Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ο Θρίαμβος του Αχιλλέα



Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, ένα σχόλιο το οποίο εμπεριέχει συνοπτικά πληροφορίες που ο κάθε ένας θα ήταν καλό να γνωρίζει, να σκεφτεί και να δει τον κόσμο, το σύμπαν και την προσωπική (;) του ιστορία, από μια άλλη διάσταση.

Ο Τρωικός πόλεμος έλαβε χώρα σε όλο το ηλιακό σύστημα και του άλλαξε κυριολεκτικά τα φώτα. Δυο μεγάλοι αντίπαλοι, συνασπισμένοι με πιόνια τους ανθρώπους:
– οι Ερπετοειδείς με τους Αχαιούς-Σπαρτιάτες
– και οι Απολλώνειους με τους Τρώες.

Νίκησαν οι Ερπετοειδείς και έκτοτε κυριαρχούν πλήρως στον πλανήτη. Φυσικά με δόλο, ερπετά είναι, με πρωταγωνιστές την Αθηνά σ” αυτούς και τον Οδυσσέα στους ανθρώπους. Το έπαθλο -η Ωραία Ελένη- ήταν ένα εκπληκτικά αναβαθμισμένο ανθρώπινο γονιδίωμα το οποίο φτιάχτηκε στα «ανώτερα δώματα» πέραν του ηλιακού μας συστήματος με χαρακτηριστικά από το σύμπαν του Κύκνου. Κύκνος είναι το ζώο-τοτέμ αυτού του πολιτισμού, όπως το φίδι των άλλων.



Ο αστερισμός του Κύκνου βρίσκεται ακριβώς πάνω στο ρήγμα του Γαλαξία μας και είναι πανάρχαια πίστη ότι σηματοδοτεί την Πύλη εξόδου από τον Γαλαξία-αυτοκρατορία, πλέον, των ερπετοειδών, σε άλλα σύμπαντα. Οι πλέον παλιές ιερές τοποθεσίες που ήταν στραμμένες προς τον αστερισμό του Κύκνου, κατόπιν του Τρωικού Πολέμου στράφηκαν προς Ωρίωνα και Σείριο ορμητήρια των ερπετών.


Το έπαθλο -η Ωραία Ελένη- ήταν ένα εκπληκτικά αναβαθμισμένο ανθρώπινο γονιδίωμα.

Το επίτευγμα αυτό της γενετικής μηχανικής περιγράφεται στο μύθο της γέννησης της Ωραίας Ελένης. Με την μεταμόρφωση του Δια σε Κύκνο, της Αφροδίτης σε Γεράκι να τον κυνηγάει, τα αυγά που εκκολάφτηκαν η Ελένη και τα αδέλφια της, ένας εκ των οποίων, ο Πολυδεύκης [σημαίνει: πολύ γλυκός] διέφυγε/γλύτωσε στον Ουρανό, οι άλλοι είχαν άσχημη εξέλιξη πάνω στη Γη. Μελετήστε σε βάθος την φυσιολογία και τα προσωπικότητα του ζώου κύκνου και θα σχηματίσετε μια καλή ιδέα για την ποιότητα ζωής που είχε εγχυθεί στο τελειοποιημένο ανθρώπινο γονιδίωμα.

Η Αθηνά ήταν μέσα στα φίδια, σε οποία απεικόνιση της κι αν ανατρέξετε, ήταν -και είναι- ένα τέλειο βιονικό ρομπότ, χωρίς λάθη, χωρίς ίχνος συναισθήματος, άψογος στυγνός εκτελεστής! Ο ευνοούμενος της Οδυσσέας [σημαίνει: μισητός από πολλούς] ήταν ένα ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ καθίκι, που τελικά τιμωρείται να μην μπορέσει να μείνει στην Ιθάκη αλλά να φύγει για την χώρα των «Αναλάτων». Φίδια βγαίνουν από την θάλασσα και κατασπαράζουν εκείνους που προσπάθησαν να αποτρέψουν το μπάσιμο του Δούρειου Ίππου στην Τροία. Ενδεχομένως, ο Δούρειος Ίππος να ήταν η Σελήνη που με την είσοδό της ανέτρεψε ΟΛΕΣ τις ισορροπίες στο ηλιακό μας σύστημα, ένα κυριολεκτικά Άστρο του Θανάτου, που με μια ακτίνα κονιορτοποίησε έναν πλανήτη, την συμβολική πόλη της Τροίας, και έδωσε την οριστική και ισοπεδωτική νίκη στα Ερπετά!
Σημ.: Υπάρχει ομάδα αστεροειδών με το όνομα Τρώες κοντά στην τροχιά του Δία και ένας αστρονόμος έγραψε για την γνωστή τεράστια «χαράδρα»/ουλή στον Άρη ότι μοιάζει ακριβώς με το τραύμα που δέχεται ο θεός Άρης, όπως περιγράφεται στην Ιλιάδα.




Ενδεχομένως, ο Δούρειος Ίππος να ήταν η Σελήνη που με την είσοδό της ανέτρεψε ΟΛΕΣ τις ισορροπίες στο ηλιακό μας σύστημα, ένα κυριολεκτικά Άστρο του Θανάτου…

Η Σπάρτη [σημαίνει: Σπέρνω, Σπαρτά {ήταν σύνολο από διάσπαρτα στρατόπεδα-χωριά}] πήρε την Ωραία Ελένη, λάτρευε την Σελήνη [σημαίνει: λάμπω] και όλοι ξέρουμε τι επιπέδου πολεμική μηχανή ήταν η Αρχαία Σπάρτη!
Σημ.: Οι Σπαρτιάτες είχαν ως κύρια ιερή περίοδο τα Κάρνεια, τα οποία τιμούσαν την πανσέληνο του Κάρνειου μήνα [τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου] κάθε τέσσερα χρόνια και διαρκούσε εννιά ημέρες. Κατά τη διάρκεια των Καρνείων απαγορεύονταν οι εχθροπραξίες. Οι Αρχαίοι Αργείοι, ονομάζονται και προσέληνες [σημαίνει: Πριν την Σελήνη].

Υπάρχουν πολλά να πω για την επιρροή της Σελήνης, για το πώς άλλαξαν όλα, για το πώς έκτοτε απομυζούν το ανθρώπινο δυναμικό τα ερπετά και για το ότι έχουν κερδίσει αυτό τους το προνόμιο για έναν κύκλο χρόνου…
…έως ότου έρθει η ώρα της ρεβάνς από τους Απολλώνειους-κύκνους, όπως γλαφυρά περιγράφεται-προφητεύεται από την Αινειάδα του Βιργιλίου.



Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά το θέμα είναι τεράστιο.

Ευχαριστώ, Ελένη Κ-Κ



Σε ευχαριστώ κι εγώ Ελένη Κ-Κ, για όσα μοιράστηκες μαζί μας. Είμαι σίγουρος πως από σήμερα για πολλούς ο κόσμος δεν θα είναι πια ο ίδιος πεζός κόσμος αλλά κάτι πιο σύνθετο γεμάτο Φως.

-Στρατής



katohika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου