Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ - ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
Οι φήμες κατά κανόνα οργιάζουν στο πρόσωπο του Ρώσου ηγέτη, Βλάντιμιρ Πούτιν. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα: Πως είναι άρρωστος, πως έγινε πατέρας, ότι φυλακίστηκε και πέρασε από δίκη στο Χαμόβνικι, πως τον σκότωσε ένας πράκτορας των Ναζί το 2010 μαζί με την οικογένειά του, ο οποίος στη συνέχεια έκαψε το μοναστήρι του Νοβοντέβισι για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Όλες αυτές οι φήμες ωστόσο, βγήκαν στην επιφάνεια και αναστάτωσαν την Ρωσία για μία ακόμη φορά, όταν η πρώην γυναίκα του Βλαντιμίρ Πούτιν, Λουντμίλα πέταξε τη… βόμβα.

Συγκεκριμένα, η Λουντμίλα Πουτίνα φέρεται να υποστήριξε στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt» ότι ο τέως σύζυγός της Βλαντιμίρ Πούτιν είναι εδώ και πολύ καιρό νεκρός και ο άνθρωπος που κυβερνάει τη Ρωσία είναι… σωσίας του! Φέρεται να υποστήριξε πως:

«Ο σύζυγος μου, δυστυχώς, είναι εδώ και καιρό νεκρός… Πρέπει να το παραδεχτώ δημοσίως, επειδή δεν μπορώ να βλέπω τι κάνουν για λογαριασμό του αυτοί οι τρομεροί άνθρωποι. Δεν σταματούν πουθενά. Φοβάμαι ότι τώρα θα σκοτώσουν κι εμένα και τις κόρες μας, όπως σκότωσαν κι αυτόν»

Η 57χρονη Λουντμίλα ωστόσο, φέρεται να μίλησε και για τον Πούτιν ως σύζυγο.«Η οικογένεια μας δεν είναι τέλεια. Ο Πούτιν σαν σύζυγος ήταν τυραννικός, με αγνοούσε, με χτυπούσε και με υποτιμούσε. Ο γάμος μαζί του ήταν βασανιστήριο».

Η τέως πρώτη κυρία αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί απειλές για να μην μιλήσει, αλλιώς θα δολοφονηθούν οι κόρες της, ενώ καταγγέλλει ότι ετοίμαζαν και τη δική της σωσία. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δραπέτευσε, ενώ ετοίμαζαν τη δική της σωσία και ότι τώρα που ζει στο εξωτερικό αποφάσισε να μιλήσει παρά το γεγονός ότι απειλείται η ζωή της.

Βεβαίως, η κάποτε αεροσυνοδός της Aeroflot, μάλλον φέρει βαρέως το διαζύγιο και την «εξαφάνισή» της από τα ρωσικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, στα οποία δεν δημοσιεύονται φωτογραφίες από το γάμο τους και δεν υπήρξε ποτέ τυπωμένο ένα οικογενειακό πορτρέτο.Κάτι ανάλογο είχε υποστηρίξει κατά το παρελθόν και ο γνωστός συνωμοσιολόγος – ερευνητής Jones, ο οποίος, μάλιστα, είχε παρουσιάσει με φωτογραφίες τις διαφορές που υπάρχουν στο πρόσωπο του πραγματικού Πούτιν και του «κλώνου» του.

Αυτές οι φωτογραφίες κυκλοφορούν εκ νέου στα ρωσικά ΜΜΕ και έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες μεγάλη αναστάτωση στο ρωσικό λαό.

Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο Πούτιν είναι νεκρός

Δείτε τις με τα αρχικά σχόλια στα αγγλικά, ώστε να αποφευχθούν οι παραφράσεις…As you can see, the double you saw on Monday is sporting a scar or patch of hair missing from his left eyebrow.Here is the real Putin, the double seems bloated and out of place.Sweaty and drugged up double on March 16, 2015Real Putin in Middle Fake Putin Top, as you can see, the hands and fingers are way diffirent. The sizes are way offCheck out the scar or Mole left side under this “Putins” NoseNo scar/mole on this Putin, how many doubles does Putin have?

Pay Close Attention to the “real” Putin’s left ear, the lobe.Now take a look at The fake Putin from March 16thWhats going on here? Oh I know, The Russians are trolling and The Real Putin got Whacked

Άλλη συνωμοσία για τον Πούτιν – Είναι αθάνατος και ιδού οι αποδείξεις

Ο Πούτιν ζει εδώ και πολλούς αιώνες, έχει πολεμήσει το 1821, προηγουμένως υπήρξε το μυστηριώδες πρόσωπο που ενέπνευσε τη θρυλική Μόνα Λίζα του Ντα Βίντσι και στη συνέχεια, αρκετά χρόνια αργότερα, βρέθηκε να πολεμάει στους παγκόσμιους πολέμους!


Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου