Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ από ΕΠΙΘΕΣΗ UFO στο ΛΟΝΔΙΝΟ; (video)




Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Παράξενα φώτα που αναβόσβηναν και εκρήξεις στον νυχτερινό ουρανό, τρομοκράτησαν τους κατοίκους του Λονδίνου σκορπίζοντας πανικό.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk, κάτοικοι του Essex και East London ανέφεραν ότι άκουσαν τρεις «εκρήξεις» γύρω στις 23:00 την Κυριακή το βράδυ, 5/6/2016.


Κάποιοι που μένουν στο Ilford υποστήριξαν πως κατά τη διάρκεια του συμβάντος τραντάχτηκαν τα σπίτια τους.

Η μητροπολιτική έλαβε πολλές κλήσεις για το συμβάν.

Τι ήταν αυτοί οι θόρυβοι-εκρήξεις; Τι ήταν τα φώτα;

Βαδίζοντας με την «εις άτοπον απαγωγή» αποκλείεται οι εκρήξεις να έγιναν κάπου στην γειτονιά, διότι θα έβρισκαν τις ζημιές που προκάλεσαν.

Οι εκρήξεις ήταν πάρα πολύ δυνατές για να είναι πυροτεχνήματα, ενώ τα πυροτεχνήματα δεν ταρακουνούν σπίτια. Αποκλείουν και την περίπτωση κάποιου υπερηχητικού ή μαχητικού σκάφους, καθώς οι υπερηχητικές εκρήξεις δεν δημιουργούν φώτα και αναλαμπές.

Παράξενα φώτα στο Essex

Κάποιοι πρότειναν ότι θα μπορούσε να είναι ένας μετεωρίτης που καιγόταν στην ατμόσφαιρα. Αυτός προκαλεί φως και προκαλεί ηχητικές εκρήξεις. Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος του Βασιλικού Αστεροσκοπείου απέκλεισε αυτή την πιθανότητα, καθώς οι περιγραφές δεν συνάδουν με το πέρασμα ενός μετεωρίτη, όπως δήλωσε στην MailOnline.

Πολλοί θεώρησαν ότι οι θόρυβοι θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί από ένα πολεμικό τζετ, αλλά το Υπουργείο Άμυνας δήλωσε άγνοια και ότι θα το κοίταζε.
Τι συνέβη πραγματικά;

Σύμφωνα, με το whatdoesitmean.com, μία έκθεση από το Υπουργείο Άμυνας του Κρεμλίνου, αναφέρει ότι ο τρόμος που βίωσαν χιλιάδες πολίτες του Λονδίνου το βράδυ της 5ης Ιουνίου προκλήθηκε από την ξαφνική, και αυτόματη ενεργοποίηση ενός προηγμένου πυραύλου γης-αέρος του αμυντικού συστήματος του Βρετανικού στρατού, ο οποίος εξαπολύθηκε εναντίον ενός απρόσκλητου αεροσκάφους του οποίου την προέλευση και την ταυτότητα δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν…

Σύμφωνα με την έκθεση, στις 23:02 (βρετανική θερινή ώρα GMC / UTC +1) στις 5 Ιουνίου 2016, οι δορυφόροι του Aerospace Defence Forces (ADF) εντόπισαν την πυροδότηση τριών πυραύλων Common Anti-Air Modular Missile (CAMM) από το δάσος Epping του ανατολικού Λονδίνου οι οποίοι ανέβηκαν σε ύψος περίπου 300 μέτρα (984 πόδια) και εξερράγησαν κατά την επαφή με το στόχο τους.

Common Anti-Air Modular Missile (CAMM)

Η έκθεση καταλλήγει ότι η γύρω περιοχή του Epping Forest έχει πάρα πολλές αναφορές για θεάσεις ΑΤΙΑ τα τελευταία χρόνια. Εξάλλου, δεν είναι και λίγα τα γεγονότα που συνέβησαν τελευταία, όπως στις 19/5/2014, 6/6/2012 αλλά και το 2011.

Άγνωστο Αντικείμενο πάνω από το Epping Forest στις 6/6/2012



Επιπλέον, στο δάσος του Epping μπορούν άνετα να υποστηριχτούν πύραυλοι τύπου CAMM οι οποίοι θα μπορούν να προστατεύσουν τους κατοίκους αλλά και τα κυβερνητικά κτίρια της γύρω περιοχής.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλο αυτό, είναι ότι γύρω στις έντεκα το βράδυ της Κυριακής επιχειρήθηκε επίθεση από UFO και ο βρετανικός στρατός το απέτρεψε.

Από την άλλη, καλό είναι να κρατάμε μία επιφύλαξη με όλες τις σχετικές πληροφορίες, καθώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα να πρόκειται για ένα καλοστημένο παιχνίδι και ένα πολύ έξυπνο σενάριο δήθεν «επίθεσης από εξωγήινους» προκειμένου να «εξοικιώνεται» ο κόσμος και την κατάλληλη ώρα να ενώσουν τον κόσμο υπό μία Παγκόσμια Κυβέρνηση και να επιβάλουν τα δικά τους σενάρια, για την προστασία από τους κακούς εξωγήινους…







diadrastika.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου