Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Εξωγήινη συγκομιδή - μέρος Α' (Το φαινόμενο των ακρωτηριασμών βοοειδών και άλλων ζώων)






Το φαινόμενο των ακρωτηριασμών βοοειδών αναφέρεται σε χιλιάδες περιπτώσεις στη Βόρεια Αμερική αλλά και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, κατά τις οποίες βοοειδή έχουν βρεθεί ακρωτηριασμένα κάτω από μη φυσιολογικές συνθήκες.




Πρόβατα, άλογα, γάτες, ελάφια ή ακόμα και οι άνθρωποι έχουν επίσης ακρωτηριαστεί με παρόμοιο τρόπο, σύμφωνα με πολλές αναφορές.




Πολλά ακρωτηριασμένα βοοειδή έχουν βρεθεί να είναι μαρκαρισμένα με φθορίζουσα βαφή, πιθανώς για να βοηθήσει στον εντοπισμό τους στο σκοτάδι.

Οι αγελάδες εντοπίζονται νεκρές (αν και η αιτία θανάτου δεν προσδιορίζεται) ενώ πολλές από αυτές έχουν υποστεί καθολική αποστράγγιση του αίματος (όλο το αίμα τους έχει αφαιρεθεί).




Το εξωγήινο εργαλείο τύπου Laser που βρέθηκε άθικτο και σε πλήρη λειτουργική κατάσταση μετά την συντριβή
του Roswell το 1947, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Philip Corso εικαζόταν οτι θα μπορούσε να χρησιμοποιείται
σαν χειρουργικό εργαλείο - μήπως υπάρχει κάποια συσχέτιση με το φαινόμενο των ακρωτηριασμούς βοοειδών;

Τομές ακριβείας με "ακρίβεια λέιζερ" παρατηρούνται στα ακρωτηριασμένα βοοειδή. Ορισμένα όργανα τους έχουν αφαιρεθεί χειρουργικά από το σώμα τους. Συχνά έχουν αφαιρεθεί τα όργανα αναπαραγωγής τους και το απευθυσμένο.






Valier, Montana 2006

Ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα ραδιενέρεγειας έχουν εντοπιστεί κοντά στα νεκρά ζώα όταν ανακαλύπτονται, ενώ τα πτωματοφάγα ζώα δεν αγγίζουν τα κουφάρια. Δεν υπάρχουν πατημασιές που να οδηγούν προς ή από τις αγελάδες. Υπάρχουν ενδείξεις (ίχνη από σφιγκτήρες στα πόδια των ζώων) που υποδηλώνουν οτι τα βοοειδή έχουν απομακρυνθεί από τα ενδιαιτήματά τους και έχουν ακρωτηριασθεί αλλού. Θεάσεις των UFO και εμφανίσεις παράξενων, χωρίς διακριτικά, αθόρυβων μαύρων ελικοπτέρων συμπίπτουν με πολλές περιπτώσεις ακρωτηριασμού βοοειδών.




Δεν υπάρχει ομοφωνία ότι το φαινόμενο υπάρχει πραγματικά, ή εάν υπάρχει, τι είναι αυτό που προκαλεί το φαινόμενο. Ο αριθμός των ζώων που λέγεται ότι ακρωτηριάζονται κάτω από περίεργες συνθήκες δεν είναι σαφής, αλλά οι υπέρμαχοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να ανέρχεται σε χιλιάδες.

Οι κτηνοτρόφοι συχνά λέγεται ότι είναι απρόθυμοι να πάρουν την απόφαση να αναφέρουν οτι βρήκαν τα ζώα τους νεκρά - ακρωτηριασμένα κάτω από περίεργες συνθήκες - και αυτό οφείλεται σε διάφορους παράγοντες: τον φόβο της γελοιοποίησης, τον φόβο των αντιποίνων και το σημαντικό οικονομικό κόστος της διενέργειας νεκροψίας στα νεκρά ζώα.

Οι γνώμες διίστανται ως προς τη φύση και τα αίτια αυτού του φαινομένου. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένας ασυνήθιστος "ακρωτηριασμός ζώων" και ότι οι άνθρωποι παρερμηνεύουν φυσιολογικούς θανάτους των ζώων. Μερικοί αποδίδουν αυτούς τους ακρωτηριασμούς σε εξωγήινους. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για εμφανίσεις UFO που αναφέρονται σε συνδυασμό με τους υποτιθέμενους ακρωτηριασμούς.

Άλλοι έχουν προτείνει ότι ίσως να εμπλέκονται μυστικές κυβερνητικές ή στρατιωτικές υπηρεσίες. Ορισμένοι παρατηρητές έχουν υιοθετήσει πιο αγνωστικιστικές προσεγγίσεις, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι ορισμένοι ακρωτηριασμοί πράγματι φαίνεται να είναι περίεργοι, αλλά δεν προσφέρουν αρκετά στοιχεία για να καταλήξουμε σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Ωστόσο, νεκρά ζώα, ακρωτηριασμένα με αλλόκοτους τρόπους, συνεχίζουν να εντοπίζονται διαρκώς στα βοσκοτόπια παντού πάνω στον πλανήτη μας και επομένως αυτό παραμένει ένα παγκοσμίο φαινόμενο που δεν μπορεί να αγνοηθεί.


Προηγμένη τεχνολογία με δέσμη ακτίνων μπορεί να
ανυψώσει και να κατεβάσει στο έδαφος μεγάλα βάρη





Έχουμε να κάνουμε με κάποιο είδος τεχνολογίας που μπορεί να ανυψώσει και να κατεβάσει κάτω ταύρους των 2.200 λιβρών (1.000 κιλά). Η διαδικασία, αν την αποκαλούμε έτσι, με την οποία τα ζώα ανυψώνονταν ή κατεβάζονταν κάτω διαμέσου μιας φωτεινής ακτίνας μου θύμησε ένα περιστατικό του 2002 στην Santa Rosa, στη νότια Αργεντινή όπου 19 βοοειδή βρέθηκαν μέσα σε μια δεξαμενή νερού. Τα είχαν πάρει με κάποιο τρόπο από το μαντρί τους και τα είχαν τοποθετήσει μέσα σε αυτήν την ανοιχτή δεξαμενή νερού. Μερικά βρέθηκαν πνιγμένα και μερικά βρέθηκαν μισοπεθαμένα, όπως θυμάμαι.

Αυτή είναι μια από τις πιο εξωφρενικές από τις περιπτώσεις στην Αργεντινή και μια άλλη γυναίκα που σχετίζονταν με την Inexplicata προσπάθησε να κάνει μερικές ερωτήσεις για αυτό το θέμα. Ο κτηνοτρόφος δεν μπορούσε να πει τίποτα περισσότερο από: "Κοιτάξτε, αυτό είναι ό, τι συνέβη. Δεν έχω καμία άλλη εξήγηση. Κάποιος πήρε τα ζώα μου και τα έβαλε μέσα στη δεξαμενή νερού με κάποιο τρόπο." Δεν είχε ιδέα. Δεν μπορούσε να πει κάτι παραπάνω.



Χιλιάδες ακρωτηριασμένες αγελάδες έχουν
αναφερθεί στην Αργεντινή και στην Χιλή



Αν κοιτάξετε πίσω στο 1973, όταν υπήρχε έντονη δραστηριότητα UFO στην Ουαλία στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπήρξε μια περίπτωση κατά την οποία ένα κοπάδι μεταφέρθηκε από το μαντρί του σε μιαν άλλη θέση πιο κάτω στον δρόμο σε ένα άλλο μαντρί. Έτσι, αυτή η δύναμη ή δέσμη ή κάποιο είδος ενέργειας έχει την ικανότητα να λειτουργήσει σαν δέσμη ακτίνων έλκυσης όπως στο StarTrek. Είναι περίεργο το πώς καταφεύγουμε στην επιστημονική φαντασία για να δανειστούμε κάποιους όρους αναφοράς μερικές φορές!

Φαίνεται να είναι μια στάνταρ τεχνολογία σε αυτές τις περιπτώσεις και έχει αναφερθεί σε αρκετές χώρες. Σίγουρα τα αποτελέσματα φαίνεται να είναι τα ίδια. Πολλοί συμφωνούν ότι οι ακρωτηριασμοί των ζώων δεν λαμβάνουν χώρα πάνω στο έδαφος. Γίνονται αλλού και το ζώο στην συνέχεια αποτίθεται πίσω στο έδαφος, είτε στη σωστή του θέση ή σε κάποια απόσταση από το σημείο όπου το ζώο είχε αρχικά συλλεχθεί.

(Από συνέντευξη του Scott Corrales, εκδότη και μεταφραστή της Inexplicata, της εφημερίδας της Ισπανικής Ουφολογίας στην Linda Moulton-Howe)







Saskatoon, Καναδάς 2009






Η ακρωτηριασμένη αγελάδα στο κάτω μέρος της εικόνας φαίνεται να έχει πέσει από τον ουρανό.
Τα σπασμένα κλαδιά των δένδρων ακριβώς από πάνω της είναι εμφανή. Κατά τα τελευταία χρόνια,
αγελάδες που έχουν ακρωτηριαστεί έχουν βρεθεί πάνω σε φράχτες ή σε χωράφια με τις πλάτες
τους σπασμένες. Αυτά τα ακρωτηριασμένα ζώα έχουν πέσει από μεγάλο ύψος.

Το φαινόμενο των ακρωτηριασμών ζώων συνεχίζει να εμφανίζεται
με αμείωτη συχνότητα σε όλες τις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες.


Στα παρακάτω βίντεο η σειρά UFO HUNTERS του HISTORY CHANNEL εξετάζει το αλλόκοτο φαινόμενο των ακρωτηριασμών βοοειδών:








Οι ακρωτηριασμοί ζώων στα αρχεία του FBI


Το FBI αναδημοσίευσε πρόσφατα τα αρχεία του για τους ακρωτηριασμούς βοοειδών στην νέα του ιστοσελίδα "The Vault", ενώ η συγκεκριμένη συλλογή εγγράφων που είχε αποχαρακτηριστεί ήδη από το 1989 υποδηλώνει ένα αυξημένο ενδιαφέρον της υπηρεσίας αυτής, τουλάχιστον εκείνη την εποχή (δεκαετία του 70), για την φύση και τον σκοπό αυτών των ακρωτηριασμών.


FBI VAULT - Animal Mutilation


μέρος 1/5
μέρος 2/5
μέρος 3/5
μέρος 4/5
μέρος 5/5



Από άρθρο στην εφημερίδα The Sun (13-4-2011) για τα δημοσιευμένα
αρχεία του FBI που σχετίζονται με το θέμα των ακρωτηριασμών ζώων



Αποχαρακτηρισμένα αρχεία του FBI που προκαλούν αίσθηση αποκαλύπτουν πως ο Λευκός Οίκος είχε πανικοβληθεί από τους ακρωτηριασμούς αγελάδων που υποψιαζόταν οτι τους έκαναν εξωγήινοι.

Περισσότερα από 8.000 ζώα είχαν αρπαγεί από μυστηριώδη αεροσκάφη, είχαν υποστεί ακρωτηριασμό, και στη συνέχεια είχαν ριχτεί από τον ουρανό πάνω από τις νοτιοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ειδικοί πράκτορες του FBI ανέφεραν στους διευθυντές τους.

Τρομοκρατημένοι αγρότες στο Νέο Μεξικό, τη Νεμπράσκα και το Κολοράντο φοβόταν ότι θα κομματιαζόταν από εξωγήινους σε ιπτάμενους δίσκους.

Οι λεπτομέρειες της έρευνας διατυπώνονται στα εσωτερικά έγγραφα που αποχαρακτηρίστηκαν και δημοσιεύτηκαν από την αρχειακή σελίδα του FBI στο διαδίκτυο (FBI Vault) .

Οι σφαγείς των βοοειδών αφαιρούσαν από αυτά αρρωστημένα τρόπαια στα οποία περιλαμβάνονται η γλώσσα, τα κάτω χείλη, τα γεννητικά όργανα, τα μάτια και τα αυτιά. Σε ορισμένες περιπτώσεις όλο το αίμα του καταδικασμένου ζώου είχε αποστραγγιστεί τελείως.

Ένας ερευνητής πρότεινε την εξής θεωρία: "Τα ζώα αυτά συλλέγονται από αεροσκάφη, ακρωτηριάζονται αλλού και τα επιστρέφουν και τα ρίχνουν πίσω στο έδαφος από αεροσκάφος."

"Πανομοιότυποι ακρωτηριασμοί έχουν ήδη λάβει χώρα σε όλο το νοτιοδυτικό τμήμα των ΗΠΑ. Όποιος και να είναι ο υπεύθυνος, είναι καλά οργανωμένος με απεριόριστη τεχνολογία, χρηματοδότηση και μυστικότητα."

Τον Ιανουάριο του 1979, ο τότε γενικός εισαγγελέας των ΗΠΑ Griffin Bell έγραψε στον φοβισμένο γερουσιαστή Harrison Schmitt, λέγοντας: "Το υλικό που μου έχει σταλεί καταδεικνύει ένα από τα πιο παράξενα φαινόμενα από εκείνα που θυμάμαι να έχω συναντήσει."



Ο κ. Schmitt εκπροσωπούσε το Νέο Μεξικό - όπου, από το 1976 έως το 1978 υπήρχαν πολλά μυστηριώδη περιστατικά σε ένα ράντσο στην Dulce.

Μια λεπτομερής αναφορά της αστυνομίας που προκαλεί ανατριχίλα περιγράφει έναν ακρωτηριασμό που όπως φοβούνται ίσως να έγινε εκεί από εξωγήινους: "Εκείνος ο 11 μηνών ταύρος ρίχτηκε από κάποιο τύπο αεροσκάφους στα βόρεια του σπιτιού στο ράντσο του κ. Manuel Gomez. Τα σεξουαλικά του όργανα είχαν αφαιρεθεί με ένα αιχμηρό και ακριβές εργαλείο. Τα οστά είχαν επίσης αφαιρεθεί."

"Ο ταύρος υπέστη ορατούς μώλωπες γύρω από το στήθος που φαίνεται να υποδηλώνουν ότι ένα λουρί είχε χρησιμοποιηθεί για την ανύψωση και το κατέβασμα του ζώου από το αεροσκάφος ... η σάρκα κάτω από το δέρμα είχε ροζ χρώμα.

"Μια πιθανή εξήγηση για το ροζ αίμα είναι ένα είδος ακτινοβολίας που ίσως να χρησιμοποιήθηκε για να σκοτώσουν το ζώο ... τόσο το συκώτι όσο και η καρδιά ήταν πολτώδη. Και τα δύο όργανα είχαν την υφή και τη συνεκτικότητα του φυστικοβούτυρου."

Είχαν δει τον ταύρο ζωντανό την προηγούμενη ημέρα, αλλά κατά τη διάρκεια της νύχτας είχαν ακούσει ένα σκάφος που πετούσε σε χαμηλή πτήση κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν τα λείψανα.

Πράκτορες του FBI εστάλησαν σε απομακρυσμένα αγροκτήματα σε ολόκληρη την επαρχιακή Αμερική για να εξετάσουν τους ακρωτηριασμούς.

Μια αναφορά της αστυνομίας για ένα άλλο περιστατικό στο αγρόκτημα της Dulce, με ημερομηνία 13 Ιουνίου 1976, περιέγραφε πως ένα περίεργο σκάφος ήταν παρόν σε έναν άλλο ακρωτηριασμό ζώου.

"Ένα είδος ύποπτου αεροσκάφους είχε προσγειωθεί δύο φορές, αφήνοντας τρία στρογγυλά ίχνη σε τριγωνικό σχήμα. Η διάμετρος του κάθε ίχνους ήταν 14 ίντσες (36 εκ.)."

Ένα έγγραφο του FBI με ημερομηνία Ιανουάριος του 1979, ανέφερε: "Το υπουργείο Δικαιοσύνης ενημέρωσε ότι το ποινικό τμήμα τους έχει επίγνωση του φαινομένου των ακρωτηριασμών ζώων κατά τρόπο που να υποδηλώνει οτι οι πράξεις αυτές διενεργούνται από άτομα ως μέρος ενός τελετουργικού ή τελετής."

Ο Kenneth Rommel, που ήταν ο επικεφαλής της έρευνας του FBI για τους ακρωτηριασμούς των ζώων, έγραψε ένα σημείωμα-βόμβα στις 5 Μαρτίου 1980, για μια ξαφνική εξωγήινη επιδρομή.

Ανέφερε: "Τον Ιούλιο του 1978 ένα UFO φέρεται να παρατηρήθηκε από έναν κάτοικο του Taos στο Νέο Μεξικό, να αιωρείται πάνω από ένα αγροτικό ημιφορτηγό. Το επόμενο πρωί νιφάδες σκόνης ανακτήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες από την οροφή του ημιφορτηγού."

Οι ντόπιοι είπαν στο FBI οτι οι νιφάδες προέρχονταν από δέρματα αγελάδας, πρόσθεσε.

Οι πιθανές θεωρίες για τους ακρωτηριασμούς που εξετάζονται από το FBI περιελάμβαναν ισχυρισμούς οτι η CIA ή το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ είχαν πραγματοποιήσει δοκιμές βιολογικού πολέμου στις αγελάδες ή ότι θρησκευτικές λατρείες ήταν υπεύθυνες ή ότι "έχουν κάποια σχέση με αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα".



Ο Nick Pope, πρώην ειδικός για τα θέματα UFO στο Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, δήλωσε: "Τα έγγραφα αυτά δείχνουν πόσο σοβαρά είχαν αντιμετωπίσει το θέμα οι αρχές και ότι ήταν έτοιμοι να συζητήσουν θεωρίες που αναφέρονταν σε εμπλοκή των εξωγήινων.

"Τα έγγραφα δείχνουν επίσης ότι υπάρχει σύγχυση σχετικά με το ποια πλευρά της κυβέρνησης θα πρέπει να έχει το προβάδισμα. Είχα παρόμοια προβλήματα, ενώ βρισκόμουν στο Υπουργείο Άμυνας, στο project για τα UFO.

"Όταν εμαφανίστηκαν αναφορές με ακρωτηριασμούς ζώων που σημειώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν ήταν σαφές αν Θα έπρεπε να τις εξετάσει το Υπουργείο Άμυνας ή το Υπουργείο Γεωργίας, Αλιείας και Τροφίμων - τώρα DEFRA."


aliengrip.pblogs.gr


Εξωγήινη συγκομιδή - μέρος Β'


Εξωγήινη συγκομιδή - μέρος Γ' 


Εξωγήινη συγκομιδή - μέρος Δ'

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου