Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΕΩΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ DUBAI-ST. MORITZ- ΜΥΚΟΝΟ





ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΣΠΡΕΣΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!ΔΕΙΤΕ ΤΑ… ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Να που πήγαιναν τα χρήματα της Ελληνίδας Νοικοκυράς που ψώνιζε στον Μαρινόπουλο…
Χλιδή ντόλτσε βήτα και άσε τους εργαζόμενους στην εταιρεία να κουρεύονται

Πίσω όμως από τους πάλαι ποτέ ισχυρούς άντρες της οικογένειας, Λεωνίδα, Πάνο και Πάνο (Πανάρα) Μαρινόπουλο, κρύβονται τρεις εξίσου ισχυρές γυναίκες, λαμπερές
Μιλάμε για τις Σάντρα Μαρινοπούλου, σύζυγο του Πάνου Μαρινόπουλου, Ιωάννα Μαρινοπούλου, πρώην σύζυγο του Πάνου “Πανάρα” Μαρινόπουλου και Μαρίνα Μαρινοπούλου, η ήρεμη δύναμη πίσω από τον Λεωνίδα Μαρινόπουλο.
Μαρίνα Μαρινοπούλου


Είναι η σύζυγος του Λεωνίδα Μαρινόπουλου, του διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Μαρινόπουλος. Είναι η ήρεμη δύναμη πίσω από τον επικεφαλής της εταιρείας και στέκεται σιωπηλά στο πλευρό του σε όλη την κοινή τους πορεία, χωρίς ποτέ να επιδιώξει την παραμικρή έκθεση στα media. Γι’ αυτό το λόγο δεν υπάρχει καμιά αναφορά στο πρόσωπό της πέρα από ελάχιστες κοινές φωτογραφίες πάντοτε στο πλευρό του συζύγου της.
Σάντρα Μαρινοπούλου




Η Σάντρα Φιξ (όπως είναι το πατρικό της, μέλος της γνωστής οικογένειας Φιξ) είναι παντρεμένη με τον Πάνο Μαρινόπουλο, τον έτερο μεγαλομέτοχο της εταιρείας. Διατελεί μέχρι σήμερα με, πρόεδρος του φημισμένου Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης (ΜΚΤ)
Ιωάννα Μαρινοπούλου
Αποτελεί ίσως την πιο αναγνωρίσιμη γυναίκα της οικογένειας. Σύζυγος του πιο προβεβλημένου Μαρινόπουλου, του Πάνου (Πανάρα, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του), έως το Νοέμβριο του 2014, που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου.Στο παρελθόν έχει υπάρξει και μοντέλο, ως φυσικό επακόλουθο της ομορφιάς της. Γνώρισε τον πρώην σύζυγό της σε ένα από τα χιλιάδες πάρτι που έχει παρεβρεθεί ως γνήσια εκπρόσωπος της κοσμικής ζωής της Ελλάδας. Γεννημένη Ιωάννα Καπετανάκου, με καταγωγή από τη Μάνη της Πελοποννήσου, δεν είναι εκπρόσωπος κάποιου μεγάλου τζακιού, όμως κατάφερε να εντυπωσιάσει τον bon viveur της οικογένειας Μαρινόπουλου και να γίνει ένα από τα πιο διάσημα μέλη της, τόσο μέχρι το διαζύγιό της όσο και μετά. Σταδιακά, απέκτησε πολλές γνωριμίες, οι οποίες εξελίχθηκαν σε φιλίες ζωής, όπως με την κ. Έλενα Μακρή-Λυμπέρη, τον ισχυρό άντρα των δημοσίων σχέσεων κ. Γιώργο Ντάβλα .


Να της τα πάρετε ΟΛΑ και να την αφήσετε μόνο με το βρακί τη βλαχάρα, για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου