Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ;;;



ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ;;;
Όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας θα μπορούσαν να είναι η σκηνοθεσία ενός παραγωγού του Χόλιγουντ…σαν τα Παιχνίδια της Πείνας.

Έχετε δει το «The Hunger Games» που με κάποιες παραλλαγές της ιστορίας θα μπορούσε πολύ σύντομα να γίνει η αλήθεια που θα βιώσουμε;;; Άλλωστε για αυτό μας τα προβάλουν για να συνηθίσουμε στην πείνα και τον αγώνα εξόντωσης μας από τον Μεγάλο Αδελφό…. Χτίσουν την μελλοντική σου πραγματικότητα μέσα στον εγκέφαλο των παιδιών σου και των φίλων σου… προγραμματίσουν το υποσυνείδητό σου για να σε κάνουν δεκτικό σε αυτά που σου έχουν ετοιμάσει…. το Χόλιγουντ έχει δημιουργηθεί για να σε στέλνει μελλοντικά μηνύματα για την μελλοντική σου κατάσταση σαν πολίτης.

Όλα αυτά που συμβαίνουν σταδιακά στη ζωή μας είναι μια ύπουλη επίθεση εναντίον των δικαιωμάτων μας. Κάθε φορά που είναι να μας δώσουν λεφτά από αυτά που έχουν υποσχεθεί στην Ελλάδα…. μας πιέζουν και η ελληνόφωνη κυβέρνηση με την σειρά της πιέζει κάθε χρόνο τους Έλληνες για να τους εξαντλήσει πνευματικά να υποστούν τις διαταγές του Γ’ Ράιχ….όλο και περισσότερο οι διαταγές της γερμανικής Γκεστάπο οικοδομούν το μέλλον σου και αυτό των παιδιών σου.

Οι αλιτήριοι εκμεταλλευτές πολιτικοί μας μας κρατάνε ομήρους στα ανοιχτά γερμανικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως …. είμαστε απόλυτα εξαρτημένοι από την γερμανική κυβέρνηση του ανάπηρου και της Νεοταξίτισας Μέρκελ….μας έχουν βάλει στην σειρά…τυφλωμένους και μας πυροβολούν οι Νεοναζιστές στρατιώτες της Ευρώπης.


Έχουν αυτοκτονήσει πάνω από 20.000 Έλληνες πολίτες από την αρχή της γερμανικής Κατοχής της χώρας μας…αλλοι 20-30.000 είναι άστεγοι… μας γέμισαν με 80-100.000 μουσουλμάνους αφού βομβάρδισαν την χώρα τους με ευρωπαϊκά κονδύλια από την Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία…. και τώρα δεν δίνουν αυτά που έχουν υποσχεθεί.

Θέλουν να μας εξοντώσουν τελειωτικά μέσω των οικονομικών μέτρων τους… κόβοντας όλες τις παροχές των εργαζομένων και των συνταξιούχων…. το φασιστικό σύστημα αυξάνει την επιρροή του επάνω στους προδότες που ψηφίσατε 2 φορές με το Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΕ!!!. Να δείτε ότι το ναζιστικο θεριό που βάλατε μέσα στα σπίτια σας με το ευρώ και τις προσδοκίες σας… θα σας αποτελειώσει οικονομικά καταστρέφοντας σας ολοκληρωτικά … για αυτό σας έβαλαν στην παγίδα της ΕΕ και του νομίσματος των Αυτοκτονιών του μοντέρνου Έλληνα.

Στα επόμενα χρόνια η τάση αυτή θα συνεχιστεί περαιτέρω, καθώς τα προβλήματα στην πραγματική οικονομία θα αυξάνονται, τα μαγαζιά θα κλείνουν το ένα μετά το άλλο…η ανεργία θα έχει κορυφωθεί…. οι νέοι μας θα εγκαταλείπουν την χώρα και οι μουσουλμάνοι θα αυξάνονται και πληθαίνουν με 6 παιδιά ο καθένας…. Φυσικά δεν θα φύγουν ποτέ γιατί ο πόλεμος δεν θα τελειώσει ποτέ…. εσείς θα αρχίσετε να ξυπνάτε αλλά θα είναι πολύ αργά….η χώρα σας θα έχει γίνει ένα σενάριο ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ….

ΚΟΡΑΞ Κατοχικά Νέα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου