Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Δεν θέλουν με τίποτα να πιστεψεις ότι σε ψεκάζουν ..



Δεν θέλουν με τίποτα να πιστεψεις ότι σε ψεκάζουν ..

Πριν από αρκετό καιρό, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια φωτο με το εσωτερικό εμπορικού αεροπλάνου διαμορφωμένου σε ψεκαστικό, με πολλά βαρέλια να καταλαμβάνουν το σώρο που πριν υπήρχαν καθίσματα για τους επιβάτες.

Η φωτογραφία έγινε διάσημη και μάλλον ενόχλησε πολύ γιατί μετά ακολούθησε η γνωστή τακτική της “απομυθοποίησης” του αποδεικτικού στοιχείου.

Άρχισαν αμέσως να κυκλοφορούν ΠΟΛΛΕΣ παρόμοιες φωτογραφίες αλλά και βίντεο που εξηγούσαν ότι η τεχνική αυτή -δηλαδή να αφαιρούνται τα καθίσματα και να μπαίνουν διάφορα αλουμινένια βαρέλια- γίνεται από τις αεροπορικές εταιρείες για διάφορα τεστ βάρους των αεροπλάνων.

Ναι, όντως η τεχνική αυτή αποτελεί μέρος τεστ ισορροπίας αεροσκαφών. Ναι οι περισσότερες τέτοιες φωτό που θα βρείτε ΑΥΤΟ θα δείχνουν, ΟΜΩΣ η συγκεκριμένη και μάλλον ΠΡΩΤΗ που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και μιλούσε για χημικά και που τώρα συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ των άλλων που είναι για τεστ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ!!!!

Είναι και η μόνη που πάνω στα βαρέλια έχει έναν αριθμό που όταν το μεγενθύνεις και το διαβάσεις σε πάει στην εταιρεία:

GSY-USA, INC
2261 MARKET ST, PMB 643
SAN FRANCISCO, CA 94114

2006 Government Contracts
Awarded to this Contractor/Location
Defense Department

με website ανενεργό πλέον www.gsy-usa.com και χαρακτηρίζεται από το

http://www.corporationwiki.com/California/San-Francisco/gsy-usa-inc/65964550.aspx

με κατηγορία: Category:Geophysical ServicesGeological consultant

Τα συμπεράσματα δικά σας τώρα για το πόσο γνήσια ή όχι είναι ΑΥΤΗ η φωτογραφία.

Τα δικά μας πάντως είναι τα εξής: Αν θες να διαλύσεις μια καλή πληροφορία, ο καλύτερος τρόπος είναι να φτιάξεις μια παρόμοια πλαστή (ή και περισσότερες) οπότε η καλή σου πληροφορία μπαίνει μαζί με τις άλλες στο τσουβάλι της απομυθοποίησης και πετιέται στα σκουπίδια. Ναι τα νερο-βάρελα κάνουν τεστ.

Αλλά και τα χημο-βάρελα ψεκάζουν!



facebook.com

katohika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου