Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Βρετανοί προειδοποιούν για την υποδούλωση των κρατών με την δημιουργία ευρωπαϊκής αστυνομικής δύναμης



Η Βρετανία είναι εντελώς ανίκανη να σταματήσει την δημιουργία του ευρωστρατού, λόγω του γερμανικού σχεδίου της ΕΕ , η οποία υπερισχύει των τακτικά εκλεγμένων κυβερνήσεων , προειδοποιεί το γραφείου του υπουργού Εξωτερικών, σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο.

Ο James Duddridge δήλωσε στην εφημερίδα Express.co.uk ότι είναι «μη ρεαλιστικό » για τον David Cameron να διεκδικήσει το Ηνωμένο Βασίλειο κάποιο ρόλο σε μια στρατιωτική δύναμη της ΕΕ, προσθέτοντας ότι οι Βρυξέλλες είναι συχνά ενάντια στα συμφέροντα της Βρετανίας σε πολλά θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Έτσι οι Βρετανοί είναι αναγκασμένοι να «αλλάξουν » τις φιλοδοξίες τους στην παγκόσμια σκηνή «ξανά και ξανά» για να ταιριάξουν αυτές τις ανάγκες με εκείνες των 28 χωρών μελών , οι οποίες είναι «κάτω» από το έλεγχο του Βερολίνου .

Ο ίδιος δήλωσε: «Σε πολλές περιπτώσεις θα μπορούσαμε να είμαστε πιο τολμηροί και πιο επιτυχημένοι ως ανεξάρτητο κράτος μέλος και όχι μέσω μιας κοινής εξωτερικής πολιτικής υπό τη σημαία της ΕΕ».

Ο υπουργός, έκανε την παρέμβαση του εν μέσω προειδοποιήσεων ότι η ΕΕ σχεδιάζει να μειώσει σημαντικά την παγκόσμια επιρροή της Βρετανίας, αμέσως μετά το δημοψήφισμα.
Εξέφρασε τους φόβους του ότι οι Βρυξέλλες σχεδιάζουν μια σειρά από μέτρα για να «αρπάξουν περισσότερα χρήματα και να τα ξοδέψουν στις δικές τους προτεραιότητες παρά για την Αγγλία», σε περίπτωση που παραμείνει η χώρα στην ένωση στο επικείμενο δημοψήφισμα .

Τονίζεται ότι η Ευρωπαία επίτροπος Federica Mogherini, υπεύθυνη για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας, έχει καθυστερήσει την αναγγελία της νέας ευρωπαϊκής παγκόσμιας στρατηγικής ( Λευκή Βίβλο) για μετά την ψηφοφορία της 23ης Ιουνίου, φοβούμενη ότι το περιεχόμενό της θα μπορούσε να οδηγήσει ταχύτερα σε ένα Brexit.

Το άκρως απόρρητο έγγραφο των 20 σελίδων, που είναι ένα χρόνο στα σκαριά, θα παρουσιαστεί στο Συμβούλιο της ΕΕ στις 28 Ιουνίου και αναμένεται να περιλαμβάνει μέτρα για την επιτάχυνση της δημιουργίας ενός ευρωπαϊκού στρατού, μεταφέροντας περισσότερες εξουσίες των εθνικών κρατών στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής υπό τον έλεγχο των Βρυξελλών.

Έχει ένα πέπλο τεράστιας μυστικότητας με το προσχέδιο να φυλάσσεται σε ένα ειδικό δωμάτιο και τον έχουν δει μόνο οι πρέσβεις, οι οποίοι πρέπει να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα πριν εισέλθουν στο εσωτερικό του δωματίου που φυλάσσεται , ενώ επιτρέπεται να ληφθούν μόνο ελάχιστες χειρόγραφες σημειώσεις.
Ορισμένες από αυτές τις σημειώσεις που διέρρευσαν στον Τύπο, αναφέρουν ότι η ευρωπαϊκή στρατηγική θα περιλαμβάνει την δέσμευση για τη δημιουργία ενός μόνιμου στρατιωτικού αρχηγείου της ΕΕ με τις σχετικές λειτουργικές δομές.

Ο Duddridge, υπουργός Εξωτερικών στο Foreign Office προειδοποίησε: «Η ΕΕ είναι μια μυστικοπαθής οργάνωση που δεν θέλει έγγραφα σε δημόσια θέα και τα οποία θα παρουσιάζουν το άκρατο φεντεραλισμό που προετοιμάζεται, σε μια προσπάθεια κατάργησης των εθνικών στρατών, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας μιας ευρωπαϊκής αστυνομικής δύναμης και ενός ευρωπαϊκού στρατού .

«Αν οι Ευρωπαίοι γνώριζαν την αλήθεια για αυτό που ετοιμάζει η ΕΕ θα μπορούσαν μέσα σε λίγα χρόνια, ή μερικές δεκαετίες, να ξεσηκωθούν και να ψηφίσουν με μια ηχηρή ψήφο την αποχώρηση τους από την ΕΕ.

«Η ΕΕ έχει ένα ομοσπονδιακή όραμα το οποίο κινείται προς την κατεύθυνση αυτή, και αν δεν μπορεί να γίνει το άλμα προς την κατεύθυνση αυτή φανερά , τότε θα γίνει κρυφά», δηλώνει ο ίδιος.
Τα σχέδια εγκαθιδρύσεως μιας αστυνομικής και στρατιωτικής συγχρόνως δύναμης προετοιμάζουν εδώ και καιρό στις Βρυξέλλες, διότι φοβούνται μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές στην ΕΕ , αρχή γενομένης της Ελλάδος.

Η μονάδα της στρατοχωροφυλακής της Ευρωπαϊκής Ένωσης προετοιμάζεται εντατικά με ειδική εκπαίδευση, ενώ χρηματοδοτείται από ειδικό ταμείο , ώστε να καταστεί έτοιμη να αναπτυχθεί οπουδήποτε απαιτηθεί σε περίπτωση πολιτικής αναταραχής ή πολέμου.

Θέλουν να μας υποδουλώσουν αφού μας χρεοκοπήσουν κατακτώντας και με τα όπλα τις χώρες μέλη. Μετά θα δημιουργήσουν την Ευρώπη των «περιφερειών» διαλύοντας κάθε έννοια εθνικής συνοχής.
pentapostagma.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου