Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Project «Ιάσων» – Τι Ψάχνουν στην Αρχαίοελληνική Τεχνολογία




Ο Αϊζενχάουερ το 1954 ανέθεσε στον στενό συνεργάτη του για θέματα σχεδιασμού Ψυχρού Πολέμου και ειδικό βοηθό στον χειρισμό θεμάτων εξωγήινων, τον διευθυντή της MJ-12 Νέλσον Ροκφέλλερ, αμερικανό επιχειρηματία και διαχειριστή του «Ροκφέλλερ Σέντερ», να δημιουργήσει μια οργάνωση που θα μελετούσε διάφορες απόρρητες μελέτες και έρευνες, χωρίς να είναι ενήμερες για αυτήν την οργάνωση και τις έρευνές της οι κυβερνητικές υπηρεσίες και το Κογκρέσο.

Την εποχή εκείνη ο Νέλσον Ροκφέλλερ ήταν επικεφαλής της μυστικής ειδικής ομάδας που ονομαζόταν «Ομάδα Συντονισμού και Σχεδιασμού NSC 5412/1» γνωστή και ως «Ειδική Ομάδα 5412», με αποστολή τη διενέργεια κατασκοπείας στο εξωτερικό, και την εκπόνηση του «Σχεδίου Έκτακτης Ανάγκης» για την αντιμετώπιση προβλημάτων των εξωγήινων.

Ήταν ο σημαντικότερος, ρυθμιστής της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, αλλά και των σχέσεων με τους εξωγήινους, όπως αυτές απέρρεαν από τη «μυστική συνθήκη» που υπεγράφη μεταξύ των εξωγήινων και των ΗΠΑ.


Ο Ροκφέλλερ συγκρότησε την οργάνωση με την επωνυμία «JASON’S» (Ιάσονες), μια «Άκρως Απόρρητη» και ανεξάρτητη επιστημονική συμβουλευτική ομάδα του προέδρου των ΗΠΑ, η οποία παρείχε και παρέχει, συμβουλευτικές υπηρεσίες για θέματα άμυνας, επιστήμης, τεχνολογίας και εξωγήινων.

Οι περισσότερες από τις μισές εκθέσεις των μελετητών «Ιασόνων» είναι «Άκρως Απόρρητες».

Η οργάνωση ανασυγκροτήθηκε το 1960 από τον τότε πρόεδρο Τζον Κένεντυ με διευρυμένες αρμοδιότητες και μετονομάστηκε από «JASON’S» σε «Κοινωνία JASON’S», αργότερα μετονομάστηκε πάλι σε «Μελετητές JASON’S», και «Όμιλος JASON’S».

Η αλλαγή της ονομασίας γινόταν είτε για εσωτερικούς λόγους λειτουργίας ή για λόγους αναβάθμισης του Ομίλου ή ακόμη και για λόγους ασφαλείας.

Το όνομα «JASON’S» όταν γράφεται με κεφαλαία γράμματα, δηλώνει την πόλη «JASON’S», ενώ όταν γράφεται με μικρά γράμματα «Jason» αφορά σε μυστικά σχέδια και τις λεπτομέρειες λειτουργίες της οργάνωσης.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ «JASON’S» ΕΙΝΑΙ Η ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» ΚΑΙ ΤΟ «Scroll & Key» ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.

Είναι αυτοί που αποτελούν τον ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ (Ν.Π.Τ.Π.) Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων σύμφωνα με τις αποφάσεις του συνεδρίου στο «Country Club» τον Αύγουστο του έτους 1969.

Οφείλει το όνομά της στον Έλληνα Ιάσονα τον αρχηγό της Αργοναυτικής Εκστρατείας.

Για την Κοινωνία «JASON’S» το «Χρυσόμαλλο Δέρας» του ιπταμένου κριαριού συμβολίζει την αναζήτηση και την αποκάλυψη των μυστικών της αθανασίας που έκρυβε αυτό, για το οποίο τόσο ο Ορφέας όσο και ο Απολλώνιος ο Ρόδιος, γράφουν:


«Το Δέρας έλαμπε όπως ο χρυσός και ο χαλαζίας. Ήταν όμοιο με σύννεφο που κοκκινίζει στις φλογερές ακτίνες του ήλιου. Η γη φωτιζόταν από τη γυαλάδα του δέρατος, που έλαμπε σαν την αστραπή του Δία».

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΤΟ «ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Το πέπλο της μυστικότητας γύρω από την ομάδα «Ιάσων» είναι πολύ σκοτεινό.

Διατηρεί απόκρυφα στεγανά, επειδή δεν εμπιστεύονται την εκάστοτε κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι μπορεί να κρατήσει μυστικά τα τόσο πολύ σημαντικά θέματα που χειρίζεται η οργάνωση.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το όνομα «Ιάσονες» να μην έχει εμφανιστεί ποτέ σε έγγραφα τα οποία μπορεί να έρθουν για δημόσιο έλεγχο.

Τα μέλη του «Club», «JASON’S» (Ιάσονες), διαμένουν μόνιμα με τις οικογένειές τους στην απρόσιτη πολιτεία του «Country Club», στην οποία υπάρχουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για άνετη διαβίωση, αναψυχή, άθληση, και υπερσύγχρονο σύστημα ροστασίας και προειδοποίησης σε περίπτωση κινδύνου.

Είναι τα μόνα επιστημονικά στελέχη των ΗΠΑ που γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση της υψηλότερης τεχνολογίας, σχετικά με τον πόλεμο των άστρων, τον υποβρύχιο πόλεμο, και την απόκρουση των εξωγήινων.

Οι ιδρυτές του «Ομίλου JASON» εντάξανε στην οργάνωσή τους και τα μέλη του εγκληματικού «Μανχάταν Πρότζεκτ», το οποίο αποτελούσαν κορυφαίοι φυσικοί, χημικοί, μαθηματικοί, που εργάστηκαν στην κατασκευή της ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Λειτούργησε στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με αποστολή την κατασκευή μεγάλου αριθμού πυρηνικών όπλων από ΗΠΑ και Αγγλία, για την απόκτηση της απόλυτης εξουσίας έναντι των Ρωσικών Δημοκρατιών.

Στην εσωτερική λειτουργία της οργάνωσης ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ είχε την ονομασία η «Αυτού Μεγαλειότης», ο Νέλσον Ροκφέλλερ ονομαζόταν η «Αυτού Υψηλότης», ο διευθυντή της CIA και διευθυντής της ομάδας «MJ-12» ο «MJ-1», ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, είχε την κωδική ονομασία «Αρχιερέας».

Ο Ζ. Μπρεζίνσκι ο πρόεδρος της «Τριμερούς Επιτροπής» ήταν γνωστός ως «Άρχων» ή «MJ-2».

Ο αλήστου μνήμης μισέλληνας Δρ. Χένρυ Κίσιγκερ, υπεύθυνος της πολιτικής διαχείρισης της παρουσίας των εξωγήινων, ονομαζόταν «Επίσκοπος» ή «MJ-3».

Τα μέλη από το «MJ-4» έως και το «MJ-12» έφεραν την κωδική ονομασία «Ηγεμόνες».

Όλοι αυτοί συγκροτούσαν και την ομάδα Majestic-12.

Οι υπόλοιποι τριάντα οχτώ που συμπλήρωναν τον αριθμό πενήντα των Αργοναυτών ήταν εξέχοντα μέλη των ενόπλων δυνάμεων, της πολιτικής και του επιχειρηματικού κόσμου και είχαν την κωδική ονομασία «Ηγέτες».

Η «Majestic-12» σήμερα αρχές 2016 έχει μετονομαστεί σε «Committee ΧΧΧΧ», το τετραπλό -Χ- είναι ο Ρωμαϊκός σταυρός πάνω στον οποίο σταύρωναν τους υποτιθέμενους γιους θεών, αφού τα μέλη της οργάνωσης θεωρούν τους εαυτούς τους θεούς.

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: «ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ»
ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ



Grigoris Makrinitsas



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου