Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ραγδαία Eπιδείνωση Καιρού μετά από Αεροψεκασμούς και HAARP



Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού μετά από χημικούς αεροψεκασμούς και HAARP


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε σήμερα, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλάζι.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο, επιδείνωση του καιρού αναμένεται απόψε Πέμπτη (24-09-2015) από τα βορειοδυτικά της χώρας, με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, που θα συνοδεύονται από ισχυρούς άνεμους και χαλαζοπτώσεις.



Φαίνεται ότι δεν έφτασαν οι τρεις νεκροί από κεραυνούς και ακραία φαινόμενα, δεν τους έφτασε η καταστροφή στη Σκόπελο, ζητούν κι άλλο αίμα και χρήμα. Δεν εξηγείται αλλιώς, εκτός κι αν το «γλέντι» έχει να κάνει με τη συνάντηση των γκλομπαλιστών στα Ηνωμένα Έθνη που συζητούν για… το κλίμα! Εκεί βρίσκονται ήδη ο Ομπάμα και ο Πάπας, ενώ το Σάββατο αναχωρεί και ο Τσίπρας για να τους συναντήσει.

Περιέργως, και οι τρεις τους έχουν χαρακτηριστεί από ξένους αναλυτές ως «πρόσωπα του αντίχριστου» – “τίτλο” που δεν τον χαρίζουν απλόχερα όσοι ασχολούνται με πολιτικές αναλύσεις σε συνδυασμό με τις προφητείες και την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Το να βλέπεις πολιτικούς να χτυπάνε κάτω έναν λαό με μνημόνια, είναι άκρως οδυνηρό. Πονάει… πονάει πολύ. Αλλά το να βλέπεις να ανέχονται να κακοποιείται η ίδια τους η χώρα με όλους τους πολίτες κατ’ αυτόν τον τρόπο, είναι αχαρακτήριστο! Αδιανόητο! Και στο όνομα τίνος γίνονται όλα αυτά; Στο όνομα τίνος υπάρχει αυτή η συνένοχη σιωπή από την αριστερά ως τη δεξιά με όλες τις ροζ και σιέλ αποχρώσεις; Της δήθεν κλιματικής αλλαγής; Πόσους ακόμα θα θρηνήσουμε και πόσο γη και περιουσίες θα αφήσουμε να καταστραφούν;

Βλέπετε, το βόλιουμ ανεβαίνει σιγά σιγά, και ο βάτραχος σιγοψήνεται. Ένας ανεμοστρόβιλος εδώ, 5-6 φονικοί κεραυνοί εκεί, μια πλημμύρα παράπέρα και μετά ανεβάζουμε σταδιακά τα νούμερα ώστε να έχεις ξεχάσει ότι κάποτε ζούσες στην Ελλάδα με το πλέον ισορροπημένο κλίμα του πλανήτη όλου και να συνηθίσεις να ζεις σε μια χώρα που θα παντρεύει τη σκόνη της Αφρικής με τα χιόνια της Σιβηρίας, ολίγον από τυφώνες των ΗΠΑ και μουσώνες της Ασίας. Έτσι ήξερες και χτες;;;

Τα κάνουν γιατί τους αφήνουμε. Θα σταματήσουν να τα κάνουν όταν θα βρουν αντίσταση:


nea.allnewz.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου