Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

Βιολογικός Όλεθρος Και Μυστικές Υπηρεσίες
Το Άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2014 στο Περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Γραφεί ο Κωνσταντίνος Φανουράκης
Το τελευταίο διάστημα έντονη ανησυχία επικρατεί σε ολόκληρο τον πλανήτη εξαιτίας της εξάπλωσης του ιού Έμπολα εκτός Αφρικής.
Ο θανατηφόρος ιός, όπως και οι υπόλοιποι άλλωστε, δεν έχουν σύνορα.
Γι αυτό και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και οι κυβερνήσεις των κρατών  βρίσκονται  επι ποδός για να σταματήσουν την εξάπλωση της νόσου.


Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Ισπανική αντικατασκοπία (CNI ,CentroNacional de Inteligencia) έδωσε πληροφορίες στον ισπανικό τύπο  ότι  τζιχαντιστές έχουν άμεση πρόσβαση σε θανατηφόρους ιούς, όπως ο ΄Εμπολα και είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον θανατηφόρο ιό κατά της Δύσης.
Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση της Τσεχίας έλαβε ένα απειλητικό μήνυμα από κάποιον που βρίσκεται στην Πράγα και απειλεί πως θα εξαπολύσει τον ιό ΄Εμπολα σε όλη την Ευρώπη εκτός εάν η Τσέχικη κυβέρνηση του καταβάλει ένα εκατομμύριο Bitcoin, δηλαδή ένα (online) διαδικτυακό νόμισμα το οποίο η ανάλογη αξία του φτάνει τα 255.36  εκατομμύρια ευρώ.


Ο εθνικός γραμματέας για την ασφάλεια του κράτους έδωσε αποδεικτικά στοιχεία στην ισπανική γερουσία και αποκάλυψε συνδέσμους της προπαγάνδας που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές και τα μηνύματα που στέλνουν στους οπαδούς τους σε όλο τον κόσμο για τις μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ώστε να σκοτώσουν τους Δυτικούς με κάθε δυνατό τρόπο.
Μερικές από τις μεθόδους που προτείνονται περιλαμβάνονται "θανατηφόρα χημικά προϊόντα",  "δηλητηριώδεις ενέσεις"  τον ιό  Έμπολα και άλλους ιούς ως ένα από τα δηλητηριώδη όπλα που κατέχουν ακόμα και σε μυστικά εργαστήρια στις Η.Π.Α και τις ανατολικής Ασίας.
Η σοκαριστική αποκάλυψη από τον γραμματέα την εθνικής ασφάλειας έγινε πρωτοσέλιδο στην ισπανική διαδικτυακή εφημερίδα (theLocal.es) .Οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό στους κόλπους της διεθνούς κοινότητας και μεταξύ της αντικατασκοπίας των Δυτικών αναφέρονται πως εκτεταμένα προγράμματα βιολογικών όπλων  αναπτύχθηκαν από την πρώην Σοβιετική Ένωση κατά τον τελευταίο αιώνα με συνεργασία κινεζικών εργαστηρίων.

Επίσης έχουν προκύψει  πολλά θέματα στον Ο.Η.Ε.  με την Μέση Ανατολή που σχετίζονται  με όλο αυτόν τον πανικό που έχει δημιουργηθεί για τα βιολογικά όπλα που κατέχουν η Συρία και η Αίγυπτος, οι οποίες  δεν δέχονται να εγκαταλείψουν ολοκληρωτικά το χημικό οπλοστάσιο που έχουν στην κατοχή τους.
Οι πιέσεις που δέχονται, γίνονται συνεχόμενα  από το γειτονικό κράτος του Ισραήλ,
το οποίο θεωρεί ότι απειλείται από τα γειτονικά κράτη και μαζί του όλη η Ευρώπη και όλος ο κόσμος.  Έτσι το Ισραήλ αναφέροντας αρκετές φορές στον Ο.Η.Ε. και στο ΝΑΤΟ το θέμα αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι χώρες αυτές να έχουν δεχθεί πολλές κυρώσεις σε διεθνή επίπεδο.

Μπορεί τέτοιοι ιοί όπως ο Έμπολα και άλλοι να δημιουργήθηκαν σε πυρηνικά και βιολογικά εργαστήρια στην μέση Ανατολή με Ευρωπαϊκή βοήθεια;


Η Συρία τα τελευταία χρόνια λόγω πολλών πιέσεων εντάχθηκε και υπέγραψε
στον οργανισμό για την απαγόρευση των χημικών και βιολογικών όπλων.
Αυτό που δεν αναφέρεται όμως στον διεθνή τύπο είναι πως ενώ το Ισραήλ πιέζει τα υπόλοιπα κράτη να ενταχθούν στην απαγόρευση των χημικών και βιολογικών όπλων
το ίδιο το κράτος του Ισραήλ δεν έχει υπογράψει πουθενά για την σύμβαση απαγόρευσης  των βιολογικών και χημικών  όπλων.
Το Ισραήλ αναπτύσσει ένα από τα ποιο  εξελιγμένα όπλα σε πυρηνικό , βιολογικό και χημικό επίπεδο στο Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών του Ισραήλ στην Ness-ZionaΟι επιθεωρητές του Ο.Η.Ε. θα είχαν περισσότερη δουλειά αν αποστέλλονταν στο πυρηνικό, βιολογικό και χημικό οπλοστάσιο του Ισραήλ.


Σύμφωνα όμως με τους κανόνες του «διεθνούς δικαίου» αναφέρουν πως δεν μπορούν να προβούν σε τέτοιες διαδικασίες κατά του Ισραήλ, διότι δεν έχει υπογράψει την συνθήκη για την μη διάδοση πυρηνικών, την σύμβαση απαγόρευσης βιολογικών όπλων και δεν έχει επικυρώσει και την σύμβαση για την απαγόρευση χημικών όπλων.

η μόνη πυρηνική δύναμη στη Μέση Ανατολή έχει 100 έως 300 πυρηνικές κεφαλές (βαλλιστικών πυραύλων κρουζ κ.α.).

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από το SIPRI (Stockholm International Peace Research Institute) το Ισραήλ έχει δημιουργήσει 690-950 κιλά πλουτωνίου και συνεχίζει να παράγει όσο χρειάζεται για να κάνει 10 με 15 βόμβες τύπου Ναγκασάκι κάθε χρόνο…

Παράγει επίσης τρίτιο, ένα ραδιενεργό αέριο με το οποίο γίνονται οι κεφαλές νετρονίων που προκαλούν μικρές  ραδιενεργές μολύνσεις αλλά με μεγαλύτερη θνησιμότητα.  Σύμφωνα με διεθνείς εκθέσεις από τον τύπο και την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz , αναπτύχθηκαν τέτοιου είδους βιολογικά όπλα στο Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών στην Ness – Ziona κοντά στο Τελ Αβίβ..
Έχει γραφτεί στα διεθνή  ΜΜΕ πως 160 επιστήμονες και 170 τεχνικοί που είναι μέρος του προσωπικού εδώ και πέντε δεκαετίες έχουν πραγματοποιήσει έρευνες στον τομέα της βιολογίας , της χημείας , βιοχημείας , της βιοτεχνολογίας , της φαρμακολογίας , της φυσικής και άλλων επιστημονικών κλάδων πάνω σε ιούς που δύσκολα μπορεί να βρεθεί θεραπεία και μπορούν να γίνουν άκρως επικίνδυνοι με μεγάλη μεταδοτικότητα και να εξελιχθούν.Το Ινστιτούτο μαζί με το πυρηνικό κέντρο Dimona είναι πολλά από τα "ανεπίσημα" ιδρύματα του Ισραήλ και υπό την άμεση δικαιοδοσία του πρωθυπουργού.


Τα μεγάλα αυτά "ανεπίσημα" κέντρα δημιουργούν βιολογικά όπλα, βακτήρια και ιούς που θα εξολόθρευαν τον εχθρό του κράτους του Ισραήλ αλλά και που μπορούν να προκαλέσουν επιδημίες σε όλον τον πλανήτη.


Ανάμεσά τους , τα βακτήρια της βουβωνικής πανώλης ( η " Μαύρος Θάνατος " του Μεσαίωνα ) ο ιός Έμπολα , μεταδοτική και θανατηφόρα όπως και διαπιστώνουμε κατά τον τελευταίο καιρό σε όλο τον κόσμο και άλλοι επικίνδυνοι ιοί για την ανθρωπότητα που θα εμφανιστούν μελλοντικά. 

Πρόσφατα κάποιοι επιστήμονες ανακοίνωσαν ανεπίσημα πως δημιούργησαν το AIDS και κάποια καρκινογόνα βακτήρια που βγήκαν μέσα από αυτά τα εργαστήρια … ασθένειες για τις οποίες δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη θεραπεία μέχρι στιγμής για τον κοινό άνθρωπο

Με τη βιοτεχνολογία, μπορεί κανείς να παράγει νέους τύπους παθογόνων παραγόντων που ο ανθρώπινος οργανισμός δεν θα μπορεί να τον εξουδετερώσει και δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί εμβόλιο..

Υπάρχουν επίσης ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία της έρευνας για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων που μπορούν να καταστρέψουν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. Επισήμως  το ισραηλινό Ινστιτούτο διεξάγει έρευνες σχετικά με τα εμβόλια κατά των βακτηρίων και των ιών, όπως ο άνθρακας που χρηματοδοτείται από το Πεντάγωνο, αλλά είναι προφανές ότι μπορούν να αναπτύξουν νέα παθογόνα βακτήρια και για χρήση πολέμου.

 
Το ίδιο τέχνασμα χρησιμοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες για να αποφεύγουν τις συμβάσεις που απαγορεύουν βιολογικά και χημικά όπλα.

Στο Ισραήλ το μυστικό πρόγραμμα φανερώθηκε με την βοήθεια επιστημόνων και από την έρευνα της  δημοσιογράφου  ολλανδικής καταγωγής Karel Knip.
Δημοσιεύθηκε μάλιστα πως τοξικές ουσίες που είχαν αναπτυχθεί στο ινστιτούτο έχουν  χρησιμοποιηθεί από την Μοσάντ για να δολοφονήσει εχθρούς της όπως Παλαιστινίους και ηγέτες…


Ιατρικά στοιχεία δείχνουν ότι  στην Γάζα και τον Λίβανο οι  ισραηλινές δυνάμεις χρησιμοποίησαν όπλα νέας τεχνολογίας και σχεδιασμού.. πυροβολούσαν και άφηναν ανέπαφο το σώμα από έξω, αλλά κατά την διάρκεια τον επομένων ωρών καταστρέφονταν οι ιστοί στο σώμα, ανθρακοποιούταν το ήπαρ και τα οστά και έπηζε το αίμα. Αυτά τα στοιχεία είναι ακράδαντα καθώς αναφέρθηκαν από ιατρικούς συλλόγους που είχαν σπεύσει στην περιοχή για να βοηθήσουν τα θύματα.

Τέτοιου είδους όπλα είναι εφικτά μόνο με την νανοτεχνολογία από την επιστήμη που μπορεί να δημιουργήσει μικροσκοπικές δομές …Η Ιταλία συμμετέχει επίσης στην ανάπτυξη αυτών των βιολογικών όπλων που συνδέεται με το Ισραήλ με μια στρατιωτική συμφωνία συνεργασίας και είναι ο υπ 'αριθμόν ένα ευρωπαϊκός εταίρος στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης.

Η Ιταλία έχει υποβάλει αίτηση για κατανομή 3.000.000 ευρώ  για κοινή χρήση και έρευνα με το Ισραήλ.

Αυτό το βλέπουμε και από την τελευταία ανακοίνωση της  Farnesina (ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών) όπου αναφέρει  "νέες προσεγγίσεις για την καταπολέμηση των παθογόνων ιών και βακτηρίων που είναι ανθεκτικά στη θεραπεία."
Η ανακοίνωση αυτή είχε αναρτηθεί από την Farnesina από το έτος 2013 πριν εμφανιστούν τα σημάδια του ιου Έμπολα.

 Έτσι η Ευρώπη αναφέρει σήμερα πως ο κίνδυνος που έχει αναπτυχθεί από τους τζιχαντιστες, το κεντρικό δόγμα του Ισλάμ είναι πολύ μεγάλος και πιστεύεται ότι δεν συγκρίνεται με καμία άλλη τρομοκρατική κίνηση βιολογικού πολέμου όπως είχε γίνει από την ιαπωνική αίρεση Aum Shinrikyo οι οποίοι είχαν προσπαθήσει και τότε να καλλιεργήσουν τον ιό έμπολα για τις επιθέσεις τους αλλά με αποτυχία.

Το 1995 όμως στο μετρό του Τόκιο χτύπησαν μέσω της απελευθέρωσης ενός ισχυρού αερίου με την ονομασία Sarin , ενός δηλητηριώδους αερίου οπού παραλύει τους νευρώνες του κεντρικού συστήματος στον ανθρώπινο οργανισμό με αποτέλεσμα να υπάρξουν δεκατρείς νεκροί και αρκετοί να μείνουν σε κατάσταση παράλυσης.


Αυτός λοιπόν ο Ισλαμικός φονταμενταλισμός έχει φτάσει σε ακραίο σημείο ώστε να δημιουργούνται βιολογικά όπλα για έναν θρησκευτικό πόλεμο; Και από ποιους χρηματοδοτούνται, καλύπτονται και εξοπλίζονται ;

Προσφάτως οι Η.Π.Α. ανακοίνωσαν και εξόπλισαν Κούρδους αντάρτες για να πολεμήσουν κατά του ISIS με τεράστια λάθη στον εξοπλισμό και στην προμήθεια καθώς το αεροπλάνο το οποίο θα έριχνε τον βαρύ πολεμικό εξοπλισμό στους Κούρδους αντάρτες κατέληξε να πέσει ο εξοπλισμός στην περιοχή που κατέχουν οι πολεμιστές του ISIS . Επίσης ερωτήθη η Αμερικανική κυβέρνηση από τα Μ.Μ.Ε. χωρίς όμως να δώσει άμεση απάντηση γιατί δεν βάζει ¨φρένο¨ και κυρώσεις στην Τουρκική κυβέρνηση καθώς συνεχίζει να κυνηγά και να σφυροκοπάει τους Κούρδους αντάρτες ενώ προσπαθούν και μάχονται κατά του ISIS στο Kobane κοντά στα σύνορα με την Συρία.

Η απάντηση της Αμερικανικής κυβέρνησης ήταν πως η Τουρκία ανήκει στο ΝΑΤΟ και θα υπάρξει συνεννόηση με Νατοϊκές δυνάμεις για το ποιος θα βοηθήσει στην πόλη Kobane. Η Νατοϊκή διοίκηση εκφράζει την αγανάκτηση της για την αρνητική στάση της Τουρκίας στον να μην παρέχει βοήθεια στους Σύριους Κούρδους αντάρτες.


Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανέφερε ότι και μια μονομερής πράξη από τα τουρκικά στρατεύματα εδάφους δεν θα ήταν αρκετή για να σταματήσει την προέλαση των ισλαμικών μαχητών.

Πίσω λοιπόν στην Τσεχική κυβέρνηση η οποία έχει λάβει πολύ σοβαρά το απειλητικό μήνυμα από την Πράγα όπου θεωρεί ότι ο τρομοκράτης είναι και επιστρατευμένος από τους τζιχαντιστες και ζηταει να του κατατεθούν τα 255.36 εκατομμύρια ευρώ σε διαδικτυακό νόμισμα Bitcoins σε τρεις δόσεις και μετά θα παραδώσει τον ιό ΄Εμπολα στην κυβέρνηση.

Η προθεσμία έχει λήξει και η απάντηση με ανακοίνωση στα Μ.Μ.Ε. από την Τσεχική κυβέρνηση στις αρχές Νοεμβρίου ήταν αρνητική και έλεγε πως δεν θα ενδώσει σε εκβιαστές και τρομοκράτες που απειλούν να διασύρουν την κυβέρνηση σε διαδυκτιακά μέσα .

Ένας εκπρόσωπος από τις Τσεχικές αρχές δήλωσε πως και να εξαπλώσει κάποιος το ιό , ο κρύος καιρός θα μπορούσε πιθανότατα να σταματήσει την εξάπλωση του οπότε ο κόσμος θα πρέπει να είναι καθησυχασμένος.

Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση ερευνάται ακόμα από τις Τσεχικές αρχές δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αποστολέας του αποκρυπτογραφημενου απειλητικού μηνύματος.

Πως και που αναπτύχθηκε ο ΄Εμπολα και άλλοι ιοί που μας απειλούν , αυτός ο απειλητικός ιός που έχει δημιουργήσει πονοκεφάλους σε πολλές κυβερνήσεις της Ευρώπης και όλου του κόσμου δεν έχει βρεθεί ακόμη, δείχνοντας έτσι την ασυνεννοησία που επικρατεί μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών και των δυτικών και ανάμεσα τους να βρίσκονται η αντικατασκοπία και  "μυστικές οργανώσεις" κρατών που προσπαθούν να αποκρύψουν από τον τύπο και τον κόσμο ποιοι πραγματικά είναι οι τρομοκράτες… 
SiriusANewsΑντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου