Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

"Ρέκβιεμ" για τη ΝΔ: "Αυτοκτονία" στο Σύνταγμα ετοιμάζει ο Α.Σαμαράς - Εκεί θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία




Σε απονενοημένο διάβημα προχωρά ο Α.Σαμαράς καθώς θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στο Σύνταγμα!

Όπως βλέπετε και στην φωτό της προεκλογικής συγκέντρωσης του 2012 ούτ τότε που κέρδισε τις εκλογές η ΝΔ δεν κατόρθωσε να γεμίσει την Πλατεία Συντάγματος.

Στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί τελικά η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας, την Παρασκευή, με τον πρωθυπουργό να απορρίπτει τις προτάσεις για διεξαγωγή της στο κλειστό του ΟΑΚΑ ή στο Ποδηλατοδρόμιο.

Σύμφωνα με πηγές από το Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να πήρε την απόφαση επάνω του και να προκρίνει τη διεξαγωγή της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, ως απάντηση στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ομόνοια, καθώς οι άλλοι χώροι κρίθηκαν μικροί και εκτιμήθηκε ότι θα στείλουν μήνυμα ηττοπάθειας.

Έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και δεν κατανοεί ότι χώροι σαν το ΟΑΚΑ και το ποδηλατοδρόμιο, μπορέι να είναι μικροί αλλά είναι αρκούντως μεγάλοι για τη ΝΔ του Α.Σαμαρά.

Θεωρητικά ακόμα και ένα κόμμα του 23% θα μπορούσε να γεμίσει μια πλατέια σαν το Σύνταγμα, κάπως αξιοπρεπώς, αλλά το κοινό του Α.Σαμαρά έχει πλεόν κάποιες ιδιοτροπίες.

Οι περισσότεροι ανήκουν σε μεγάλες ηλικιακά ομάδες και δεν σηκώνονται εύκολα από τον καναπέ τους, και επιλέον δεν θα ψηφίσουν τον Α.Σαμαρά επειδή τους εμπνέει κάποιο όραμα για την χώρα, αλλά επειδή έχουν τρομοκρατηθεί από κυβερνηση και κανάλια ότι την επομένη των εκλογών η Ελλάδα θα έχει μετατραπεί σε...σεληνιακό τοπίο μετά από μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα που θα πραγματοποιηθεί στην Ομόνοια αναμένεται να δώσει το παρόν η νεολαία της χώρας που σαφώς προτιμά ποιο ακτιβιστικής μορφής κόμματα όπως αυτό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και του Λαϊκού Συνδέσμου.

Την ίδια στιγμή καταστροφέα εγγράφων παρήγγειλαν από το γραφείο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, 23 ημέρες πριν από την εκλογές και μία ημέρα μετά την Πρωτοχρονιά σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Η δαπάνη είναι της τάξης των 639,60 ευρώ και όπως είναι φυσικό δίνει το στίγμα του πόσο πιστεύει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ότι θα συνεχίσει την παραμονή του στην εξουσία.

Στη ΝΔ έχουν την πραγματική εικόνα του τι συμβαίνει στην κοινωνία, και έχουν πραγματικές δημοσκοπήσεις για να γνωρίζουν πόσο κοντά είναι στην αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ και εάν οι ΑΝΕΛ μπαίνουν στη Βουλή η όχι.

Θα μπορούσε τουλάχιστον να αποφύγει το "στριπ-τιζ" στο Σύνταγμα, η δύναμη της εικόνας μένει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των πολιτών.

defencenet.gr
Η ξεφτιλα της ημερας 
Φτανει οχι αλλο σαμαρα σεξ....




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου