Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Earth Space Defense – Η ΤΑΙΝΙΑ που ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ για ΚΑΤΙ; (video)




Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Έρχονται. Πλησιάζουν. Καταφθάνουν. Πρέπει να προετοιμαστούμε. Ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε. Όλοι μαζί. Όλος ο πλανήτης. Γίνε κι εσύ ήρωας κάποιου. Κάθε άντρας και κάθε γυναίκα πρέπει να ενταχθεί στις Δυνάμεις Υπεράσπισης από Διαστημική Εισβολή. Εισβολή εξωγήινων…


Κάπως έτσι περιγράφεται η νέα ταινία Earth Space Defense που, κατά κάποιο τρόπο αποτελεί συνέχεια εκείνης του Independence Day από το 1996 και θα προβληθεί στις αίθουσες 24 Ιουνίου 2016.

Σίγουρα είναι μία ταινία με πολλά εφέ και καταστροφές, για τους λάτρεις του είδους.

Όμως, εκείνο που μας βάζει σε σκέψεις είναι η λογική που επικρατεί γενικότερα, ότι οι ταινίες του Hollywood μας προετοιμάζουν για κάτι, προλειαίνουν το έδαφος, προγραμματίζουν τον κόσμο προκειμένου να δεχτεί κάποια πράγματα που σε άλλες περιπτώσεις θα αντιδρούσε.

Ίσως, θα ήταν χρήσιμο να θυμηθούμε πως ήδη υπάρχει Υπουργείο Πλανητικής Άμυνας από την NASA και πολύ πρόσφατα ένας στρατηγός των ΗΠΑ, εμμέσως πλην σαφώς, δήλωσε στους υποψηφίους αξιωματικούς ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν εξωγήινους και υβριδικούς στρατούς. Και όλα αυτά παράλληλα με απίθανες θεάσεις ΑΤΙΑ στον Ήλιο και στην Γη, με τηνμαγνητόσφαιρα της τελευταίας να πέφτει και τον ισχυρισμό ότι αφίχθησαν σκάφη των Ολύμπιων.

Μπορεί να είναι συμπτώσεις όλα αυτά;

Η ταινία, το τρέιλερ της οποίας ακολουθεί στην συνέχεια, «κινείται» στα πλαίσια και στον δρόμο που «δείχνει» ο στρατηγός.

Μπορεί να είναι τυχαίο;






Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο, η ταινία να προετοιμάζει για μία εισβολή εξωγήινων, μπορεί να «τοποθετεί» τον δρόμο για μία παγκόσμια κυβέρνηση υπό την υποψία, έστω, μίας υποτιθέμενης εισβολής…

diadrastika.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου