Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ θα μας κάνει η συγχώνευσή μας με την ψηφιακή νοημοσύνη




ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ θα μας κάνει η συγχώνευσή μας με την ψηφιακή νοημοσύνη

Ο Έλον Μασκ προχωρά παραπέρα με δηλώσεις που σοκάρουν,

δίνοντας την δική του παρότρυνση, ώστε να συγχωνευθούμε με την ψηφιακή νοημοσύνη.

Όπως υποστηρίζει η τεχνητή νοημοσύνη δεν μας βοηθά να εξελιχθούμε σε κάτι ανώτερο, παρά μόνο μας κάνει cyborg και μας δίνει μια αίσθηση δύναμης, ειδικά σε σχέση με ανθρώπους που είχαν δύναμη 20 χρόνια πριν, όπως για παράδειγμα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, που ο σημερινός άνθρωπος μπροστά του, με την τεχνολογία που διαθέτει, φαίνεται υπεράνθρωπος.

Όμως ακόμα και με αυτή την τεχνολογία υπάρχουν περιορισμοί, λόγω της αδυναμίας εισαγωγής των δεδομένων στα τεχνολογικά μέσα, που γίνεται ακόμα με συμβατικούς τρόπους, όπως για παράδειγμα η πληκτρολόγηση δεδομένων ώστε να τα εισάγουμε σε ψηφιακές πλατφόρμες.

Όμως έρχεται η τεχνολογία να νικήσει αυτούς τους περιορισμούς. Ο Έλον Μασκ υποστηρίζει ότι ήδη είμαστε cyborg, με την έννοια ότι έχουμε πολλές ψηφιακές εκδόσεις του εαυτού μας σε social media κι αλλού στον ψηφιακό κόσμο, αλλά ο τρόπος που εξάγουμε δεδομένα είναι πολύ αργός, σε σχέση με τον τρόπο που δεχόμαστε δεδομένα, λόγω της μεγάλης οπτικής ικανότητάς μας. Η συγχώνευση ψηφιακής και τεχνητής νοημοσύνης θα εξαλείψει αυτή την αδυναμία.

Αυτή την συγχώνευση την ονομάζει Νευρωνική Δαντέλα.

Ένα σύστημα που θα έχει άμεση πρόσβαση στις αρτηρίες, τις φλέβες και τους νευρώνες μας και θα μας ανοίγει την πόρτα στο να γίνουμε πραγματικοί Υπεράνθρωποι! Και μάλιστα όπως λέει χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις.

Αυτός ο τρόπος δίνει και την εξήγηση γιατί δεν θα είναι δυνατόν να αφαιρεθεί η σφραγίδα του Αντιχρίστου όταν κάποιος θα σφραγίζεται με το 666, ώστε να δηλώνει την υποταγή του και να εξασφαλίζει την υποσχόμενη επιβίωση μέσα στο σύστημα του Αντίχριστου Ηγέτη. Όπως βλέπουμε υπάρχει η τεχνολογία συγχώνευσης της τεχνολογίας με το σώμα μας, σε επίπεδο νευρώνων πλέον, κάτι που έρχεται ως υπόσχεση ότ θα μας κάνει υπερανθρώπους, ενώ στην ουσία θα μας κάνει αιώνιους σκλάβους του συστήματος τεχνολογικού ελέγχου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου