Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Πώς θεραπεύει το Reiki?





Ο κόσμος μας, κι εμείς οι ίδιοι, είμαστε γεμάτοι άγχος, φόβους και αγωνίες, ζηλεύουμε, θυμώνουμε, νευριάζουμε, μισούμε. Όλα αυτά μας αρρωσταίνουν, και δημιουργούν σοβαρό μπλοκάρισμα όχι μόνο στο φυσικό, αλλά και στο συναισθηματικό και νοητικό μας σώμα.


Το αποτέλεσμα ποιο είναι;

Η ενέργεια, που δεν κυκλοφορεί σωστά στο σώμα μας, προκαλεί διάφορες διαταραχές.
Προβλήματα υγείας, αρρώστιες, και ενεργειακά μπλοκαρίσματα που εξαντλούν το απόθεμα της ενέργειάς μας και δεν μας αφήνουν να πάμε παραπέρα.
Η συσσώρευση αυτών των προβλημάτων στον οργανισμό, μπορεί συχνά να είναι οι ενδείξεις κάποιας νόσου.

Η Ενεργειακή θεραπεία Reiki, μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ισορροπίας του ατόμου.

Η θεραπεία Reiki είναι μια θεραπεία που ενεργεί με ένα ολιστικό τρόπο. Μας δίνει την δυνατότητα να στραφούμε προς τον εσωτερικό εαυτό μας, να τον ανακαλύψουμε και να τον αποδεχθούμε. Η ενέργειά της, που είναι Σοφή και γεμάτη Αγάπη, μας περιβάλλει με την θεραπευτική της Δύναμη και μας βοηθάει να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας και να ξανά-ενδιαφερθούμε για τις αξίες της ζωής.



Το Reiki μας βοηθάει φέρνοντάς μας την χαλάρωση και την ευεξία που τόσο χρειάζεται το φυσικό μας σώμα, και επίσης, καθαρίζει και θεραπεύει το ενεργειακό μας πεδίο από τις αρνητικές επιρροές, βοηθώντας μας να ζήσουμε με ηρεμία και αγάπη. Είναι σημαντικό να διευκρινισθεί ότι στη συνεδρία, ο θεραπευόμενος δεν λαμβάνει ενέργεια του θεραπευτή, ούτε και το αντίθετο. Απλά, ο θεραπευτής γίνεται κανάλι της συμπαντικής ενέργειας που την διοχετεύει στον θεραπευόμενο.
Κι αυτό επιτυγχάνεται με θέση αποστολής των χεριών του Θεραπευτή στο σώμα του δέκτη.

Και πώς γίνεται αυτό;

Το άτομο που παίρνει Reiki είναι ξαπλωμένο στο ειδικό κρεβάτι θεραπείας φορώντας τα ρούχα του, και ο Θεραπευτής Ρέικι ακουμπά απαλά τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματος του αποδέκτη, όπως στο κεφάλι, τον λαιμό, την κοιλιά, και σε άλλα σημεία που ίσως υπάρχει δυσφορία ή πόνος.


Ο καθαρισμός είναι ξεχωριστός και μοναδικός για κάθε άτομο και προσαρμόζεται στις ανάγκες του.
Ο αριθμός και η συχνότητα των συνεδριών Reiki , καθορίζεται από τη φύση του προβλήματος, τις ανάγκες και τη δυνατότητα του αποδέκτη.




Προσοχή: Το Reiki δεν αντικαθιστά ούτε υποκαθιστά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την ψυχολογική ή ψυχιατρική υποστήριξη και θεραπεία, τις αγωγές και θεραπείες, τις συστάσεις των θεραπόντων ιατρών. Όμως, παράλληλα με αυτά, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά για την καλύτερη αντιμετώπιση ή και επίλυση των προβλημάτων.
El2reiki.gr





Διαβάστε επίσης : Τι είναι Reiki?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου