Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

"ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ CERN"

Υπεύθυνη για την καταστροφή γιγαντιαία αστροπολιτεία που βρίσκεται "παρκαρισμένη" δίπλα από τον Ήλιο. Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων LHC είχε χρησιμοποιηθεί σε μια προσπάθεια διάνοιξης Αστρικής Πύλης (ή Σκουληκότρυπας) για να βοηθηθούν οι δυνάμεις των Δρακονιανών να διαφύγουν από το ηλιακό σύστημα ή και να κατορθώσουν να μεταφέρουν δυνάμεις στην Γη για να τους βοηθήσουν στην προσπάθεια δημιουργίας συνθηκών ώστε να μπορέσουν καταλάβουν τον πλανήτη. Η καταστροφή - με κάποιο είδος έκρηξης - συνέβη στις 13 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η Cabal διενήργησε την "επίθεση" στο Παρίσι. Επιπλέον, η δομή και ο προγραμματισμός του CERN, σκοπόν είχε στην βοήθεια της διατήρησης της λειτουργίας των "εξωτικών" όπλων* των σκοτεινών δυνάμεων στο φυσικό και στο διαστατικό πεδίο.


*Πρόκειται για τις βόμβες strangelet: Είναι βόμβες με συγκέντρωση βαρέων quarks τα οποία ονομάζονται παράξενα quarks. Όταν αυτή η συσπείρωση εκτεθεί σε πολύ μεγάλη πίεση και θερμοκρασία, προκαλείται μια αλυσιδωτή αντίδραση η οποία μεταστοιχειώνει την συνηθισμένη ύλη σε παράξενη ύλη. Οι βόμβες αυτές είναι πολύ πιο ισχυρές από τα γήινα πυρηνικά όπλα και δρουν καταστροφικά μέχρι την 5η διάσταση!

http://en.wikipedia.org/wiki/Strangeness_production
http://en.wikipedia.org/wiki/strange_matter

Τις βόμβες strangelet τις κουβάλησαν οι αποστάτες στον πλανήτη μας από το άστρο Rigel και μια από αυτές θεωρητικά θα μπορούσε να εξολοθρεύσει ολόκληρο το σύμπαν!

Περισσότερα ΕΔΩ

ellaniapili.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου