Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Νέα κρούσματα ελονοσίας μεταξύ Ηλείας και Αχαΐας- Δύο πολίτες στο νοσοκομείο




Σειρά ενεργειών θωράκισης των πολιτών και των επαγγελματιών της Ηλείας και της Αχαΐας λαμβάνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή δύο νέα κρούσματα ελονοσίας σε Έλληνες πολίτες στην περιοχή μεταξύ των δύο νομών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες διεξήχθη σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας με την παρουσία κλιμακίου του ΚΕΕΛΠΝΟ και των διευθύνσεων Υγείας των δύο νομών για τον καθορισμό της λήψης των απαραίτητων μέτρων, ώστε να προστατευθούν οι πολίτες της περιοχής.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο πολίτες νοσηλεύτηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και ήδη η θεραπεία τους εξελίσσεται ικανοποιητικά.



Τη Δευτέρα το πρωί έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη στην Κάτω Αχαΐα, στην οποία έχουν προσκληθεί όλοι οι αιρετοί των δύο νομών, αγρότες και κτηνοτρόφοι, καθώς και εκπρόσωποι τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης θα γίνει ενημέρωση για τα μέτρα πρόληψης ώστε να μην εμφανιστούν άλλα κρούσματα και να μην προκύψει πρόβλημα εν μέσω τουριστικής περιόδου.



pentapostagma

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου