Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Παγκόσμιο Πρόγραμμα Συνείδησης (Princeton University)



Πατήστε στο link για να μεταφερθείτε στον χάρτη
http://noosphere.princeton.edu/?fbclid=IwAR1aIV5gKhbr8l5sC0KpjHPCwTQqKlGOnpUEl6EZUaLVJyfYbJsFNROz1Dw

Η συνεκτική συνείδηση δημιουργεί τάξη παγκόσμια.


Οι λεπτές αλληλεπιδράσεις μας συνδέουν με τη Γη, και μεταξύ μας.
Όταν η ανθρώπινη συνείδηση γίνεται συνεπής, η συμπεριφορά τυχαίων συστημάτων μπορεί να αλλάξει. Οι τυχαίες γεννήτριες αριθμών (RNGs) με βάση την κβαντική σήραγγα παράγουν εντελώς απρόβλεπτες ακολουθίες μηδενικών (0) και ενός (1). (οι γεννήτριες τους έχουν την δυνατότητα να μετράνε την ανθρώπινη συνείδηση με μονάδα μέτρησης το 0 και 1)
Αλλά όταν ένα σπουδαίο γεγονός συγχρονίζει τα συναισθήματα εκατομμυρίων ανθρώπων, το δίκτυο των RNGs γίνεται με λεπτό τρόπο. Υπολογίζουμε μία πιθανότητα σε ένα τρισεκατομμύριο τυχαίου αποτελέσματος. Τα στοιχεία δείχνουν μια αναδυόμενη νοόσφαιρα ή το ενοποιημένο πεδίο συνείδησης που περιγράφουν οι σοφοί σε όλες τις κουλτούρες.

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Συνείδησης ( PRINCETON UNIVERSITY - GLOBAL CONSCIOUSNESS PROJECT) του Πανεπιστημίου του Princeton USA, είναι μια διεθνής, πολυεπιστημονική συνεργασία επιστημόνων και μηχανικών. Συλλέγουμε συνεχώς δεδομένα από ένα παγκόσμιο δίκτυο φυσικών γεννητριών τυχαίων αριθμών που βρίσκονται σε έως και σε 70 τοποθεσίες υποδοχής σε όλο τον κόσμο, ανά πάσα στιγμή. Τα δεδομένα μεταδίδονται σε ένα κεντρικό αρχείο το οποίο περιέχει τώρα περισσότερα από 15 χρόνια τυχαίων δεδομένων σε παράλληλες ακολουθίες συγχρονισμένων δοκιμών 200-bit που παράγονται κάθε δευτερόλεπτο.

Ο σκοπός μας είναι να εξετάσουμε τις λεπτές συσχετίσεις που μπορεί να αντικατοπτρίζουν την παρουσία και τη δραστηριότητα της συνείδησης στον κόσμο. Υποθέτουμε ότι θα υπάρξει δομή σε ό,τι πρέπει να είναι τυχαία δεδομένα, ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.


Οι λεπτές αλλά πραγματικές επιπτώσεις της συνείδησης είναι σημαντικές επιστημονικά, αλλά η πραγματική τους δύναμη είναι πιο άμεση. Μας ενθαρρύνουν να κάνουμε ουσιαστικές, υγιείς αλλαγές στα μεγάλα συστήματα που κυριαρχούν στον κόσμο μας. (χα χα εδώ) Μία μεγάλη ομαδική συνειδητότητα έχει επιπτώσεις στον φυσικό κόσμο. Γνωρίζοντας αυτό, μπορούμε να εργαστούμε σκόπιμα προς ένα λαμπρότερο, πιο συνειδητό μέλλον.

Πατήστε στο link για να μεταφερθείτε στον χάρτη
http://noosphere.princeton.edu/?fbclid=IwAR1aIV5gKhbr8l5sC0KpjHPCwTQqKlGOnpUEl6EZUaLVJyfYbJsFNROz1Dw

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου