Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

THE GREAT RESET




Η τεχνολογία θα είναι το κλειδί για τη βιωσιμότητα, και σαφώς θα είναι μεγάλο μέρος του μέλλοντός μας.

The Great Reset - η Μεγάλη Επαναφορά είναι η εγκατάσταση ενός νέου συστήματος οικονομικής και παγκόσμιας διακυβέρνησης που υποτίθεται ότι πρέπει να υλοποιηθεί με τους 17 στόχους αειφόρου ανάπτυξης του ΟΗΕ. Λειτουργεί σε συνδυασμό με την έλευση της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης (4th Industrial Revolution), με τρόπο που επιτρέπει τη διαχείριση όλων των ανθρώπων και πραγμάτων.
Εργαλεία όπως blockchain, (που ορίζεται ως ένα αποκεντρωμένο, κατανεμημένο καθολικό (DLT) που καταγράφει την προέλευση κάθε ψηφιακού στοιχείου σε ένα block, στην ουσία δηλαδή ένα μητρώο (ledger) στο οποίο αποθηκεύονται κι επαληθεύονται πληροφορίες και δεδομένα) AI, (artificial intelligence) παρακολούθηση κάμερας, αισθητήρες σώματος, Internet of things (IOT) internet of value (IOV - που το ιντερνετ θα γίνει η κύριος αγορά) και wearables που ονομάζονται Internet of Bodies (IOB) που υποτίθεται ότι βοηθούν τους υπολογιστές να παρακολουθούν όλους τους πόρους και βιομετρικά. 

Η AI θα αναλύσει τη συμπεριφορά μας και θα μας οδηγήσει σε κατάλληλα μονοπάτια, μέσω δια βίου σχεδιασμού και καριέρας. Τα ρομπότ και οι αυτοματοποιημένες μηχανές θα αντικαταστήσουν τις περισσότερες δουλειές μας και έτσι οι άνθρωποι θα πρέπει να κινηθούν προς εικονικούς κόσμους, από το σπίτι, για να κερδίσουν τα προς το ζην. Μια κοινωνία χωρίς μετρητά αλλά ψηφιακό χρήμα (digital assets) έρχεται μέσα στα επόμενα 5 χρόνια όπου, θα πρέπει να χτίσεις το ψηφιακό σου πορτοφόλι (electronic wallet). Οι συναλλαγές θα γίνουνε χωρις τραπεζες - ψηφιακά από το ένα πορτοφόλι στο άλλο. Οι περισσότερες τράπεζες θα κλείσουν και θα μείνουν μόνο οι κεντρικές. Bank of England, Central European Bank, the Federal Reserve Bank, Bank of Japan, Swiss National Bank, Reserve Bank of Australia κτλ) 

Όλα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και εξηγούνται πλήρως από τους υπεύθυνους του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σε δημόσια γραπτά και στην ιστοσελίδες τους.

Να ασχοληθείτε και να επενδύστε σε κρυπτονομίσματα (που βασικά είναι τεχνολογίες του κοντινού μέλλοντος) τώρα που είναι ακόμα σε τιμή ευκαιρίας και ηλεκτρονικά πορτοφόλια. (Nano ledger)
Πιστεύετε ακόμα σε πανδημίες;










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου