Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Βιοσυντονισμός



Είναι γνωστό πως πολλές ασθένειες και ειδικότερα οι αλλεργίες και οι χρόνιες παθήσεις, δεν μπορούν να θεραπευτούν εύκολα με τα μέσα της κλασσικής ιατρικής, η οποία δεν μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως στην πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων, η κλασσική ιατρική μπορεί μόνο να μειώσει τα συμπτώματα του ασθενούς με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, χωρίς να μπορεί να εντοπίσει και να εξαλείψει τις αιτίες, που προξενούν τα συμπτώματα αυτά.

Η βιοσυντονιστική μέθοδος εξισορρόπησης είναι μια ανώδυνη, γρήγορη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος, η οποία μπορεί να προσφέρει σημαντική ανακούφιση, ακόμη και την ίαση σε ασθενείς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται χρόνια από τα συμπτώματα της ασθένειας τους. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες, από τα νεογέννητα παιδιά έως τα βαθιά γεράματα. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί και στα ζώα.

Η βιοσυντονιστική εξισορρόπηση είναι μια ολιστική προσέγγιση, η οποία έχει αποδειχθεί επιτυχής στην ενεργοποίηση και την εξισορρόπηση των ενεργειακών κέντρων χιλιάδων ασθενών για τρεις δεκαετίες.

Η επιτυχία της αποδεικνύεται με επιστημονικές έρευνες, ιατρικό αρχείο ιστορικού ασθενών, αναφορές και βιβλία γιατρών απ’ όλο τον κόσμο, στον οποίο έχει εξαπλωθεί η μέθοδος αυτή, αλλά και από τα εγκάρδια γράμματα από ευγνώμονες ασθενείς.

Η βιοσυντονιστική ενεργοποίηση των ενεργειακών κέντρων ( τσάκρας ) επιτυγχάνεται λαμβάνοντας από τον ασθενή ηλεκτρομαγνητικά κύματα με βιοφυσική μέθοδο εξισορρόπησης, τροποποιώντας το ενεργειακό πεδίο του πάσχοντος οργανισμού, αυξάνοντας την δύναμη του αμυντικού συστήματος, βελτιώνοντας έτσι την υγεία.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Το ανθρώπινο σώμα ( τα κύτταρα των οργάνων, των ιστών, κτλ. ) εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα με την μορφή ταλαντώσεων. Διαχωρίζοντας τα υγιή σήματα από τα παθολογικά, ενισχύουμε τα υγιή σήματα και αντιστρέφουμε τα παθολογικά ( φαινόμενο του αντικατοπτρισμού ). Οι επεξεργασμένες πληροφορίες επιστρέφονται στο σώμα του ασθενή. Το σώμα αντιδρά αμέσως στις νέες ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες κι έτσι ξεκινάει η διαδικασία του συντονισμού. Με την αντιστροφή των παθολογικών σημάτων, η δύναμη αυτο-θεραπείας του σώματος ενεργοποιείται και ενδυναμώνεται. Το σώμα επανακτά τον έλεγχο στους μηχανισμούς ρύθμισης και αποτοξίνωσης, οι οποίοι είναι ζωτικοί για την καλή λειτουργία του αμυντικού συστήματος.

Η βιοσυντονιστική μέθοδος εξισορρόπησης επίσης χρησιμοποιεί τις ταλαντώσεις ουσιών, όπως δυσανεκτικά τρόφιμα, γύρη, ιοί, βακτηρίδια, μύκητες, παράσιτα, επιζήμια βαριά μέταλλα, εντομοκτόνα, περιβαλλοντικοί ρύποι και δυσανεκτές ύλες οδοντιατρικών υλικών. Αν ο οργανισμός είναι επιβαρυμένος από αυτές τις ουσίες, δίνοντας στον οργανισμό τις αντιστραμμένες εξισορροπητικές ταλαντώσεις, η επιβάρυνση αυτή μπορεί να μειωθεί ή να εξουδετερωθεί εντελώς.

Η συμπληρωματική αυτή μέθοδο δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την κλασσική ιατρική, όμως σε πολλές περιπτώσεις προσφέρει σημαντική βοήθεια ακόμη και εκεί που δεν υπάρχουν αποτελεσματικά φάρμακα. Στόχος είναι η ρύθμιση της ενέργειας του οργανισμού, η εξισορρόπηση των μπλοκαρισμένων τσάκρας ( κέντρα ενέργειας του οργανισμού ) με αποτέλεσμα την ενίσχυση της υγείας. Πάραυτα, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η μέθοδος του βιοσυντονισμού θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον κάθε ασθενή. Η επιτυχία της στο 80% των ασθενών σημαίνει ότι 8 στους 10 έχουν πλήρη η σημαντική βελτίωση. Η μέθοδος του βιοσυντονισμού γίνεται από κατάλληλα εκπαιδευμένους θεραπευτές.

Τέλος ας γνωρίζουμε ότι ο θυμός, η πικρία, και τα δυσάρεστα συναισθήματα θέτουν τα κύτταρα σε ένα αγχώδες και όξινο περιβάλλον, με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στην εξισσοροποιστηκή τους λειτουργία. Αν μάθουμε να αγαπάμε, και να συγχωρούμε, τότε δίνουμε τη δυνατότητα στα κύτταρα μας, να εργάζονται προς όφελος μας, με αποτέλεσμα να χαλαρώνουμε και να απολαμβάνουμε τη ζωή.


Παναγιώτης Ψαρρός 
ΑAATON - Κέντρο Εναλλακτικής Θεραπείας




Διαβαστε επισης :

Βιοσυντονισμός: μια νέα θεραπεία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου