι υποστηρικτές της αυθεντικότητας της πέτρας λένε πως πρόκειται για απόδειξη επίσκεψης σκανδιναβών στην περιοχή τον 14ο αιώνα και μετέφρασαν μάλιστα την επιγραφή η οποία είναι γραμμένη στο ρουνικό αλφάβητο.

Kensington-runestone flom-1910.jpg

Δεν θα το ψάξω παραπάνω για να δω αν όντως η πέτρα είναι αυθεντική καθώς υπήρξε μεγάλη αντιπαράθεση, άλλωστε αυτό που απασχολεί είναι αν η επιγραφή έχει σχέση με την Ελλάδα όπως το ευφάνταστο άρθρο ισχυρίζεται,θα σας δώσω όμως μια σειρά από συνδέσμους για να διαβάσετε μόνοι σας όλη την ιστορία αν θέλετε.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kensington_Runestone



http://www.richardnielsen.org/Discussion_files/Inscription%20Panel.pdf

http://scienceblogs.com/aardvarchaeology/2011/11/16/kensington-runestone-fakers-si/

http://www.keithmassey.com/files/KensingtonStone-Massey.pdf

https://www.runestonemuseum.org/runestone/

http://www.kensingtonrunestone.us/

Η ιστορία λοιπόν που παρουσιάζεται στο άρθρο δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία της πέτρινης επιγραφής του Κένσιγκτον και δεν πρόκειται για ελληνική επιγραφή.

Γιώργος Ζ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου