Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΠΩΣ να ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ στο ΣΠΙΤΙ σας ΜΕ ένα ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ


Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανιχνεύσετε αν υπάρχουν αρνητικές ενέργειες στο σπίτι σας. Σήμερα θα σας δείξουμε έναν απλό τρόπο, ο οποίο ταυτόχρονα θα καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες από το σπίτι σας και θα διατηρήσει την αρμονία στην οικογένειά σας.

Όσο και αν ακούγεται περίεργο, «συγκατοικούμε» με ορισμένες ενέργειες στο χώρο όπου ζούμε. Τα σπίτια μας είναι ένας χώρος όπου πολλές ενέργειες ανταποκρίνονται στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Εκπέμπουν έναν ορισμένο τύπο ενέργειας και δόνησης, αλλά ταυτόχρονα προσελκύουν και άλλες ενέργειες. Επίσης, τα μέλη της οικογένειάς μας, οι γείτονες ή οι επισκέπτες στα σπίτια μας, είναι περισσότερο από πιθανό να φέρουν μαζί τους ενέργειες, ειδικά αρνητικές ενέργειες που μπορούν να επηρεάσουν την ευεξία μας.

Μόλις μπαίνουν στο σπίτι μας, οι αρνητικές ενέργειες επηρεάζουν ολόκληρη τη ζωή μας. Μπορούν να χαλάσουν τον προϋπολογισμό μας, να σπάσουν τους δεσμούς των σχέσεων μεταξύ των μελών μίας οικογένειας και, κατά συνέπεια, να διαταράξουν την αρμονία στο σπίτι μας.


Τα συμπτώματα μπορεί να είναι αισθητά ως ανησυχίες, δυσφορίες, κούραση, χωρίς όρεξη να κάνετε κάποια πράγματα και άλλα δυσάρεστα. Ωστόσο, τα συμπτώματα μπορεί να μην είναι αισθητά από νωρίς ή έγκαιρα, ώστε να καταλάβετε ότι «κάτι τρέχει». Γι’ αυτό είναι σημαντικό να ξέρετε κάποιες τεχνικές ή μεθόδους που θα σας προειδοποιήσουν ότι κάτι υπάρχει στο σπίτι σας. Δηλαδή, πώς να ανιχνεύσετε την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας αλλά και να την εξουδετερώσετε.

Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι για την δυσαρμονία στο σπίτι μας δεν είναι πάντα υπεύθυνες οι αρνητικές ενέργειες των άλλων ή οι δικές μας.
Η τεχνική

Πάρτε ένα καθαρό διαφανές ποτήρι και γεμίστε το ένα τρίτο του με αλάτι της θάλασσας (προτιμήστε καθαρό ή βιολογικό αλάτι και όχι βιομηχανικό).

Συμπληρώστε το ποτήρι μέχρι επάνω με νερό. Τότε, βάλτε το στο δωμάτιο όπου νομίζετε ότι οι κακές ενέργειες είναι πιο ισχυρές. Βάλτε το ποτήρι σε ένα κρυφό σημείο και αφήστε το για μια ολόκληρη μέρα. Βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν θα το μετακινήσει από το σημείο που το βάλατε.

Μετά από 24 ώρες, παρατηρήστε και εξετάστε πολύ προσεκτικά το γυαλί:

Αν είναι έτσι ακριβώς όπως το αφήσατε, καθαρό και διαυγές, τότε δεν υπάρχουν αρνητικές ενέργειες σε εκείνο το δωμάτιο. Μπορείτε να δοκιμάσετε το κόλπο σε ένα άλλο χώρο, μέχρι να καλυφθεί ολόκληρο το σπίτι.

Εάν δείτε στο ποτήρι περίεργα ίχνη, έστω και αδιόρατα (π.χ. θαμπάδες, μουτζούρες, να είναι το νερό κάπως θολό, να έχει αλλάξει το χρώμα του), ή γενικότερα δεν είναι εντελώς καθαρό όπως το αφήσατε, αυτό δείχνει πως κάτι συμβαίνει στον χώρο.

Σε αυτήν την περίπτωση, επαναλάβετε τη διαδικασία και πάλι με ένα καθαρό ποτήρι νερό και αλάτι, ξανά και ξανά ωσότου το ποτήρι με το νερό να είναι εντελώς καθαρό και διαυγές όπως ακριβώς το αφήσατε.

Δείτε και το video που ακολουθεί. Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Ισπανικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου