Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Το FBI θα κατασκοπεύει απευθείας συνομιλίες από τα chat rooms και τις τηλεπικοινωνίες σε όλο τον κόσμο..





Ο.Ε.Α.Φ.

Το FBI θα κατασκοπεύει απευθείας συνομιλίες που θα συμβαίνουν. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ πιο μακριά απ’ όσο θα φανταζόμασταν και υλοποιείται θέτοντας έτσι το νέο ξεκίνημα ελέγχου και παρακολούθησης παγκοσμίως… για την παγκόσμια κυβέρνηση..

Το FBI θέλει να έχει την πρωτιά στην νέα παγκόσμια αστυνόμευση..

Η τεχνολογία προχωρεί πιο γρήγορα και από τον νόμο, έτσι πολλές υπηρεσίες θέτουν το θέμα στην παγκόσμια ελίτ για υλοποίηση του νέου προγράμματος παρακολούθησης και με νόμο… (καθώς όλα αυτά τα χρόνια δρούσαν με μυστικό τρόπο με όλες τις τεχνολογίες που είχαν στα χέρια τους εδώ και 40 χρόνια πριν..)

Ο γενικός σύμβουλος του FBI Andrew Weissman δήλωσε πρόσφατα πως πλέον θα γνωρίζει ο κόσμος πως μπορούμε να παρακολουθούμε ζωντανά κάθε κίνηση.

Έτσι θα μπορούμε να συλλαμβάνουμε τους δράστες στην πράξη.. και πριν τολμήσουν να δράσουν , καθώς και αυτό συμβαίνει ήδη εδώ και αρκετά χρόνια….


Ένα πρόβλημα για το FBI είναι ότι οι περισσότεροι εγκληματίες και μη, όπως τους ονομάζει το FBI … γνωρίζουν πως μπορούν και αποφεύγουν συζητήσεις για την δράση τους από τηλέφωνα, διαδίκτυο και άλλα μέσα..

Βέβαια για τους εγκληματίες η παρακολούθηση τους και η σύλληψη τους μέσω της τεχνολογίας είναι ήδη σε δράση εδώ και χρόνια χωρίς να παρεμποδίζεται από κανέναν νόμο.. αλλά για τους απλούς πολίτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν χρήση κάποιου νόμου και να αποφύγουν μια σύλληψη είναι ένα ¨αγκάθι¨ για τις μυστικές υπηρεσίες όλου του κόσμου και όταν ένας νομοταγής πολίτης ανακαλύπτει κάτι το οποίο δεν θα πρέπει σε ¨ υλη ¨ δημιουργείτε ρήγμα.. το σπάσιμο θα έρθει από αλλού και αλλιώς…

Έτσι θα πρέπει ο νόμος να συμβαδίζει πλέον με την τεχνολογία.


Το διαδικτυακό ¨Δίκαιο¨ ας το πούμε έτσι, είναι κολλημένο στις αρχές του 1990.

Η Ασφάλεια Επικοινωνιών για την Επιβολή του Νόμου ACT

Δίκαιο Wiretap εξακολουθεί να είναι σε μεγάλο βαθμό κολλημένο στις αρχές του 1990. Το 1994 η «Βοήθεια Επικοινωνιών για Επιβολή του Νόμου» γράφτηκε με κάποιες γνώσεις Διαδικτύου, αλλά αυτό ήταν πολύ πριν από το νέα μέσα τηλεπικοινωνιών και των νέων διαδικτύων που υπάρχουν σήμερα...





Για να έχουν κάλυψη σε όλες της τεχνολογίες παγκοσμίως, το FBI συνεργάζεται με πολλές κοινότητες μυστικών υπηρεσιών όπου και προτείνονται νέοι κανόνες ¨Δικαίου¨ κατασκοπείας όπου θα εφαρμοστούν μέσα στο 2013, δήλωσε ο Andrew Weissman στην National Press Club στηνΟυάσινγκτον.

Ο Weissman δεν αναφέρθηκε μόνο στην παρακολούθηση Gchat σε πραγματικό χρόνο αλλά και στην λειτουργία συνομιλίας σε απευθείας σύνδεση διαδικτυακών παιχνιδιών καθώς και σε προγράμματα συνομιλίας όπως το Skype, υπηρεσίες μέσων αποθήκευσης όπως το DropBox και πολλά άλλα….

(μια σημείωση άπου είχε κάνει και o Ντέιβιντ Πετρέους η DavidPetraeusαναφερόμενος και ως ο υπερκατάσκοπος της CIA)


Αυτός είναι ο στόχος που έχει βάλει το FBI , να μπορεί να πιάνει εγκληματίες αλλά και πολίτες έγκαιρα πριν παραβιάσουν τον Νόμο με Νόμο..

Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980 μπορούσαν και παρακολουθούσαν τις συνομιλίες υπόπτων, και να καταγράφουν πληροφορίες μέσω τηλεφώνων μόνο με ¨ειδική¨ διαταγή..

Κατόπιν όταν η κινητή τηλεφωνία βγήκε στην αγορά τα πράγματα δυσκόλεψαν αναφέρουν οι τότε υπηρεσίες καθώς θα έπρεπε να περάσουν από πολλά πρωτόκολλα, ¨ειδικές¨ διαταγές και δορυφορικές τηλεπικοινωνίες..

Ένα κινητό τηλέφωνο από τότε αναφερόταν και ως ένα ¨φονικό τηλέφωνο¨ καθώς θα μπορούσε να εκραγεί ή και να προκαλέσει μια έκρηξη ως ένας πυροκροτητής..





Πλέον οδεύουμε προς την παγκοσμιοποίηση και οι τρομοκρατικές επιθέσεις όπως προσφάτως στην Βοστόνη Η.Π.Α. και πολλές άλλες πόλεις και χώρες θα ενεργοποιήσουν πρωτόκολλα που έχει προτείνει η παγκόσμια ελίτ για παρακολούθηση και έρευνα κάθε πολίτη που θα θεωρείτε ΠΙΘΑΝΟΝ ύποπτος για εγκληματικές πράξεις και όχι μόνο… οι συλλήψεις κατοίκων ήδη έχουν ξεκινήσει πρώτα σαν τεστ και το βλέπουμε σε πολλές χώρες καθώς και στην Ελλάδα…

Η τηλεκατευθυνόμενη αιματηρή βία που θα ασκήσουν τα κράτη στους πολίτες τους, συμπεριφέροντας τους σαν εγκληματίες, έτσι όπως έχουν αρχίσει ήδη με πρώτη την FEMA όπως έχουμε ξανά αναφερθεί … η FEMAέχει την άδεια να δικάσει και να κρίνει εκείνη την στιγμή αν κάποιος θεωρείτε ύποπτος και να του απαγγείλει κατηγορίες χωρίς να δικαστεί είτε είναι αθώος είτε ένοχος όπου και να βρίσκεται παγκοσμίως και αυτό θα ισχύει και για τις υπόλοιπες υπηρεσίας των άλλων κρατών…

Αυτό θα είναι και το ξεκίνημα και η δημιουργία της αντίθετης πλευράς η οποία θα πρέπει να πράξει σαν άτυπη δικαιοσύνη και όχι σαν εγκληματίας όπως έπραξε το ίδιο το κράτος επάνω στους πολίτες… η αρχή θα είναι βίαιη προς κάθε κατεύθυνση αλλά καθώς το χρώμα κόκκινο θα έχει θολώσει τα νερά… του εγκέφαλου θα βρέξει και θα ξεπλύνει την βρωμιά για νέο καθαρό ξεκίνημα κατά της τρομοκρατίας των κρατών και την αρχή μιας νέας παγκοσμιοποίησης… όσο απομακρυνόμαστε τόσο πιο κοντά ερχόμαστε στην παγκοσμιοποίηση και για να επιτευχθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα θα επιτευχθεί με βίαιο τρόπο..


Τα κομμάτια αυτού του κόσμου θα μαζευτούν να γίνουν ένα αλλά Πραγματικά δεν θα γίνουν ποτέ και μια κυριαρχία πραγματικη δεν θα καταφέρουν να έχουν ποτέ. Θα χωριστούν σε άλλα μεγαλύτερα κομμάτια που θα υποτάσσονται σε μια υποτιθέμενη Αρχή .

Στο θέμα μας επισημαίνουμε πως κρατικές υπηρεσίες θα δουλέψουν μυστικά κατά των παγκοσμίων κυβερνήσεων και άλλες περισσότερες υπέρ των παγκόσμιων κυβερνήσεων σε αυτόν τον κόσμο και χώρο και στον άλλον όπου έχει συμβεί ήδη…
Το ρήγμα αυτό θα προσπαθήσουν να το κλείσουν…


Το τελευταίο κομμάτι μπορεί να μοιάζει σε μερικούς ως ένα φανταστικό σενάριο διότι δεν τους το επιτρέπει το πνεύμα τους... Ποιος είπε όμως πως η φαντασία δεν είναι αληθινή…;;;;;



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου