Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ στο CERN: Δείτε τι βρήκαν και το κρύβουν...





Από το διάσημο ελβετικό εργαστήριο CERN, που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ και εργάζεται όλη η αφρόκρεμα των επιστημόνων του κόσμου και μεταξύ αυτών και Έλληνες, έστειλαν μια δέσμη νετρίνων σε άλλο ερευνητικό κέντρο στο Gran Sasso, που βρίσκεται 730 μίλια μακριά.


Τα νετρίνα έφτασαν στο Gran Sasso γρηγορότερα απο το φως...! 16.000 φορές κάνανε το πείραμα και παντα έβγαινε οτι τα νετρινα έτρεχαν γρηγορότερα απο το φως.

Για μας τους απλούς ανθρώπους λέμε και τι έγινε; Ας τρέχουν...



Οι επιστήμονες που το ανακοίνωσαν σε λιγο παραιτήθηκαν απο την δουλεια τους. Το πρόγραμμα του εργαστήριου CERN σταμάτησε λόγω "βλαβης". Τώρα βρέθηκε να πάθει βλάβη...!



Γιατί τόση αναστάτωση και μυστικοτητα;





Γιατι με το που βρήκανε οτι τα νετρίνα τρέχουν γρηγορότερα απο το φως, παει περίπατο όλη σχεδόν η φυσική και καταργείτε ο νόμος του Αϊνστάιν... Αυτός ο νόμος του Αινσταιν μας καθήλωνε στο δικο μας πλανητικό συστημα. Δεν μπορούσαμε να βγούμε ,να παμε σε αλλο πλανητικό σύστημα γιατι χρειαζονταν δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες χρόνια να επισκεφτούμε το πλησιέστερο πλανήτη εξω απο το δικος μας. Τώρα πηγαίνει αυτόματα. Οι αποστάσεις εκμηδενιζονται...!



Να γιατί σταμάτησαν όλα στο πρόγραμμα CERN. Αυτό που βρήκαν τώρα θα το εκμεταλευτούν μόνο οι λίγοι. Δεν είναι για όλο τον κόσμο...



Πάνω που το εργαστήριο CERN και η αναπαράσταση του πειράματος που απέδειξαν ότι τα νετρινα τρέχουν γρηγορότερα απο το φως (300.000 χιλ./sec ή 7,5 φορές τον γύρο της γης σε 1 δευτερόλεπτο)


tro-ma-ktiko.gr




2 σχόλια:

  1. ελπιζω να κανω λαθος αλλα τους εφαγαν επειδή μιλισαν τωρα στις 24 με 25 του σεπ θα το τρεξουν με 13τεβ διπλασια ισχυ αμα δειτε τιποτα παραξενα η καμια μαυρη τρυπα να εμφανιζετε μην απορυσετε επισης τσεκαρετε όλα τα γεγονοτα θα θα συμβουν μεταξυ 13 σεπτ και28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το άρθρο είναι απίστευτα ανακριβές, μη βγάζετε συνομωσίες από το πουθενά ρε παιδιά...1)δεν κόστισε εκκατομύρια, αλλά δισεκκατομύρια, α ανακρίβεια ενισχύει το άρθρο; όχι...δείχνει την έλειψη γνώσης για το θέμα. 2)τα άτομα παραιτήθηκαν γιατί απλά έκαναν λάθος, υπάρχει εξήγηση που ακριβώς έγινε το λάθος. 3)έτσι κ αλλιώς δεν έπαιζε να το αποδείξουν με αυτόν τον τρόπο καθώς η απόσταση των δυο εργαστηρίων μετρήθηκε από δορυφόρο, ο δορυφόρος έτσι κ αλλιώς στην τροχιά του υπολογίζει τις εξισώσεις της σχετικότητας γιατί η επίδραση που δέχεται από τη βαρύτητα είναι λιγότερη από την επίδραση που δέχεται το ρολόι στο σπίτι μας. Οι εξισώσεις τις σχετικότητας μας δίνουν τη διαφορά που πρέπει να έχει. Αν δεν ίσχυαν οι εξισώσεις αυτές, ένας δορυφόρος δε θα μπορούσε να έχει την ακρίβεια που έχει ύστερα από κάποιες ώρες...και άρα εσείς δε θα είχατε internet να γράφετε κάτι τέτοιο και εγω να το διαβάσω...έτσι απλά...

    Κανείς δε φεύγει μυστικά για άλλο πλανητικό σύστημα, ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή