Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Αμυγδαλίτιδα-Φυσική θεραπεία



Ορισμός αρρώστιας

Αμυγδαλίτιδα είναι η φλεγμονή των αμυγδαλών, οξεία λοίμωξη καταρροϊκού, ερυθρότητα και οίδημα, συχνά το αποτέλεσμα του υπερβολικού φόρτου εργασίας τους. Οι αμυγδαλές, πολλές αυθεντίες λένε, είναι η πρώτη γραμμή άμυνας. Η δουλειά τους είναι να ελέγχουν την είσοδο μεγάλων στρατών μικροβίων στο σώμα.


Οι αμυγδαλές είναι το σύστημα φιλτραρίσματος για τα αναπαραγωγικά όργανα και τα χρειάζεται ο οργανισμός, αλλιώς ο Δημιουργός δεν θα τις είχε εγκαταστήσει εκ των προτέρων. Καθώς ένα άτομο περνάει από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση μέσα από το στάδιο της εφηβείας, οι νέοι άνθρωποι που κάνουν αυτή τη μετάβαση θα είναι πιο ‘εύκολοι’, αν εξακολουθούν να έχουν αμυγδαλές τους. Τα κορίτσια θα έχουν ευκολότερη έμμηνο ρύση, τα αγόρια λιγότερες πιθανότητες για δυσλειτουργία του προστάτη και θα έχουν μια καλύτερη εφηβική ζωή.

Έχουμε δέκα δάχτυλα, αλλά αν έχουμε μόλυνση σε ένα από αυτά, εμείς δεν θα το κόψουμε αλλά θα προσπαθήσουμε να ξεκαθαρίσει η μόλυνση. Μόλις οι αμυγδαλές πρηστούν με λοίμωξη το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι να κοπούν ή να καούν, χωρίς να προσπαθήσουμε να τις σώσουμε. Χρησιμοποιήστε το προτεινόμενο πρόγραμμα μας και κρατήστε το άτομο στην κανονική του κατάσταση, όπως ο Δημιουργός το προόριζε!
Συμπτώματα

Ο Δρ Kloss περιγράφει τα συμπτώματα ως εξής: "Κρυάδες, πυρετός, πρησμένος λαιμός σχεδόν κλειστός με τη μαλακή υπερώα να κρέμεται στο γλώσσα. Ο λαιμός και το στόμα είναι ξηρά, και στη συνέχεια, σύντομα συσσωρεύεται πολλή δηλητηριώδης βλέννα. Οι αμυγδαλές είναι πρησμένες και κόκκινες. Μικρά έλκη εμφανίζονται στις αμυγδαλές. Συχνά, οι αδένες του λαιμού φουσκώνουν.
Βοηθήματα Βοτάνων

Με την αμυγδαλίτιδα χρησιμοποιούμε την ίδια εφαρμογή θερμού επιθέματος για το αδενικό σύστημα: τρία μέρη φλόμου και ένα μέρος λοβέλια. Εκτός από την κατανάλωση του φλόμου και τσάι λομπέλιας και την εφαρμογή της υπόθαλψης χρησιμοποιήστε σε αφθονία τσάι κόκκινου βατόμουρου, για τρεις ημέρες. Δεν καταναλώνετε τρόφιμα κατά τις ημέρες αυτές, εκτός από χυμούς λαχανικών και φρούτων χωρίς ζάχαρη.

Όταν οι αμυγδαλές διογκώνονται και είναι επώδυνες και οδυνηρές, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι να τις αφαιρέσουμε. Είδαμε μια φωτογραφία πρόσφατα επτά ή οκτώ παιδιά απλώνονται σε ένα king-size κρεβάτι, όλα με "τυλιγμένο το λαιμό". Η λεζάντα εξήγησε ότι η οικογένεια πήρε σημαντική έκπτωση για ομαδική αμυγδαλεκτομή.

Εδώ ήταν μια ομάδα παιδιών που είχαν χάσει ένα πολύτιμο όργανο που ο Κύριος έβαλε στο σώμα τους. Δεν τέθηκε εκεί κατά λάθος ή από απροσεξία, αλλά επειδή χρειαζόταν. Αυτό το όργανο είναι το σύστημα φιλτραρίσματος για το σώμα και όταν αφαιρείται μας αφήνει με ένα ασθενέστερο σύστημα.

Ένα κορίτσι με τις αμυγδαλές της ανέπαφες θα έχει μια ευκολότερη εφηβεία και έμμηνο ρύση από ότι, αν έχουν αφαιρεθεί. Ο τοκετός είναι πολύ πιο εύκολος για τις γυναίκες που εξακολουθούν να έχουν τις αμυγδαλές τους, λόγω των λιγότερων τοξινών στο σώμα.

Το νεαρό αγόρι με τις αμυγδαλές του άθικτες, θα έχει καλύτερο σπέρμα και λιγότερες πιθανότητες για προβλήματα προστάτη λόγω μιας καθαρότερης ροής του αίματος. Για να επαναλάβουμε, έχουμε δέκα δάχτυλα και αν έχουμε μόλυνση σε ένα από αυτά δεν θα σκεφτόμασταν να το κόψουμε χωρίς να προσπαθήσουμε πρώτα να το να επουλώσουμε. Έχουμε μόνο δύο αμυγδαλές και, όταν υπάρχει μια μικρή λοίμωξη σε αυτές, πόσο ανόητο είναι να τις κόψουμε! Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ας σώσουμε αυτές τις αμυγδαλές για καλύτερες, δυνατότερες και πιο ειρηνικές επόμενες γενιές.

Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού και ποτέ μόνοι σας. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ιατρού. Οι φυσικές θεραπείες και δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής περίθαλψης. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό.

Πηγή: Herbal home care-Dr. John R. Christopher
Πηγή φωτογραφίας

ftiaxno.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου