Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

MEΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΘΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΕΠΕΣΕ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ! (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)





Οι γνωστοί άγνωστοι έδρασαν για μία ακόμη φορά. Ομάδα νεαρών επιτέθηκε στους αστυνομικούς με μολότωφ με προφανή στόχο να διαλύσουν τη συγκέντρωση. Την ώρα που οι διαδηλωτές έφθαναν μπροστά από τη Βουλή οι νεαροί πραγματοποίησαν την επίθεση στην ουρά της πορείας. Οι δυνάμεις ασφαλείας άδραξαν την ευκαιρία και αντεπιτέθηκαν με πραγματικό στόχο να τρομάξουν τους διαδηλωτές. Προχώρησαν μάλιστα και σε μία προσαγωγή.

Το θέμα έθεσε και στην αίθουσα της Ολομέλειας το ΚΚΕ ζητώντας από την κυβέρνηση να εξετάσει το θέμα της αστυνομικής παρέμβασης κατά διαδηλωτών που δεν είχαν σχέση με τα επεισόδια.

Eπεισόδια και στα Εξάρχεια – Εγινε η νύχτα μέρα…





30 κουκουλοφόροι κατάφεραν να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις










Διαδηλωτής από το μπλόκο των αγροτών διαπληκτίστηκε με ομάδα αγνώστων, που δεν δίστασαν να επιτεθούν εναντίον του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο. Βλέποντας τα αίματα στο πρόσωπο του Χρήστου Σιδηρόπουλου (γνωστού συνδικαλιστή της ΝΔ στον αγροτικό χώρο) οι πιο ψύχραιμοι ζήτησαν από τους νεαρούς να αποχωρήσουν και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο διαδηλωτή.



Παρότι το περιστατικό έγινε πολύ κοντά στους αστυνομικούς, αυτοί απέφυγαν να παρέμβουν, ειδικά από τη στιγμή που ο διαδηλωτής έτρεξε προς το μπλοκ των διαδηλωτών με τους οποίους είχε κατέβει στην Πλατεία Συντάγματος.








Αντιεξουσιαστές χτύπησαν με κλωτσιές τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο

Με την αστυνομία για άλλη μία φορά θεατή, οι αντιεξουσιαστές αλωνίζουν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους στην πλατεία Συντάγματος και κάνουν κυριολεκτικά ό,τι τους καπνίσει.
Μέσα από τους συγκεντρωμένους, αντιεξουσιαστές φόρεσαν τις μαύρες κουκούλες τους και επιτέθηκαν κατά των δημοσιογράφων με ύβρεις και απειλές.

Μάλιστα, στο στόχαστρο των αντιεξουσιαστών βρέθηκε ο δημοσιογράφος του Star, ο Γιώργος Σαραντάκος τον οποίο χτύπησαν και κλώτσησαν.

Ευτυχώς ο δημοσιογράφος έτρεξε και απέφυγε τα χτυπήματα, ενώ και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν αφού η αστυνομία ήταν σε ρόλο παρατηρητή.

Αγρότες έξω από τη Βουλή! «ΑΛΗΤΗ ΑΛΗΤΗ Αραχωβίτη!» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ «Makeleio.gr»)








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου