Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Οι επιθέσεις συνδέονται μεταξύ τους και αποτελούν παραπλανητικό σχέδιο ως προς τον τελικό στόχο δήλωσαν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι- Σε κόκκινο συναγερμό οι ΗΠΑ (βίντεο)





Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων και χωρών Κ.Α.Κ )

Οι ομοσπονδιακοί ερευνητές του FBI το οποίο έχει αναλάβει αποκλειστικά την έρευνα για το μπαράζ συνεχόμενων βομβιστικών επιθέσεων στις ΗΠΑ, μετά και την σημερινό σε σταθμό Νιού Τζέρσεϋ, κατέληξαν ότι όλες οι επιθέσεις έγιναν από την ίδια οργάνωση, αναφέρει το Reuters.

Από χθες Κυριακή, οι ειδικοί μελετούσαν τυχόν πιθανές σχέσεις μεταξύ των τρομοκρατικών επιθέσεων στην πόλη της Νέας Υόρκης και το Νιου Τζέρσεϊ, συνδέοντας τα ευρήματα των συσκευών που χρησιμοποιήθηκαν από πιθανολογούμενη εξτρεμιστική ισλαμική ομάδα.


Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι φοβούνται τα χειρότερα, μετά τα αλλεπάλληλα κτυπήματα τα οποία ενδεχομένως να αποτελούν μέρος παραπλανητικού σχεδίου ως προς τον τελικό στόχο , ο οποίος μπορεί να είναι το κτίριο του ΟΗΕ , το αμερικανικό πεντάγωνο, το χρηματιστήριο ή οπουδήποτε που θα μπορούσε να προκληθεί πανικός και τρόμος .

Πρόκειται δηλαδή για προειδοποιητικές «σεισμικές δονήσεις» πριν το τελικό «σεισμό» για αυτό και έδωσαν εντολή για «κόκκινο συναγερμό» σε ολόκληρη την αμερικανική επικράτεια.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ευρίσκονται από χθες σε μια κατάσταση που παρομοιάζεται με την 9/11 και το κτύπημα στους δίδυμους πύργους.



Η χώρα συγκλονίστηκε από τις τρεις επιθέσεις κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής στο Νιού Τζέρσεϋ.

Προς το παρόν επίσημα καμία διεθνής τρομοκρατική οργάνωση δεν ανέλαβε την ευθύνη για το μπαράζ επιθέσεων σε Νέα Υόρκη και Νιού Τζέρσεϋ.

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο δήλωσε ότι η βομβιστική επίθεση σε πολυσύχναστη περιοχή του Μανχάταν «είναι προφανώς μια πράξη τρομοκρατίας».



Πίσω από όλα αυτά ευρίσκεται το Ισλαμικό Κράτος υποστήριξε ο ίδιος, το οποίο φέρεται να ανέλαβε ανεπίσημα την ευθύνη για την επίθεση Μινεσότα, από ένα άτομο το οποίο έκανε αναφορές στον Αλλάχ, αλλά όλα τα ενδεχόμενα ερευνώνται.

«Η δομή της καλωδίωσης των συσκευών και στις τέσσερις περιπτώσεις, σίγουρα δεν οδηγούν σε οποιαδήποτε ομάδα που είναι ήδη σε δράση στις ΗΠΑ (αυτοσχέδιοι- εκρηκτικοί μηχανισμοί) εδώ και χρόνια», δήλωσε αξιωματούχος των ΗΠΑ που συμμετέχει στην έρευνα και ζήτησε ανωνυμία.

Η «ακατέργαστη φύση» των συσκευών και το προφανές χαμηλό επίπεδο του σχεδιασμού, σύμφωνα με τους ομοσπονδιακούς ερευνητές του FBI παραπέμπει σε μια «δοκιμή της ασφάλειας της Νέας Υόρκης».

«Αυτό είναι που μας ανησυχεί είναι αυτό το είδος δοκιμαστικής λειτουργίας, και όχι οι συσκευές, αλλά το τι σχεδιάζουν μετά στη Νέα Υόρκη» είπε ο Αμερικανός αξιωματούχος.

Βίντεο εδώ

pentapostagma.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου