Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)



Το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ξεκίνησε πριν τις 6 στην πλατεία της Ομόνοιας!Η πορεία θα κινηθεί από την Πλατεία της Ομόνοιας στο Σύνταγμα και στη Βουλή, διαδηλώνοντας ενάντια στο ασφαλιστικό. Στο πλευρό τους θα βρίσκονται οι αγρότες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για συμμετοχή στο «παναγροτικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο».

Αυτή τη στιγμή στο συλλαλητήριο υπολογίζεται ότι βρίσκονται πάνω από 15 χιλιάδες κόσμου ενώ τα αστυνομικά μέτρα δεν είναι ιδιαίτερα αισθητά. Η αστυνομία δεν έκλεισε έγκαιρα τους παράπλευρους δρόμους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μίνι κυκλοφοριακό «κομφούζιο»

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φοβάται τις οργισμένες αντιδράσεις του κόσμου για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και έτσι αυτοπεριχαρακώθηκε πάλι στα ίδια κάγκελα τα οποία είχε αφαιρέσει προ καιρού. Έτσι, με εντολή της κυβέρνησης κλείνουν από σήμερα μέχρι και την Κυριακή όλες οι είσοδοι του Εθνικού Κήπου. Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε έξω από τον Εθνικό Κήπο γνωστοποιεί ότι στις 6,7 και 8 Μαΐου, «κατόπιν εντολής της Αστυνομίας όλες οι είσοδοι του Εθνικού Κήπου θα μείνουν κλειστές».























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου