Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ EGYPT AIR! Το σενάριο Τούρκων πιλότων για Α.Τ.Ι.Α. (UFO) κανει τον γύρο του κόσμου
Με τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας με το αεροπλάνο της Egypt Air να παραμένουν ακόμα υπό διερεύνηση οι Τούρκοι δίνουν μια νέα εκδοχή.

Σύμφωνα με κυβερνήτες της Turkish Airlines μία ώρα πριν χαθεί το στίγμα του αιγυπτιακού Αirbus και ενώ εκτελούσαν πτήση από την Αλικαρνασσό για την Κωνσταντινούπολη είδαν να πετάει «άγνωστο αντικείμενο με πράσινα φώτα».

Το… ύποπτο αντικείμενο τους προκάλεσε τόση έκπληξη που ανέφεραν το περιστατικό στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

«Είδαμε ένα άγνωστο αντικείμενο με πράσινα φώτα να περνάει σε ύψος 2.000-3.000 ποδών πάνω από εμάς. Ξαφνικά εξαφανίστηκε. Υποθέτουμε ότι ήταν UFO», δήλωσαν οι δύο κυβερνήτες στον πύργο ελέγχου.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, τα πράσινα φώτα εντοπίστηκαν ενώ το τουρκικό αεροσκάφος βρισκόταν σε ύψος 17.000 ποδών γύρω στις 23.30 (τοπική ώρα), λίγη ώρα πριν χαθεί το στίγμα του αεροπλάνου της EgyptAir.

Εντούτοις, η γενική διεύθυνση της αρχής κρατικών αερολιμένων δήλωσε πως δεν εντοπίστηκε καμία εικόνα στα ραντάρ τους που να επιβεβαιώνει όσα υποστήριξαν οι Τούρκοι κυβερνήτες.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία σχετικά με την εξαφάνιση από τα ραντάρ και συντριβή του αεροσκάφους της EgyptAir με τους 66 επιβαίνοντες, παραμένει η τρομοκρατική επίθεση.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου