Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Πώς οι Αδελφές Ψυχές Μπορούν να Θεραπεύσουν η Μία την Άλλη



Πιστεύετε ότι ο/η σύντροφός σας αποτελεί την αδελφή ψυχή σας;

Όταν δείτε ότι η αδελφή ψυχή σας είναι λυπημένη, ενοχλημένη, εθισμένη σε κάτι, πολύ ευαίσθητη ή φοβισμένη, στην πραγματικότητα είναι σαν να κοιτάζετε έναν καθρέφτη κι όλα αυτά αντανακλούν την αόρατη πλευρά σας.

Οι αδελφές ψυχές αγαπιούνται τόσο πολύ, ώστε οι ενέργειές τους αντικατοπτρίζουν τα πάντα μέσα τους.

Σας δείχνει κάτι που είστε, έχετε ήδη υπάρξει ή έχετε ξεχάσει και θα πρέπει να το ελέγξετε. Κοιτάξτε τις επιθυμίες, τις πεποιθήσεις της και τι έχει να σας πει. Αυτές είναι οι δικές σας ανάγκες και οι πεποιθήσεις που αντανακλώνται ξανά σε σας. Η αδελφή ψυχή σας σας μεταφέρει μέσα από ένα πνευματικό ταξίδι που κανένας άλλος δεν μπορεί να δημιουργήσει για εσάς.


Ο/η σύντροφός σας σας παρουσιάζει τα πράγματα μέσα από τη βαθύτερη δυνατή αγάπη και σας οδηγεί πίσω στη δική σας πηγή αντανακλώντας οτιδήποτε σας αφορά. Οι ενέργειες ανάμεσα στις αδελφές ψυχές αναλαμβάνουν (με λέξεις και με πράξεις) να σας δείξουν ποιοι είστε ή τι χρειάζεται να αλλάξετε.

Μερικά πράγματα είναι βαθιά κρυμμένα μέσα σας ή ξεχασμένα. Απλώς εξετάστε τα λόγια, τους φόβους και τη συμπεριφορά της αδελφής ψυχής σας για να δείτε τον εαυτό σας. Αν είστε ειλικρινείς, τότε θα βιώσετε την ανώτερη αγάπη ανάμεσα στις ψυχές που θα μπορούσε ποτέ να βιώσει κανείς. Αυτή αντανακλά το καλό και το κακό μέσα σας. Πρόκειται για μια δέσμευση που έχει ήδη γίνει προτού καν γεννηθείτε. Συμφωνήσατε να γνωριστείτε και να θεραπεύσετε ο ένας τον άλλο μέσω της αντανάκλασης της ψυχής και του εγώ σας.
Θεραπεύστε ο ένας τον άλλον γρήγορα

Αν η γυναίκα δεν μπορεί να ξεπεράσει τους φόβους της, τότε είναι πιθανό ότι και ο άντρας της δεν θα τα καταφέρει. Αν έχει εμμονή με κάποιον εθισμό ή ένα πρόβλημα στη ζωή της, είναι πάρα πολύ πιθανό ότι και ο άντρας θα ακολουθεί την ίδια ακριβώς πορεία. Αν εκείνος το παρατηρήσει αυτό και είναι πρόθυμος να απαλλαγεί από τον εθισμό ή τον φόβο να εγκαταλείψει ένα μέρος ή μια εμμονή, τότε αυτομάτως θα θεραπευτεί και η γυναίκα του.

Έτσι, αν δύο αδελφές ψυχές έχουν επίγνωση αυτής της σχέσης της ψυχής τους, μπορούν να θεραπεύσουν ο ένας τον άλλο αντικατοπτρίζοντας τον εθισμό, τη θλίψη, τον φόβο ή τη συμπεριφορά. Όταν ένας από τους δύο απαλλαγεί από οποιοδήποτε από τα παραπάνω, μπορεί αυτομάτως να θεραπευτεί. Αυτό γενικά δεν συμβαίνει σε μια άλλη κανονική σχέση ή συνεργασία. Αν δείτε ότι ο/η σύντροφός σας υποφέρει από κάτι (κατάθλιψη, λύπη, εθισμό, αρρώστια κλπ), τότε δείτε την αντανάκλαση μέσα σας και απλώς πείτε «θέλω να απελευθερωθώ από αυτό για να θεραπευτούμε και οι δύο». Έτσι, θα θεραπευτείτε και οι δύο. Χρειάζεται αγάπη προς τον εαυτό σας για να δείτε αυτά τα σημάδια και αγάπη ανάμεσά σας για να θεραπευτείτε.

Η αλλαγή έρχεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό που χρειάζεστε είναι αντανάκλαση και γνώση! Αυτός είναι ο λόγος που οι σχέσεις των αδελφών ψυχών είναι η υψηλότερη μορφή μεταμόρφωσης που μπορεί να συμβεί σε όλες τις σχέσεις. Η δέσμευση στη σχέση σας (και φυσικά το να σταματήσετε να αποφεύγετε τα προβλήματά σας) σημαίνει επίσης και δέσμευση απέναντι στον εαυτό σας. Αυτό λειτουργεί αμφίδρομα. Πώς μπορείτε να γυρίσετε την πλάτη σας στην αδελφή ψυχή σας; Είναι το ίδιο με το να μην αγαπάτε τον εαυτό σας. Αν αγαπάτε τον εαυτό σας, θα αγαπάτε και την αδελφή ψυχή σας και εκείνη θα σας αγαπά περισσότερο αγαπώντας επίσης τον εαυτό της.

Η αποφυγή είναι σαν να αποφεύγετε εσάς τους ίδιους. Αν ο/ η σύντροφός σας θυμώνει επειδή τον/την παραμελείτε, προσέξτε μήπως η συμπεριφορά σας δείχνει ότι παραμελείτε τον εαυτό σας. Μπορεί να είστε θυμωμένος με τον εαυτό σας για κάποιο λόγο ή μπορεί να προσποιείστε ότι είστε κάποιος που δεν είστε. Ο/η σύντροφός σας είναι ευαίσθητος ή κρύβει τις αδυναμίες του;

Οι αδελφές ψυχές προβάλλουν την αγάπη και το φως μεταξύ τους. Στο τέλος, θα σας οδηγήσει στο να δεχτείτε και να συναντήσετε τον αληθινό εαυτό σας κι όχι το εγώ σας. Όσο περισσότερο αποφεύγετε ορισμένα προβλήματα που έχετε μεταξύ σας, τόσο περισσότερο θα τρέχετε μακριά από τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει βαθύτερη αγάπη από αυτή ανάμεσα σε εσάς και την αδελφή ψυχή σας που έχει δεσμευτεί να αντικατοπτρίζει απολύτως εσάς και μόνο!

Άρθρο της συγγραφέως και δημοσιογράφου Leda De Zwaan

enallaktikidrasi.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου