Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Τι απαντάει ο Αρχιμανδρίτης που διέκοψε τη βάπτιση του κοριτσιού






Τους λόγους για τους οποίους διέκοψε το μυστήριο της βάπτισης του τρίχρονου κοριτσιού, το οποίο αρνήθηκε να βαπτιστεί, εξήγησε ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Μόναχο, Πέτρος Κλιτς, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Star.

Όπως είπε, όταν το παιδί είναι άνω των 12 μηνών, πρέπει οι γονείς για ένα διάστημα να εκκλησιάζονται πιο τακτικά, προκειμένου να εξοικειωθεί το παιδί με τον ιερέα και με το χώρο της εκκλησίας, γενικότερα, έτσι ώστε να τελεστεί ομαλά το μυστήριο.

Τελικά, όπως αποκάλυψε ο Αρχιμανδρίτης, το κοριτσάκι βαπτίστηκε από άλλον ιερέα.


Δείτε το βίντεο από το Star:










Αναρωτηθείτε γιατί οταν μια αθωα ψυχή γεννιέται και παει σε χριστιανικό ναό φοβάται αντι να αισθάνεται το αντίθετο… οταν μια ψυχή ενσαρκωθεί στην γη γνωρίζει και θυμάται πολλά αν παρατηρήσετε τα μικρά παιδιά μπορούν να κάνουν ακόμα και θαύματα και αυτό παρακολουθείτε σε ολη την γη ανεξαιρέτως φυλής..

δυστυχώς όμως εχουν κόψει τον λογο σε αυτές τις ηλικίες και δεν μπορούν τα περισσότερα να μιλήσουν και να εξοικειωθούν άμεσα με το περιβάλλον που βρίσκονται   ώστε να θυμούνται και έπειτα να εξηγήσουν… θα πρέπει να μην καταπιέζονται αυτά τα άτομα όταν βρίσκονται στην παιδική τους ηλικία… ίσως έτσι ξεδιπλωθεί το κουβάρι στο οποιο μας έχουν

μ-πλέξει…

Διαβάστε επίσης 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου