Η ανικανότητα των πολιτικών να βρουν λύσεις στα προβλήματα, που τεχνηέντως δημιουργήθηκαν στον πλανήτη,
θα οδηγήσει σύντομα στον παραγκωνισμό και την αντικατάστασή τους από μία παγκόσμια κυβέρνηση προσωπικοτήτων που θα ετοιμάσει τον δρόμο στον παγκόσμιο ηγέτη.
Στο «Athens Democracy Forum», που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε Αθήνα και Μεσσηνία, από τους «International New York Times» σε συνεργασία με το UNDEF και το Δήμο Αθηναίων, συμμετείχαν τέτοιου είδους «εξέχουσες διεθνείς προσωπικότητες» του πολιτικού, επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού χώρου.
Όλοι τους τόνισαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες, με «αποτέλεσμα, οι ανισότητες, η φτώχεια, η περιβαλλοντική καταστροφή και εν κατακλείδι η αδικία κι ο ανθρώπινος πόνος αποτελούν το καθεστώς όχι μόνο για τις χώρες του τρίτου κόσμου, αλλά για το σύνολο του πλανήτη».
Τονίστηκε πως η αστική δημοκρατία έχει αποτύχει παταγωδώς στο να «δημιουργήσει δίκαιες κοινωνίες και αντί αυτού οι πόλεμοι, η πείνα και η διάλυση των κοινωνικών ιστών χαρακτηρίζουν το παρόν της ανθρωπότητας».
Με λίγα λόγια το έδαφος είναι έτοιμο για αλλαγή καθεστώτος και επιβολή παγκόσμιας δικτατορίας, προκειμένου να βρεθούν «λύσεις» στα προβλήματα.
Επιπλέον, στο διεθνιστικό αυτό φόρουμ υπογραμμίστηκε η ανάγκη να υπάρχει δήθεν περισσότερη δημοκρατία στην διαδικασία λήψης αποφάσεων από κεντρικά πολιτικά όργανα, περισσότερος… σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα όσον αφορά στο μεταναστευτικό, την παροχή ασύλου, τουτέστιν την ισλαμοποίηση του δυτικού κόσμου.
Εκεί βρέθηκαν πολιτικοί όπως ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Μόντι αλλά και οικονομολόγοι όπως ο Πολ Κρούγκμαν, ο οποίος ζητά επιτακτικά την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, όπως ακριβώς και ο παγκοσμιοποιητής Τζορτζ Σόρος.
Για την… αλλαγή στον πλανήτη, μέρος έλαβαν και πολιτικοί της Ελλάδας, όπως ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπαδρέου, ο οποίος έφερε στην χώρα το Μνημόνιο, ο πρώην ΥΠΟΙΚ, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος κατηγορείται για τον σχεδιασμός πραξικοπήματος και φτωχοποίησης της Ελλάδας και η Άννα Διαμαντοπούλου, γνωστή για τις διεθνιστικές απόψεις της σε σχέση με την Παιδεία.
«Πρέπει να διδαχθούμε από τις αρχαίες μας παραδόσεις και να δούμε πώς μπορούμε να επιστρέψουμε σε κάποιες αξίες και να τις εφαρμόσουμε σε μια διαφορετική εποχή. Συλλογικά η ανθρωπότητα μπορεί να πάρει την τύχη στα χέρια της. Η Δημοκρατία γεννήθηκε πάνω στην ιδέα του πως δεν θα συγκεντρωθεί η εξουσία σε λίγα χέρια και να λαμβάνονται ισότιμα οι αποφάσεις. Απειλείται η δημοκρατία την εποχή της παγκοσμιοποίησης ακριβώς γιατί έχουμε τεράστια συγκέντρωση πλούτου σε ελάχιστα χέρια, τα οποία έχουν τεράστια εξουσία και επιρροή σε όλες τις αρχές. Υποσκάπτεται έτσι η δυνατότητα του πολίτη να εκφράζεται και στην κοινωνία να μην υπάρχει αίσθημα δικαίου», ανέφερε στο zougla.gr ο πρώην πρωθυπουργός βάζοντας αριστερές πινελιές στα λεγόμενά του.
Μάλιστα εξέφρασε… ορισμένες προτάσεις για τη σύγχρονη διακυβέρνηση, υπό τη βάση της σκέψης των Αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι βέβαια δεν έχουν καμία σχέση με την σοβιετικού τύπου διακυβέρνηση που ετοιμάζεται μέσω ανακατανομής του πλούτου και δήθεν απονομής της εξουσίας στον λαό.
Η πρώην υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, από την πλευρά της δεν παρουσιάστηκε αισιόδοξη σχετικά με την ικανότητα των σημερινών πολιτικών να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες, τεράστιες προκλήσεις.
«Βρισκόμαστε σε μια σημαντική εποχή που αλλάζουν όλα τα δεδομένα. Υπάρχουν τεράστιες προκλήσεις: οι οικονομίες είναι μη ελεγχόμενες όσο ποτέ, η τεχνολογία αλλάζει ραγδαία τις κοινωνίες και τα έθνη όπως τα ξέρουμε και το τεράστιο πρόβλημα που θα αντιμετωπίζουμε για χρόνια ακόμα, είναι το προσφυγικό, όσο και η υπερθέρμανση του πλανήτη.
Δεν υπάρχουν πολιτικοί και προσωπικότητες να θέσουν τη σωστή ατζέντα για τα προβλήματα αυτά. Διανύουμε την εποχή των τεράτων. Σε όλα τα σημεία του πλανήτη βλέπουμε ακραίο λαϊκισμό ο οποίος λύνει τα προβλήματα για μια μέρα, κι αυτά στη φαντασία, όχι την πραγματικότητα. Θα πρέπει να αλλάξουμε τελείως πορεία», σημείωσε χαρακτηριστικά στο zougla, δίνοντας στα λόγια της παγκοσμιοποιητικούς τόνους.
Ο οικονομολόγος και καθηγητής στο M.I.T. Yasheng Huang, αναρωτήθηκε κατά πόσο η σημερινή δημοκρατία ανταποκρίνεται στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας αλλά και των τεχνολογικών εξελίξεων, ενώ ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, επανέλαβε τις γνωστές του απόψεις περί διαπλοκής των τραπεζών και των ΜΜΕ με την εξουσία, καθώς στο παρελθόν είχε προτείνει την ενοποίηση των τραπεζών κάτω από μία ενιαία τράπεζα, αποφασιστικό βήμα δηλαδή προς την παγκόσμια οικονομική εξουσία.
Παρόν στην εκδήλωση ήταν και στελέχη πολυεθνικών, όπως το στέλεχος της Google, Ross LaJeunesse.
Στο συνέδριο τονίστηκαν δήθεν οι αρχές της αθηναϊκής Δημοκρατίας, ώστε να δοθεί στο κοινό το «τυρί» της άμεσης δημοκρατίας, η οποία δεν είναι εφαρμόσιμη, έτσι ώστε όλοι να δεχθούν υπό αυτό τον μανδύα την παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία θα λαμβάνει δήθεν υπόψη της τον λαό.
Εκεί βρέθηκε και ο γνωστός από την ιστορία με την NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος δήλωσε κι αυτός με την σειρά του, απογοητευμένους από τους πολιτικούς των ΗΠΑ, ενώ ανέφερε πως βρίσκεται κοντά στον Βουδισμό.
Όλα ετοιμάζονται για την έλευση του παγκόσμιου ηγέτη!
Στο φόρουμ τέθηκαν 17 στόχοι του Ο.Η.Ε. στο πλαίσιο της Ατζέντας 21:
el
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου