Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Α.Τζόουνς: Η NASA διατηρεί αποικία με παιδιά-σκλάβους στον Άρη - Ποια η απάντηση της NASA (βίντεο)





Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Άλεξ Τζόουνς, φαν των θεωριών συνωμοσίας συμβάλλει στην προώθηση μιας εξωφρενικής ψευδούς θεωρίας: Ότι η NASA διατηρεί μια αποικία με παιδιά-σκλάβους στον Άρη…

Για να είναι σίγουρη πως αυτή η θεωρία συνωμοσίας δεν θα εξαπλωθεί, η NASA αναγκάστηκε να τη διαψεύσει.
Την Πέμπτη, ο Τζόουνς πήρε συνέντευξη από τον Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ, κάποιον που η σελίδα του στη Wikipedia χαρακτηρίζει ως «Αμερικανό ακτιβιστή και πρώην στέλεχος της CIA». 


NASA Confirms, There is No Child Slave Colony... από veuer


Ο Στιλ παρουσίασε μια περίεργη θεωρία, σύμφωνα με την οποία η NASA όχι απλά έχει στείλει ανθρώπους στον Άρη χωρίς να το μάθει κανείς, αλλά έχει κάνει και απίστευτα διαβολικά πράγματα κατά το εγχείρημα αυτό.

«Μπορεί να φανεί στους ακροατές ως πολύ ακραίο, αλλά πιστεύουμε ότι υπάρχει μια αποικία στον Άρη στην οποία ζουν παιδιά που απήχθησαν και απεστάλησαν στο διάστημα σε ένα ταξίδι 20 ετών» είπε ο Στιλ. «Οπότε αφού φτάσουν στον Άρη, δεν έχουν εναλλακτική από το να γίνουν σκλάβοι στην αποικία».

Επίσης ο Στιλ ισχυρίστηκε πως αυτοί οι απαχθέντες- σκλάβοι στον Άρη θανατώνονται με σκοπό την απόκτηση του αίματος και του μυελού των οστών τους.

«Η παιδοφιλία δεν λαμβάνει τέλος με τον σοδομισμό παιδιών» είπε ο Στιλ. «Προχωρά στην τρομοκρατία τους, για να γεμίσει με αδρεναλίνη το αίμα τους, και ακολουθεί δολοφονία τους. Επίσης περιλαμβάνει θανάτωσή τους έτσι ώστε να μπορούν να μαζεύουν τον μυελό των οστών, καθώς και μέλη τους».

«Αυτή είναι η αυθεντική ορμόνη ανάπτυξης» είπε ο Τζόουνς.

Ο Τζόουνς υπαινίχθηκε πως πιστεύει τους ισχυρισμούς του Στιλ, λέγοντας πως «το 90% των αποστολών της NASA είναι μυστικές» και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει.

«Αλλά ξέρω αυτό: Έχουμε δει ένα σωρό μηχανικά συντρίμμια στον Άρη, και άνθρωποι βγαίνουν και λένε “ω, κοιτάξτε, μοιάζει με μηχανικό κομμάτι”. Και αρχίζουν, “ω, είσαι συνωμοσιολόγος”» είπε ο Τζόουνς. «Προφανώς δεν θέλουν να ψάχνουμε να βρούμε τι συμβαίνει. Κάθε φορά που περνάνε από πάνω διαστημικά σκάφη, τα απενεργοποιούν».

Ακολουθεί το πλήρες απόσπασμα: 


Τo Daily Beast ήρθε σε επαφή με τη NASA για να λάβει απάντηση για αυτόν τον εξωφρενικό ισχυρισμό: Στον εκπρόσωπο της NASA, Γκάι Γουέμπστερ, έλαχε να σχολιάσει το συγκεκριμένο απόσπασμα.

«Δεν υπάρχουν άνθρωποι στον Άρη» είπε ο Γουέμπστερ. «Υπάρχουν ρόβερ (οχήματα) σε λειτουργία στον Άρη. Υπήρχε μια φήμη που κυκλοφορούσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν υπήρχαν. Υπάρχουν. Αλλά δεν υπάρχουν άνθρωποι».
Ο Γουέμπστερ απάντησε ωραία όταν το Daily Beast τον ρώτησε για τη φήμη.

«Υπάρχει μόνο μια ανόητη φήμη στο Ίντερνετ; Αυτό είναι είδηση» είπε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου