Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

«ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ #ParisAttacks» ΠΗΓΗ : ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ... «ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ #ParisAttacks»





Ακόμα ΚΟΙΜΑΣΤΕ οι περισσότεροι και ιδιαίτερα ΟΛΟΙ οι πνευματικοί ταγοί;

Δεν βλέπετε τόσα και τόσα αμέτρητα «ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ», που συμβαίνουν παγκοσμίως;

ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτέλους! Τί περιμένετε;
Μήπως να έλθει ο ίδιος ο Αντίχριστος και να σας κτυπήσει την πόρτα, για να πιστέψετε;


Νομίζετε, ότι ήταν τυχαίο το πρόσφατο τρομοκρατικό κτύπημα που έγινε στην Γαλλία, με τα τόσα αθώα θύματα, όπως άλλωστε και όλα τα άλλα τρομοκρατικά κτυπήματα; ή νομίζετε ότι θα σταματήσουν εκεί και δεν θα συνεχίσουν οι διάφοροι τρομοκράτες; ή μήπως πιστεύετε ότι θα μπορέσουν παγκοσμίως να σταματήσουν ή να συλλάβουν όλους τους τρομοκράτες;


Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, όχι μόνον για το θέμα αυτό, αλλά και για όλα τα άλλα μεγάλα, σοβαρά και δυσεπίλυτα προβλήματα που βασανίζουν και ταλανίζουν εδώ και χρόνια τον κόσμο...

Μόνον ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ θα δώσει τις λύσεις ΟΛΩΝ των προβλημάτων παγκοσμίως, όπως μας έχουν προφητεύσει και προειδοποιήσει οι Άγιοί μας!


Δυστυχώς, όλα εξελίσσονται βάσει ενός καλού προσχεδιασμένου και μεθοδευμένου σχεδίου, όπως έχουμε πει και γράψει εδώ και πολλά χρόνια, προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για την δημόσια εμφάνιση-αποκάλυψη του Αντιχρίστου, στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Σκοπός τους είναι μέσα από όλα αυτά, να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα, φόβο, τρόμο και μεγάλο πανικό σε όλους τους ανθρώπους, ούτως ώστε να μπορέσουν στην συνέχεια να ψηφίσουν και να εφαρμόσουν τα διάφορα κατασταλτικά τους μέτρα, (χωρίς αντιδράσεις, ανενόχλητοι και με την συγκατάθεση του κόσμου, αφού θα είναι για το... «καλό» τους), δήθεν για την αντιμετώπιση και εξάλειψη των τρομοκρατών, στην ουσία όμως για την καταστρατήγηση και εξάλειψη των προσωπικών ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας, καθώς και τον πλήρη έλεγχο όλων των ανθρώπων παγκοσμίως, μέσα απ΄ όλα αυτά τα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα, αλλά και το προφητευμένο εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ-ΧΑΡΑΓΜΑ της Αποκαλύψεως, (ΙΓ΄15-18) χωρίς το οποίο ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΕ απολύτως, καμμία συναλλαγή, καμμία πράξη ή κίνηση.


Σύντομα, θα με θυμηθείτε ΟΛΟΙ σας, αλλά δυστυχώς θα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!...


Δεν πέρασε λοιπόν ούτε μια εβδομάδα, από το κτύπημα αυτό και δείτε τι απεφάσισαν στην έκτακτη Σύνοδο των Βρυξελλών.
Αυτό είναι, το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ. Στην συνέχεια, δυστυχώς, έρχονται και τα υπόλοιπα βήματα, που είναι πολύ χειρότερα...


Τσιπάρισμα των Ευρωπαίων αποφάσισαν σε έκτακτη σύνοδο στις Βρυξέλλες μετά το #ParisAttacks









Κατάλαβες πως το δουλεύουν το παιχνίδι σε βάρος όλων των λαών, οι εβραίοι;


1. ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!


2. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!


3. ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ... ΔΗΛΑΔΗ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!


Καλλιόπη Σουφλή

Έρχονται τα βιομετρικά διαβατήρια με chip.
Μια εβδομάδα μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, οι ευρωπαίοι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες, έπειτα από αίτημα της Γαλλίας, για να συντονίσουν μια ευρωπαϊκή απάντηση μπροστά στην τρομοκρατική απειλή.
«Δεσμεύονται να εφαρμόσουν αμέσως τους απαραίτητους συστηματικούς και συντονισμένους ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται και στα άτομα που απολαμβάνουν της ελευθερίας της μετακίνησης».
Οι ευρωπαίοι υπουργοί αποφάσισαν έτσι να ασκήσουν πίεση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να «προτείνει μια στοχευμένη αναθεώρηση του Κώδικα Σένγκεν».
Μια παρόμοια απόφαση είχε ήδη ληφθεί τον Φεβρουάριο, όμως δεν είχε εφαρμοσθεί επαρκώς, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια ευρωπαϊκή πηγή.
«Για να μπορέσουν να γίνουν αληθινά συστηματικοί οι έλεγχοι των πολιτών της ΕΕ, όπως ζητεί η Γαλλία, πρέπει να αναθεωρηθεί ο Κώδικας Σένγκεν», υπογράμμισε.
Η αναθεώρηση αυτή πρέπει να επιτρέψει την πραγματοποίηση «συστηματικών ελέγχων σε ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι να περιλαμβάνουν την επαλήθευση βιομετρικών πληροφοριών», αναφέρεται στα συμπεράσματα της υπουργικής συνόδου, σύμφωνα με πολλές πηγές.

attikanea.blogspot.gr


olympia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου