Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Παρέμβαση ευρωβουλευτή Λάμπρου Φουντούλη για τις επιθέσεις στα γραφεία των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής




Παρέμβαση στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λάμπρος Φουντούλης, σχετικά με τις επιθέσεις των γνωστών παρακρατικών εναντίον των γραφείων των Ευρωβουλευτών στην Αθήνα.

Σε αυτήν ανέδειξε την αδιαφορία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη απέναντι στο θέμα, καθώς, παρά την επιστολή με την οποία και οι τρεις Ευρωβουλευτές ζητούσαν αστυνομική προστασία των γραφείων τους, καμία αντίδραση δεν υπήρξε, τόσο από τον Υπουργό, όσο και από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, που ενημερώθηκε προσωπικά για το θέμα. Αποτέλεσμα δε αυτής της αδιαφορίας είναι να έχουν σημειωθεί ήδη δύο επιθέσεις εναντίον των γραφείων, η μια μάλιστα με εκρηκτικό μηχανισμό, θέτοντας πιθανώς σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων σε αυτά.

Έτσι, διαπιστώθηκε για μια ακόμα φορά η υποκρισία των Ελλήνων πολιτικών, οι οποίοι έσπευσαν να μεταβούν στο Παρίσι για την καταδίκη των επιθέσεων στο Charlie, αλλά δεν καταδίκασαν ποτέ τις επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, από τις οποίες θρηνούμε ήδη δύο θύματα.


xryshaygh.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου