Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ;

Γιατί δεν τα δείχνουν αυτά τα γεγονότα τα ελληνικά Μέσα Μαζικής αποχαύνωσης ???? Το Καλαί είναι μια πόλη στη Βόρεια Γαλλία και σημαντικό λιμάνι της Μάγνης. Το Καλαί είναι χτισμένο στη γαλλική ακτή της Μάγχης, μόλις 34 χιλιόμετρα νότια της αγγλικής ακτογραμμής.

Εκεί είναι αυτό το διάστημα και παραμένουν συσσωρευμένοι χιλιάδες ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,περιμένοντας εναγωνίως να περάσουν απέναντι ,που όμως οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές απ την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΡΕΙΠΩΜΕΝΗ ΜΥΤΙΛΉΝΗ.

Σ αυτό το αποσπασματικό βίντεο βλέπουμε την προσπάθεια του David και Gaël,για την διαφύλαξη της περιουσίας και της οικίας τους απ τον ισλαμικό συρφετό.

Μπορείτε να φανταστείτε τι έχει να γίνει,ιδιαίτερα σε ακριτικές -βατές περιοχές της Ελλάδας,αν πραγματοποιήσουν τις απειλές τους οι Βόρειοι ΕΥΡΩΚΗΦΉΝΕΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης..την ώρα που εδώ κάνει «κουμάντο» η λαθρολάγνα κυβέρνηση (Πρώτη φορά Φασιστερά) του Σφύριζα!Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου