Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΓΙΑΤΙ ΟΙ OVERLORDS ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ? Ο Carl Sagan μιλάει για την εμφάνιση τεράστιων UFO σε πολλές πόλεις της Γης!!!


H ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ - Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ
Η ανθρωπότητα θα γίνει η πέμπτη φυλή την οποία θα βοηθήσουν οι επικυρίαρχοι να φθάσει στην Θέωση. θα εμφανισθούν σαν ακτίνες φωτός και ιπτάμενοι δίσκοι και θα δώσουν ψυχικές ικανότητες στους ανθρώπους (π.χ. τηλε κίνηση τηλεπάθεια κτλ). Το εάν αυτές θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα να σωθεί μένει να το δούμε στην πράξη.

Ωστόσο ο Αστροβιολόγος Carl Sagan με το έξοχο βιογραφικό μας είπε πως θα εμφανισθούν αρχές του 21ου αιώνα. Στις Βερμούδες οι Αμερικάνοι κάνουν συνεχώς αποστολές σχετικές με τις κρυστάλινες πυραμίδες της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ.

Ο Carl Sagan μας μιλάει για την εμφάνιση των τεράστιων διαστημοπλοίων των επικυρίαρχων (Overlords) σε πολλές πόλεις σε όλη την γη.

Θα αφήσουν τοπικές κυβερνήσεις σε ανθρώπους, αλλά θα σταματήσουν πείνα πολέμους και περιβαλλοντικές καταστροφές. Δεν μπορεί ο Καρλ Σάγκαν να μην γνώριζε... Μάθε και εσύ ποιό είναι το λαμπρό μέλλον της ανθρωπότητας.



ΓΙΑΤΙ ΟΙ OVERLORDS ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ?

ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΨΥΧΕΤΑΙ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΗΣΙΟΔΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΡΟΠΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΥΛΗΣ-ΑΝΤΙΥΛΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο ΕΡΜΗΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ . ΤΟ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΔΗ...


 Paschalis Rakitzis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου