Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΠΟΥ ΦΛΕΓΕΤΑΙ! NTOY KAI ΞΥΛΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ! ΕΔΩ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ «ΝΑΙ» ΣΕ ΟΛΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται εδώ και ώρα στο Παρίσι με τους διαδηλωτές να απεργούν και να έχουν βγει και σήμερα στους δρόμους σε πολλές πόλεις της Γαλλίας, επιδιώκοντας να πετύχουν την υποχώρηση της κυβέρνησης στα σχέδια της για αλλαγές στα εργασιακά.Μέλη των γαλλικών συνδικάτων συγκεντρώθηκαν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας ενώνοντας τη φωνή τους κατά του αμφιλεγόμενου νόμου, γνωστού ως νόμος Ελ Κομρί, από το επίθετο της υπουργού Εργασίας.

Ωστόσο, λίγο πριν την έναρξη της πορείας οι τόνοι οξύνθηκαν με τους διαδηλωτές και τους αστυνομικούς που έχουν παραταχθεί στην πόλη.Σύμφωνα με δημοσιεύματα, νεαροί διαδηλωτές με καλυμμένα τα πρόσωπα συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς πετώντας κάδους και μπουκάλια, οι οποίοι απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.
Εντούτοις, λίγη ώρα αργότερα η ηρεμία επανήλθε διαδηλωτές να ανοίγουν πανό μπροστά από ομάδα αστυνομικών που ανέφερε: «Οι αστυνομικοί είναι με το λαό».Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, τα μπλόκα στα διυλιστήρια τις προηγούμενες ημέρες προκάλεσαν ουρές στα βενζινάδικα, πριν η κυβέρνηση προχωρήσει σε αστυνομικές επεμβάσεις για άρση των αποκλεισμών.Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου