Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΠΥΟ ΜΕ ΤΑ ΑΦΜ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ;;;






Τους το έδωσες εσύ ή κάποιος άλλος ;;;

Επιχειρεί αλλαγή ατζέντας ο Γ. Βαρουφάκης, για να πάει την κουβέντα αλλού και να μην ερωτηθεί το αυτονόητο, δλδ τι δουλειά είχαν οι Γερμανοί – και ποιοί ήταν αυτοί οι Γερμανοί – να κατέχουν το ηλεκτρονικό αρχείο του ΚΕΠΥΟ με τα ΑΦΜ και το σύνολο των ευαίσθητων προσωπικών και οικονομικών δεδομένων όλων των Ελλήνων !!!

Μην πέφτετε στην παγίδα του αποπροσανατολισμού !!!

Η ιστορία με το χακάρισμα και τη δήθεν υποκλοπή του αρχείου από τους Γερμανούς είναι ένα ακόμη εφεύρημα του ΙΔΙΟΦΥΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥ που ακούει στο όνομα Γιάνης Βαρουφάκης, ελπίζοντας ότι έτσι θα γλυτώσει από την επικίνδυνη ερώτηση που αφορά το πως και γιατί οι Γερμανοί βρέθηκαν – πρώτη φορά αριστερά – να έχουν στα χέρια τους αυτό το αρχείο !!!

Κανένας ΥΠΟΙΚ δεν χρειάζεται να χακάρει το αρχείο του ΚΕΠΥΟ, αφού το έχει καθημερινά στη διάθεσή του νόμιμα !!!

Για τον ίδιο λόγο δεν χρειάζεται ούτε να το υποκλέψει από τους Γερμανούς, ιδιαίτερα δε όταν υποκλοπείς του αρχείου είναι οι ίδιοι οι Γερμανοί και, έτσι, υποκλοπή από τον υποκλοπέα δεν νοείται !!!

Άκου λοιπόν Γιάνη :

Επειδή κάποιοι έχουμε φάει τη ζωή μας, δουλεύοντας μέρα-νύχτα στους συγκεκριμένους κλάδους, δεν θα σου κάνουμε τη χάρη να φάμε το χόρτο που ταϊζεις τους υπόλοιπους, εντός και εκτός Βουλής.

Απάντησέ μας λοιπόν :

Το έδωσες εσύ το αρχείο στους Γερμανούς, το δώσανε άλλοι με την εντολή ή τη συγκατάθεσή σου ή όταν ανέλαβες εσύ στο ΥΠΟΙΚ το είχαν ήδη δώσει οι προηγούμενοι ;;;

Και ποιου οικονομικού έτους το αρχείο έχουν οι Γερμανοί ;;;

Γιατί αν έχουν αυτό του 2015, εκτός από την Σαββαϊδου, μόνον εσύ και οι δικοί σου μπορεί να τους το δώσατε.



Αναμένουμε την ειλικρινή απάντησή σου Γιάνη των παιγνίων …..



kinima-ypervasi

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου