Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α ( 'Β ΜΕΡΟΣ )



Γράφει ο Κωνσταντίνος Φανουράκης + Ο.Ε.Α.Φ.

Παγκόσμιος πόλεμος

Χορηγός… Νέα Παγκόσμια Τάξη. .

Πολλοί πολιτικοί αναλυτές μετά από χρόνια διαπίστωσαν πως το πραγματικό κίνητρο του Β΄ παγκοσμίου πολέμου ήταν το ότι κάποιες χώρες της Νέας Τάξης θα είχαν οικονομικά οφέλη, όπως η Αμερική που μετά από το κραχ του 1929 προσπαθούσε μανιωδώς να επωφεληθεί από νέες ιδέες και να μαζέψει τον πλούτο που κατείχαν αλλά κράτη για να ξεκινήσει την αυτοκρατορία της Νέας Τάξης.

Ο πόλεμος για την Αμερικανική οικονομία ήταν η ύφεση, η βιομηχανική παραγωγή και η μείωση της ανεργίας.
Μειώθηκε η ανεργία το 1939 από το 13,3% στο 1,2% το 1944, επίσης η αμερικανική οικονομία αυξάνεται και πλουτίζει το 1939 από 88,6$ δις δολάρια εκτοξεύεται στα 135$ δισεκατομμύρια δολάρια έως το 1944.(¨όπως γίνεται και τώρα¨).

Rothschild και Adolf Hitler
Η οικογένεια Rotschild βοηθά οικονομικά το Τρίτο Ράιχ και τον Adolf SchicklgruberHitler εβραϊκής καταγωγής
( μετά από πολλές μαρτυρίες το 2010 η Daily Telegraph δημοσιεύει με στοιχεία από βιολογικές αναλύσεις που έγιναν σε συγγενείς του Adolf Schicklgruber Hitler πως έχει εβραϊκή καταγωγή. Διαβάστε περισσότερα εδώ επίσης λέγεται πως ο πατέρας του ο Alois Hitler ήταν νόθος γιός της οικογένειας Rotschild )


Η οικογένεια Rotschild βοήθησε τον Adolf Schicklgruber Hitler να έρθει στην εξουσία μέσα από μυστικές οργανώσεις, λέσχες και εταιρίες μεγάλων οικογενειών όπως η Thule Society, η Vril Society, η shell oil, η Brown Brothers, Rockefeller κ.α…
Επίσης η αμερικανική Ford Motor Company ήταν η εταιρία που έφτιαξε τα τανκς για την ναζιστική Γερμανία τροφοδοτώντας με καύσιμα από την Mobil Oil των Rockefeller

Οι τράπεζες του Rothschild, Kuhn και Loeb χρηματοδότησαν επίσης και την ρωσική επανάσταση…


O Πρέσκοτ Μπους (Prescott Bush) χρηματοδοτεί τους Ναζί.


Ο Πρέσκοτ Μπούς, ήταν ο παππούς του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπούς όπως γνωρίζουμε οι περισσότεροι.


Ο Πρέσκοτ Μπους ήταν στέλεχος της Wall Street, αλλά και ένας διάσημος επιχειρηματίας.H Brown Brothers Harriman (BBH), για την οποία εργαζόταν ο Πρέσκοτ Μπους λειτούργησε ως βάση των ΗΠΑ για τη γερμανική βιομηχανία . O Fritz Thyssen, ήταν ακόμη ένας γερμανός επιχειρηματίας ο οποίος βοήθησε στη χρηματοδότηση του Χίτλερ στη δεκαετία του 1930.


Η αγγλική εφημερίδα Guardian έχει δημοσιεύσει στοιχεία που δείχνουν πως ο Μπούς ήταν διευθυντής στην Union Banking Corporation (UBC), που εκπροσωπείται από τον γερμανό επιχειρηματία Fritz Thyssen προς συμφέρον των Η.Π.Α. και συνέχισε να εργάζεται για το τραπεζικό σύστημα και μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο μέχρι που αναφέρθηκαν κατηγορίες για υποστήριξη του προς την Ναζιστική Γερμανία και μετακομίζει στο Buenos Aires στην Αργεντινή το 1950 και αποβιώνει ξαφνικά στις 8 Φεβρουαρίου 1951 σε ηλικία 78 ετών και θάβεται σε οικογενειακό μαυσωλείο στο Mülheim.



Το 1959 η ¨χήρα¨ γυναίκα του Amélie Thyssen και η κόρη Anita Gräfin Zichy-Thyssen ιδρύουν το ίδρυμα Fritz Thyssen υπέρ της επιστήμης με μετοχικό κεφάλαιο 100 εκατομμύρια γερμανικά μάρκα. Η Amélie Thyssen πέθανε το 1965.

Η Anita Gräfin Zichy-Thyssen διοίκησε το ίδρυμα μέχρι τον θάνατο της το 1990 και κατόπιν περνά σε εβραϊκά χέρια προς συμφέρον της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Το ίδρυμα είναι θερμός υποστηριχτής πολλών ερευνών και project όπως το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ για την δημιουργία μιας ευρωπαϊκής κοινότητας μαζί με το Ερευνητικό Ινστιτούτο Πολιτικής Επιστήμης και Ευρωπαϊκών Θεμάτωνστο πανεπιστήμιο της Κολωνίας όπως και με το Centre d'Etudes Européennes de Sciences Po στο Παρίσι και το ΔιευρωπαϊκόΠολιτικών Μελετών στις Βρυξέλες.

Το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ έχει ως σκοπό να βρει νέους ηγέτες και επιστήμονες για το μέλλον της νέας παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης. Αυτός ήταν και ο ρόλος του συνεδρίου που διεξήχθη στις 7 Ιουνίου 2012..

Η συνομωσία του Ολοκαυτώματος…

Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι το Ολοκαύτωμα ήταν ένα ψέμα!!!Υποστηρίζουν πως η λεγόμενη γενοκτονία των Εβραίων κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου δεν συνέβη καθόλου ή δεν συνέβη στο βαθμό που αναφέρουν οι εβραίοι.


Πολλοί ερευνητές και αναλυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναφέρουν πως αυτή η δημιουργία του δράματος από τους εβραίους έγινε για να κερδίσουν τη συμπάθεια του κόσμου και να δημιουργηθεί το σιωνιστικό κράτος στη Μέση Ανατολή..

Το κράτος του Ισραήλ δημιουργείτε το 1948 με την βοήθεια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή είχε τον σκοπό του. Με την βοήθεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου κερδίζουν αυτόν τον σκοπό μετά από την μεγαλύτερη αιματοχυσία παγκοσμίως που είχε γίνει ποτέ ιστορικά…

Το Τρίτο Ράιχ είχε ως σκοπό την συγκέντρωση του πλούτου από τα κράτη για την βοήθεια του σιωνιστικού κράτους. Ακόμη και τρόφιμα στέλνονταν μαζί με τον χρυσό κατόπιν της λεηλασίας που γινόταν. Όσο παράξενο και αν σας φαίνεται ο χρυσός και τα αποθέματα τροφίμων που εκλάπησαν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και απ ’όλη την Ελλάδα από την Ναζιστική Γερμανία (όπως συνεχίζεται έως και σήμερα) μεταφέρθηκαν τότε στην Μέση Ανατολή.....


Παρ’ όλο που πολεμούσαν οι άγγλοι και οι γερμανοί στην περιοχή (παρασέρνοντας και την Ελλάδα στην συμμετοχή αυτή) δεν αναφέρεται ξεκάθαρα πουθενά ποιος ήταν ο στόχος της εκστρατείας των γερμανών στην περιοχή.

Μετά όμως τo ξεκαθάρισμα του τοπίου όταν τελείωσε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος το πεδίο ήταν ελεύθερο και καθαρό για την δημιουργία ενός νέου σιωνιστικού κράτους, το κράτους του Ισραήλ… Παλαιστίνιοι και Άραβες που ζούσαν στην περιοχή είχαν υποστεί μια ανελέητη αιματοχυσία στο όνομα του σιωνισμού και της παγκοσμιοποίησης. (Αυτό δεν θα το βρείτε πουθενά να αναγράφετε στην ¨Παγκόσμια Ιστορια¨ , ποιοι οι λόγοι;; σκεφτείτε τους… )




Οι εβραίοι μετά την ίδρυση του Ισραήλ ισχυρίζονται πως περισσότεροι από πέντε εκατομμύρια αθώοι εβραίοι σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου από τον ναζιστικό στρατό στους θαλάμους αερίων. Υπάρχουν πολλοί ηγέτες που αρνούνται το ολοκαύτωμα ανοιχτά και ένας από αυτούς είναι ο εβραϊκής καταγωγής και πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ και από τον ΑμπντέλΑζίζ αλ-Ραντίσι ηγέτη της Χαμάς.*( εβραϊκής καταγωγής ο ΜαχμούντΑχμαντινετζάντ βάσει της αμερικανό-εβραϊκής βιβλιοθήκης βλέπε εδώ )


Στην Ελλάδα περίπου πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι είχαν σκοτωθεί, δολοφονηθεί, ή αιχμαλωτιστεί και αγνοείτε η τύχη τους έως και σήμερα και μετέπειτα στον δημιουργημένο εμφύλιο πόλεμο για να ολοκληρώσουν το ελληνικό ολοκαύτωμα.

Στην τότε Γερμανία πολλοί έλληνες προσπάθησαν να μεταναστεύσουν αλλά κατέληξαν αιχμάλωτοι και νεκροί όπως και πολλοί άνθρωποι από τις βορειοανατολικές χώρες της τότε Ευρώπης όπου τους στιγμάτισαν σαν εβραίους και κατέληξαν νεκροί. Στην πραγματικότητα μεγάλοι επιχειρηματίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μετέφεραν εβραίους μακριά από την Γερμανία και κατόπιν στο νέο δημιουργημένο κράτος Ισραήλ και στην Αμερική (αλλιώς δεν θα υπήρχαν αρκετοί εβραίοι να ενισχύσουν αυτό το νέο κράτος) .



Το βρετανικό επιτυχημένο σχέδιο με την ονομασία (Operation Mincemeat) είχε ως σκοπό την παραπλάνηση των κρατών κατά την διάρκεια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου.

Ένα άλλο σχέδιο εξαπάτησης ήταν και η επιχείρηση Barclay η οποία έγινε για να καλύψει την προβλεπόμενη εισβολή των Ιταλών στην Βόρεια Αφρική. Η επιχείρηση Mincemeat βοήθησε να πείσει τους γερμανούς πως η Ιταλία ήταν έτοιμη να εισβάλει στην Ελλάδα και την Σαρδηνία το 1943 αντί της Σικελίας.


Η Αμερική ήταν έτοιμη για τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Κυβερνητικά στελέχη των Η.Π.Α. έψαχναν αφορμές για να εισβάλουν σε κράτη ως πρόσχημα πως δέχονταν επίθεση και έτσι να λειτουργήσει η μηχανή του πολέμου…

Για να συμβεί αυτό επέτρεψαν την επίθεση στο Pearl Harbor. Ενώ οι μυστικές υπηρεσίες το γνώριζαν, δεν έλαβαν κανένα μέτρο έτσι ώστε να υπάρξει η δικαιολογία για την έναρξη του πολέμου και για να δοκιμαστούν τα νέα όπλα που είχαν στην κατοχή τους.

Έτσι στης 6 Αυγούστου έπεσε η πρώτη πυρηνική βόμβα ουρανίου «Λιτλ Μπόι» («μικρό Αγοράκι») στην Χιροσίμα της Ιαπωνίας. Έτσι δοκίμασαν τα νέα ατομικά όπλα ώστε να δουν και τις επιπτώσεις που θα έχει σε έναν ολόκληρο λαό!!!




Κατόπιν μετά από χρόνια, Ιάπωνες με αμερικανούς επιστήμονες ερευνούν τις επιπτώσεις της ατομικής βόμβας σε έναν λαό πειραματόζωο…


Οι πόλεμοι δεν έγιναν και δεν γίνονται για καμιά ιδεολογία από τις οποίες πιστεύεις. Γίνονται για την ιδέα του χρήματος και για την κυριαρχία επάνω στην ψυχή του ανθρώπου (για όσους έχουν...)

Η υποδούλωση του νου προέρχεται από μια μεγάλη προπαγάνδα…
Στις 23 Αυγούστου 1939 πολύς κόσμος συγκλονίζεται ξαφνικά από το «σύμφωνο μη επίθεσης» που υπέγραψαν Ρωσία και Γερμανία.


Οι άνθρωποι τότε θα ήταν ακόμη πιο σοκαρισμένοι εάν γνώριζαν και τα άλλα μυστικά σύμφωνα που υπέγραψαν οι δυο χώρες για την μοιρασιά της βορειοανατολικής Ευρώπης , όπως την Φιλανδία, την Εσθονία , τη Λετονία , τη Λιθουανία, Ρουμανία και Πολωνία. Η συμφωνία ήταν να εισβάλουν τα στρατεύματα και από τις δυο χώρες και να γίνει η ¨μοιρασιά¨. Πρώτη χώρα ήταν η Πολωνία….



Ιστορικά ο Ιωσήφ Στάλιν φοβόταν πως η νέα τάξη θα τον ¨πουλούσε¨ και δεν θα ηγείτο ο ίδιος την αυτοκρατορία που του είχαν τάξει. Έτσι το 1939 καλεί τον υπουργό εξωτερικών Λόρδο Χάλιφαξ (Halifax) της Βρετανίας για να συζητήσουν μια νέα συμμαχία κατά της Γερμανίας. Οι ρώσοι ρώτησαν αν θα μπορούσαν να στείλουν στρατεύματα στην Πολωνία εάν ο Χίτλερ εισβάλει.

Η Βρετανία το αρνείται κατηγορηματικά και οι συνομιλίες καταρρέουν. Στα αυτιά του Στάλιν φτάνουν φήμες πως όλα τα συμφέροντα ήταν μόνο υπέρ της Ρωσίας και πως ετσι λέρωνε τον κομμουνισμό και τον σοσιαλισμό με εθνικιστικά θέματα πέρα από τις ιδέες της νέας τάξης.

Ο Ιωσήφ Στάλιν ήθελε να δείξει το πρόσωπο που επιθυμούσαν όλοι οι μεγάλοι ηγέτες και αυτά που είχαν συμφωνηθεί… περιμένει πλέον νέες εντολές…
Τον Αύγουστο του 1939 ο Χίτλερ έστειλε στην Ρωσία τον Ρίμπεντροπ (Joachim von Ribbentrop) έναν ανώτερο διοικητή των Ναζί ο οποίος προσέφερε μια Ναζιστική-Σοβιετική συμμαχία.


Υπογραμμίζοντας πως και οι δυο ηγέτες έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους και ίδιους στόχους που μπορούν να κατακτήσουν μαζί, η Γερμανία δεν θα επιτεθεί στην Ρωσία. Θα διαιρέσουν την Πολωνία και θα μοιράσουν την Λετονία, τη Λιθουανία και την Πολωνία.




Ο Στάλιν δεν εμπιστευόταν τους βρετανούς. Η συμφωνία του Μονάχου τον είχε πείσει πως η Βρετανία και η Γαλλία δεν θα πήγαιναν σε πόλεμο ενάντια στην Γερμανία. Μετά από μια μυστική σύσκεψη ο Στάλιν αποφασίζει πώς θα υπογράψει το σύμφωνο συμμαχίας με την Γερμανία στις 23 Αυγούστου 1939… οι εντολές που είχε από την νέα τάξη ήταν ξεκάθαρες… να κρατήσει την μισή Πολωνία έτσι θα έχει χρόνο για να προετοιμαστεί για τον μεγάλο επερχόμενο πόλεμο…


Οι Γερμανοί και ο Χίτλερ πιστεύουν πως μπορούν να στηριχτούν στους ρώσους καθώς γνωρίζουν από πολέμους… Στην Ρωσία διαδραματιζόταν χρόνια εμφύλιος πόλεμος και με την επανάσταση των Μπολσεβίκων όλη η Ρωσία έμπαινε στα νέα μέτρα της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Το 1917 εν μέσω της επανάστασης ο Λένιν βάζει τις βάσεις και καθιερώνει την Τσεκα που αποτελείται από επιτροπές έκτακτης ανάγκης σαμποτέρ και εκτελεστές…

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η Τσεκα έγινε από τις μεγαλύτερες και πιο σκληρές οργανώσεις της κρατικής ασφάλειας. Η οργανωτική δομή του άλλαζε κάθε λίγα χρόνια όπως και το όνομα της. Η Τσεκα έγινε GPUαργότερα NKVD και στο τέλος όπως την γνωρίζουμε όλοι σήμερα KGB…. Παραδόθηκε στην νέα τάξη και δρα πλέον υπογείως…











Περίπου 20 εκατομμύρια θάνατοι καταγράφηκαν στην τότε Ρωσία. Για τους περισσότερους θανάτους υπεύθυνη ήταν η Τσεκα καθώς είχε λάβει μέρος σε πολλές και διάφορες αποστολές, μέχρι και ληστείες από αποθήκες τροφίμων. Άφηναν χωριά να λιμοκτονούν από την πείνα. Όποιος εναντιωνόταν ήταν εχθρός του κράτους και στέλνονταν στα γκουλάγκ (Gulags).






Ο Εβραίος Genrikh Grigoryevich Yagoda, αποκαλείτε ως ο μεγαλύτερος σφαγέας του 20ου αιώνα. Ήταν ο αναπληρωτής επικεφαλής της GPU, διοικητής στα ¨καταναγκαστικά¨ (φυλακές) έργα γκουλάγκ όπου αναγράφεται και ιστορικά πως κατά την διάρκεια της διοίκησης του πέθαναν περίπου 10 εκατομμύρια άνθρωποι….!!




Έπειτα παρασημοφορήθηκε με το μετάλλιο (Order of Lenin) για τις επιτυχημένες υπηρεσίες που προσέφερε στην μεγάλη Ρωσία. Βέβαια τον εκτέλεσαν στο τέλος διότι οι θάνατοι ήταν πολλοί και κινδύνευε η υπόληψη του Στάλιν και δεν ευνοούσαν την Ρωσία οι ιστορίες που ακούγονταν για τον δήμιο εβραίο Yagoda..

Την θέση του πήρε ο NikolaiYezhov διοικητής της τότε NKVD μυστικής υπηρεσίας μετά την GPU. Ήταν πολύ κοντινός συνεργάτης του Στάλιν , το παρατσούκλι του ήταν

( ο Αιμοδιψής Νάνος )….. !!





O Nikolai Yezhov ( ο Αιμοδιψής Νάνος ) δεν ήταν Εβραίος, αλλά η δεύτερη γυναίκα του η YevgeniaFeigenburg ήταν από μεγάλη εβραϊκή οικογένεια της Ρωσίας..


Ο Montefiore Sebag ένας ¨ιστορικός¨ των εβραίων αναφέρει σε βιβλίο του πως ο Στάλιν περιβαλλόταν από νέους και νέες εβραϊκής καταγωγής..


Πολλοί εβραίοι ήταν μέσα στις μυστικές υπηρεσίες του Στάλιν και έδιναν αναφορά στην «Νέα Τάξη». Ένας από τους επικεφαλείς της NKVD αλλά και ειδικός σε βασανιστήρια ανάκρισης ηταν ο εβραιος Leonid Raikhman













Το 1934 σύμφωνα με δημοσιευμένες στατιστικές το 38,5 % από αυτούς που κατείχαν ανώτερες θέσεις στις σοβιετικές υπηρεσίες ήταν εβραϊκής καταγωγής……

Πολλοί ισχυρισμοί εβραίων λένε ακόμη πως και το αστέρι στην σημαία της σοβιετικής Ρωσίας μπήκε ως τιμή στους τότε εβραίους του Στάλιν όπως ονομάζονται σήμερα… η ¨μυστική σέκτα¨ των εβραιοσιωνιστών έχει εισβάλει παντού. Ένα από τα αναγνωριστικά σημεία τους είναι το αστέρι. Υπάρχει σε διάφορες σημαίες και σύμβολα ανεξαρτησίας (κ.α.) σε όλον τον κόσμο ακόμη και στην Ελλάδα και αν ψάξουμε σωστά θα βρούμε από πίσω την εβραιοσιωνιστική σέκτα της παγκόσμιας κυβέρνησης...











Ολόκληρα στρώματα πληθυσμού εξαλείφτηκαν σε ολόκληρη την Ρωσία και στα γκουλάγκ (Gulags) : Ανεξάρτητοι αγρότες, μειονότητες, μέλη της αστικής τάξης, ανώτεροι αξιωματικοί, διανοούμενοι, καλλιτέχνες, ακτιβιστές από εργατικά κινήματα, "μέλη της αντιπολίτευσης" εντελώς τυχαία!!!και αμέτρητα μέλη του ίδιου κομμουνιστικού κόμματος.

Ο Λένιν, ο Στάλιν, και οι διάδοχοί τους και συνεργάτες τους προέρχονται από σκληρούς αξιωματικούς, τρομοκράτες, πρώην μαφιόζοι, αντάρτες, καταδότες, εκτελεστές, δικαστές, και πολλοί άλλοι που είναι από την προοδευτική Δυτική Αριστερά και εξαπατήθηκαν από το σοβιετικό καθεστώς και συνεχίζεται έως και σήμερα…






Οι βρετανοί γνώριζαν και κινούσαν τους Σοβιετικούς και τους Ναζί εκεί που ήθελαν. Η επίτευξη των στόχων της Παγκόσμιας τάξης θα ερχόταν μετά την λήξη του πολέμου και οι λόγοι θα ήταν τα εκατομμύρια των νεκρών, η δυστυχία και η απογοήτευση όσων είχαν απομείνει σε ένα κόσμο ρημαγμένο οικονομικά, σωματικά και ψυχικά…να αναζητούν έναν ηγέτη, ένα κράτος να τους ανασηκώσει και να τους υποστηρίξει και αυτό έγινε μέσω της κρυφής τότε παγκόσμιας κυβέρνησης.

Όσα κράτη ήταν να ανοικοδομηθούν και να στηριχτούν οικονομικά έπρεπε να δώσουν την απόλυτη υποστήριξη τους (Γη και Ύδωρ) στην Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση. Έτσι επιστρέφονταν αποζημιώσεις ψίχουλα από τα ήδη κλεμμένα που είχαν κρατήσει από τις λεηλασίες στα κράτη σαν την Ελλάδα.. το μεγαλύτερο ποσό και περίσσευμα ανήκε τώρα στην αυτοκρατορία των εβραιοσιωνιστών και της παγκόσμιας βασιλικής οικογένειας. Η ελίτ των δικών τους εκλεκτών που δημιούργησαν την παγκόσμια κυβέρνηση μεταφέρονται τώρα σε όλο τον κόσμο από τον βορρά έως τον νότο και από την ανατολή έως την δύση… μια αυτοκρατορία που είχε ξαναστηθεί 2000 χρόνια πριν, …..(και πιο πριν)…. …..(και πιο πριν)…. …..(και ακόμη πιο πριν)……………………………………………………………………(ξανά-ανασυντάχτηκε στην Αμερική και επιθυμία της είναι να επιστρέψει δριμύτερη παγκοσμίως στην νέα χιλιετία που διανύουμε.)

Οι περισσότεροι από τους μεγάλους πολέμους, πολιτικές αναταραχές, κάθε οικονομική κατάρρευση, μεγάλες επιδημίες, αρρώστιες που οφείλονται σε ιώσεις και μεταδοτικά νοσήματα, μεγάλες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες και ότι αφορά τον θάνατο σου είναι καλά προγραμματισμένο και υποκινούμενο από την ελίτ της Παγκόσμιας κυβέρνησης.

(ο Ισπανό-αμερικανικός πόλεμος (1898) , Πρώτος και Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, μπολσεβίκικη επανάσταση του 1917, η άνοδος της Ναζιστικής Γερμανίας, ο Πόλεμος στην Κορέα, ο Πόλεμος στο Βιετνάμ, η πτώση του Σοβιετικού κουμμουνισμού 1989 ,ο πόλεμος στον κόλπο 1991, ο πόλεμος στο Κοσσυφοπέδιο και η ολοκληρωτική διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας, ο πόλεμος στο Ιράκ, ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, και ο νέος που έρχεται ….. )
«ακομα και η Γαλλική επανάσταση ήταν ενορχηστρωμένη από τους ενορχηστρωτές Bavarian Illuminati και την οικογένεια Ρότσιλντ….»

Αυτά είναι πολύ λίγα που αναφέρουμε σε όλα αυτά που έχουν διαδραματιστεί αιώνες τώρα στην παγκόσμια ιστορική σφαγή που έγινε και γίνετε παγκοσμίως για μόνο και ένα σκοπό…

Θα πρέπει όλοι να συλλογιστούμε και να σκεφτούμε για πια πραγματικότητα μιλάμε και ζούμε…



Από εκεί και πέρα η Νέα Παγκόσμια Τάξη μέσω των μυστικών υπηρεσιών προωθούν την Τρομοκρατία σε όλες τις χώρες… οι ιδέες και τα δόγματα πλάθονται μόνο από την παγκόσμια κυβέρνηση και μόνο από εκεί επιτρέπεται ουτοπιστές και ονειροπόλοι να την ακλουθούν… ¨κάθε είδους¨… … η Ειρήνη δεν κατοικεί στην γη αυτήν αλλά ούτε και στον γαλαξία αυτόν….κάθε μορφή ιδέας που βγαίνει μέσω των δικτύων

( ΜΜΕ και Ιντερνέτ κλπ.. ), που πιάνουν τα χέρια σας, που βλέπουν τα μάτια σας και ακούνε τα αυτιά σας είναι μια

Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α…


Μην ψάχνεις σε ιδέες άλλων, αλλά ούτε και σε αυτήν που σκέπτεσαι μάθεπρώτα..(γνωρίζεις ποιος είσαι και τι είσαι πραγματικά)?

Η πραγματικότητα που ζούμε είναι η δικιά τους ψευδαίσθηση. Πρώτα θα πρέπει να ανατρέψεις τον ίδιο σου τον εαυτό που έχουν πλάσει οι εξουσιαστές σου. Μόνο τότε μπορείς να συνεχίσεις να ελπίζεις το ανέλπιστο……….εκεί βρίσκεται η πρώτη αληθινή από τις πραγματικές πραγματικότητες……..





ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Διαβάστε επίσης

Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α ( Ά ΜΕΡΟΣ )

Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α ( 'Γ ΜΕΡΟΣ )

===============================

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ…( Ά ΜΕΡΟΣ)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ…( 'Β ΜΕΡΟΣ)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου