Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

¨Ανέστησαν¨ δολοφονημένο ράπερ στην σκηνή μέσω της τεχνολογίας




Το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά 21 Απριλίου 2012





Γράφει o Κωνσταντίνος Φανουράκης


Ο Αμερικανός δολοφονημένος ράπερ Tupac Shakur, που πυροβολήθηκε το 1996, αναστήθηκε σε ένα μουσικό φεστιβάλ στην Καλιφόρνια το σαββατοκύριακο στην καθιερωμένη ανοιξιάτικη και θρησκευτική ανάσταση!!


Τραγούδησαν σε ένα ντουέτο ο Snoop Dogg και ο Tupac Shakur ο οποίος από ένα τεχνολογικό θαύμα εμφανίστηκε στην σκηνή μέσω τρισδιάστατου ολογράμματος και τραγούδησε δυο από τα πιο φημισμένα τραγούδια του όπως το  «Χαίρε Μαρία» από το άλμπουμ The DonKilluminati: The 7 DayTheory (Σκοτώστε τους ιλλουμινάτι : Η 7 Ημέρα Θεωρία..) για τους στίχους πατήστε εδώ .





Το δεύτερο τραγούδι «2 of Amerikaz Most Wanted» (2 Amerikaz καταζητούμενοι)
από το άλμπουμ «All Eyez on Me» (Όλα τα μάτια επάνω μου.. )
για τους στίχους πατήστε εδώ.





Στο μουσικό φεστιβάλ έλαβαν μέρος και άλλοι ράπερ της αμερικανικής μουσικής σκηνής γνωστοί του Tupac Shakur, όπως ο καλός του φίλος DrDre με την μεγάλη τους επιτυχία California Loveτο 1995 ένα χρόνο πριν το θάνατο του Tupac..




Το μουσικό φεστιβάλ έλαβε μέρος στην πόλη Coachella (ko-Chel-α, ko-α-Chel-α) της Καλιφόρνιας στις Η.Π.Α.
Βρίσκετε 45 χλμ ανατολικά του Πάλμ Σπρινγκς , 116 χλμ ανατολικά του Riverside
και 210 χλμ ανατολικά του Λος Άντζελες.
Η πόλη Coachella είναι γνωστή και ως η πόλη της ¨Αιώνιας Λιακάδας¨ μια νεόκτιστη πόλη μέσα στην έρημο από το 1946 κοντά στην περιοχή Mecca (Μέκκα)
δίπλα από την λίμνη ¨Salton Sea¨ μια λίμνη με αλμυρό νερό που βρίσκετε περίπου 16χλμ. νότια από την Coachella.







Η πόλη δανείστηκε το όνομά της Coachella από το γκρέιπφρουτ.
Η κεντρική λεωφόρος που διασχίζει την πόλη είναι η διαδρομή 111 και ονομάζετε γκρέιπφρουτ. Επίσης η Harrison Street είναι η διαδρομή 86 όπου έχει κηρυχθεί ως ιστορικός δρόμος καθώς συνδέεται με τον δρόμο 99 (Route 99 ) και είναι ο κύριος δρόμος που συνδέεται με άλλες 10 πολιτείες των Η.Π.Α.







Μια περίληψη της ζωής και του θανάτου Tupac Shakur


Ο Tupac Shakur γνωστός ως 2Pac, ο Pac, και Makaveli, γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1971 όταν η μητέρα του ήταν μέλος των Μαύρων Πανθήρων και βρισκόταν στη φυλακή για βομβιστική επίθεση. Όταν βγήκε η μητέρα του από την φυλακή, η οικογένεια πήγε στο Χάρλεμ οταν εκεί η μητέρα του άρχισε να χρησιμοποιεί ναρκωτικές ουσίες. Έστειλε τον Tupac στο σχολείο της Βαλτιμόρης των τεχνών και του θεάματος, όπου έγραψε τους πρώτους στίχους του με την επωνυμία MC Νέας Υόρκης.
Κατόπιν μετακόμισε στην Καλιφόρνια, βρήκε δουλειές ως ηθοποιός-χορευτής και τραγουδούσε στο συγκρότημα ¨underground music¨ . Τοπρώτο σόλο άλμπουμ του ονομαζόταν 2Pacalypse now..




Οι στίχοι του πάντα ήταν προκλητικοί για την αστυνομία και τις κυβερνήσεις μιλούσε για την κατάντια στις γειτονιές σε γκέτο, για την πλουτοκρατία, τους γκάνγκστερ, τις συμμορίες, τα ναρκωτικά και τον ρατσισμό αν και ο ίδιος είχε βρεθεί μπλεγμένος με ναρκωτικά και όπλα και μέλος των Μαύρων Πανθήρων και όλο αυτό έμοιαζε να ήταν η ζωή του…



Αυτό του είδους της ραπ μουσικής και το συγκεκριμένο άλμπουμ είχε κατακριθεί από τον James Danforth"Dan" Quayle πρώην αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών
και έπρεπε να απαγορευτεί.
Μετά από αυτό επέστρεψε με ένα άλμπουμ όπου ανάφερε στους στίχους του τον "Dan" Quayle.
Συνελήφθη για πυροβολισμό κατά αστυνομικού επειδή ο αστυνόμος βιαιοπραγούσε εναντίον ενός συμπατριώτη του αλλά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν.
Ένα από τα cd που κυκλοφόρησε ήταν με το συγκρότημα Thug Life (Αλήτικη ζωή). Λίγο καιρό αργότερα πυροβολήθηκε στην Νέα Υόρκη καθώς έμπαινε μέσα σε ένα κτίριο(?). Οι φρουροί ασφαλείας, οι οποίοι τον πυροβόλησαν τον έστειλαν στο νοσοκομείο αλλά πριν φτάσει η αστυνομία είχε φύγει από το νοσοκομείο πληγωμένος χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς… λένε οι φήμες...





Ο Tupac με τον καιρό κατηγορήθηκε πολλές φορές για βίαιες πράξεις, επιθέσεις σε επωνύμους , ληστείες σε στούντιο ηχογράφησης, για ναρκωτικά και όπλα και μπαινόβγαινε στις φυλακές. Η δημοτικότητα του είχε αυξηθεί όταν κατηγορήθηκε για βιασμό μιας νεαρής κοπέλας και ο ίδιος το αρνιόταν καθώς έλεγε πως κρύβετε μια πλεκτάνη πίσω από όλα αυτά και πως θέλουν να τον σκοτώσουν οι ιλλουμινάτοι.






Μιλούσε συνέχεια για την παγκοσμιοποίηση και πως ήθελαν (οι ιλλουμινάτοι) να περνάνε τα μηνύματα τους μέσω της μουσικής του και των Μ.Μ.Ε. αλλά ο ίδιος δεν το δεχότανε.
Στην φυλακή άρχισε να δείχνει ένα άλλο πρόσωπο πέρα από το ¨γκανστεριλικι¨, διάβαζε ασταμάτητα και είχε ταυτίσει τον εαυτό με τον Νικολό Μακιαβέλι, δήλωνε συνέχεια αθώος και πως θέλει να τον αφήσουν ήσυχο και να γυρίσει στην οικογένεια του αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει να μην μιλάει για όλα αυτά που έκαναν και κάνουν οι ιλλουμινάτοι.
Στις 7 Σεπτεμβρίου 1996 έξω από το Club 662 στο Λας Βέγκας καθώς διάβαιναν με το αμάξι ενός φίλο του - ο Tupac καθόταν στην θέση του συνοδηγού, σταμάτησαν στον φανάρι. Τότε μια λευκή κάντιλακ τους πλησίασε και άρχισαν να πυροβολούν προς την μεριά του Tupac, 13 σφαίρες χτύπησαν το αμάξι 5 από αυτές τον τραυμάτισαν σοβαρά. Οι φίλοι του που ακλουθούσαν τον μετέφεραν γρήγορα με την βοήθεια της αστυνομίας στο νοσοκομείο.
Τα τραύματα του ήταν σε πολύ σοβαρά σημεία, σχεδόν 7 μέρες αργότερα το βράδυ στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 ο Tupac αφήνει την τελευταία του πνοή..







Ένα χρόνο περίπου πριν το 2011 στην ιστοσελίδα του PBS δημοσιεύτηκε ένα άρθρο πως ο Tupac είναι ζωντανός και πως βρίσκετε στην Νέα Ζηλανδία και τον έχουν δει και οι ρεπόρτερ. Το ίδιο θέμα είχε αναρτηθεί και στο WikiLeaks.
Μετά από όλο αυτό το PBS δημοσίευσε πως είχε δεχτεί επίθεση από χάκερς στην ιστοσελίδα και η δημοσίευση δεν είχε αναρτηθεί από τους ρεπόρτερ του PBS.




Στην τελική βραδιά του φεστιβάλ ( 15 Απριλίου 2012 ), ο Tupac όπως βλέπουμε και στο βίντεο εμφανίστηκε μέσω τρισδιάστατου ολογράμματος και προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις από τους οπαδούς του αλλά και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο για το απίστευτο τεχνολογικό θαύμα. Πολλοί το αναφέρουν ως απίστευτο αλλά και ανατριχιαστικό, αρκετοί όμως κάνουν ακόμα μεγαλύτερες εικασίες πως ο Tupac ζει.
Πολύ άνθρωποι το αντιλαμβάνονται ως θαύμα αλλά παύει να είναι θαύμα όταν γίνετε τεχνολογία.
Η τεχνολογική αυτή τρισδιάστατη προβολή σε ολόγραμμα δεν μπορεί να μην μας θυμίσει και το Σχέδιο Μπλέ Δέσμη (PROJECTBLUE BEAM ).
Μέσω όλων αυτών των project όπως και του προγράμματος HAARP μπορούν να εμφανιστούν δορυφορικά σε ολόγραμμα απειλές από εξωγήινους, διάφορα μεταφυσικά και φυσικά φαινόμενα τα οποία να φαίνονται πως όντως συμβαίνουν, ακόμα ίσως και την έλευση του μεσσία για κάθε δόγμα ξεχωριστά για την παγκοσμιοποίηση… για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ.. (PROJECT BLUE BEAM) και δεν θα χρειάζεται το μέλλον να το φαντάζεστε πλέον ίσως κάποια πράγματα να δούμε πως είναι αλήθεια 
στο μέλλον



























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου