Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Όταν ο Sadiq Khan ζητούσε να σταματήσει η ΕΕ να είναι «χριστιανικό κλαμπ» - Η ισλαμική ατζέντα του νέου δημάρχου του Λονδίνου



του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 

Μετά την απόφαση ανάρτησης επιγραφών στα λεωφορεία του Λονδίνου με την επιγραφή Subhan Αλλάχ» (Δόξα στον Αλλάχ) καθαρά μουσουλμανικού δηλαδή περιεχομένου στην «καρδιά» μιας άλλοτε χριστιανικής πρωτεύουσας μιας χριστιανικής (πάλι υποτίθεται) χώρας, πολλοί ξαναθυμηθηκαν ότι ο νέος μουσουλμάνος (για πρώτη φορά) δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan έχει ζητήσει από την ΕΕ να πάψει να είναι ένα χριστιανικό κλαμπ και να δεχθεί στις τάξεις της την Τουρκία καθώς όπως είχε δηλώσει αυτο θα δείξει «στους μουσουλμάνους ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός εναντίον τους! «Εάν κλείσει η πορτα στην Τουρκία τότε 20 εκατομμύρια μουσουλμάνοι πολίτες της ΕΕ θα θεωρήσουν ότι η στάση της απέναντι σε νέα μέλη όπως η Βουλγαρία κια η Ρουμανία στηρίχθηκε στην βάση ότι η Ευρώπη είναι ένα χριστιανικό κλαμπ.

 Κάποιοι θα πουν τότε ότι οι μουσουλμάνοι δεν θα μπορέσουν ποτέ να είναι κομμάτι της Ευρώπης. Θα πουν ότι δεν μπορούν να είναι Βρετανοί,Ευρωπαίοι και μουσουλμάνοι ή Γάλλοι,Ευρωπαίοι και μουσουλμάνοι». Η δήλωση αυτή είχε γίνει το όχι και τόσο μακρινό 2008 αλλά μυστηριωδώς δεν ανασύρθηκε καθόλου κατά την διάρκεια των δημοτικών εκλογών του Λονδίνου, σε μια ιδιαίτερα κρίσμη περίοδο όπου το Ισλάμ έχει διεισδύσει στην Ευρώπη με όχι και τόσο ευχάριστες συνέπειες όπως έδειξαν άλλωστε και τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Βρυξέλλες και Παρίσι.

 Ο Sadiq Khan είναι ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και πρόκειται για ένα φαινόμενο που μόλις ξεκίνησε, καθώς οι μουσουλμάνοι γεννούν με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς ενώ οι Χριστιανοί γεννούν δύο ή ένα ή και καθόλου παιδιά. Αναμένεται πολύ σύντομα πολλοι μεγάλοι ευρωπαικοί δήμοι να διεκδικηθούν απο μουσουλμάνους υποψήφιους με ότι αυτό και αν συνεπάγεται.
 Ο Sadiq Khan στράφηκε και κατά του Αμερικανού υποψήφιου για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Donald Trump ο οποίος βιαστικά μάλλον είχε δηλώσει για τον νέο Λονδρέζο δήμαρχο ότι «θα μπορούσε να είναι μια εξαίρση στην πρόταση για απαγόρευση της εισόδου των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ» «Δεν πρόκειται για εμένα» δηλωσε ο Khan. «Πρόκειται για τους φίλους μου, την οικογένειά μου, και οποιον προέρχεται απο ένα παρόμοιο υπόβαθρο με εμένα, οπουδήποτε στον κόσμο» Αυτό το σχόλιο ήταν η απάντηση στην δήλωση του Trump στους New York Times “πάντοτε θα υπάρχουν εξαιρέσεις” όταν ρωτήηκε σχετικά με το πως θα επηρεαστεί ο Khan από μια τέτοια απαγόρευση. 

 «Ο Donald Trump έχει άγνοια ως προς το Ισλάμ και θα μπορούσε να κάνει τις δύο χώρες μας λιγότερο ασφαλείς καθώς περιθωριοποιεί τους mainstream μουσουλμάνους και τους στέλνει στα χέρια των εξτρεμιστών.» Στο Λονδίνο όπως ήδη έχει αναφέρει το pronews.gr εκατοντάδες λεωφορείων θα μεταφέρουν επιγραφές που θα δοξάζουν τον Αλλάχ ως υποστήριξη για τους Σύρους πρόσφυγες που εγκαταλείπουν την χώρα τους. Οι επιγραφές θα τοποθετηθούν κατά τον εορτασμό του Ραμαζανίου. 
 Η όλη ιστορία χρηματοδοτείται από την μουσουλμανική ΜΚΟ Islamic Relief, και δεν θα περιοριστεί μόνο στο Λονδίνο αλλά θα επεκταθεί και στο Manchester,στο Birmingham, στο Λέστερ και στο Bradford. Για όσους γνωρίζουν το Birmingham είναι η δέυτερη μεγαλύτερη βρετανική πόλη και στην πλειοψηφία του κατοικείται από αλλοδαπούς. Το Ραμαζάνι θα λάβει χώρα από τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου, όταν οι Μουσουλμάνοι ασκούν την παραδοσιακη νηστεία τους καθώς τότε δεν τρώνε ποτέ την ημέρα και τρών μονάχα κατά την διάρκεια της νύχτας. 

 Ο στόχος της διαφημιστικής εκστρατείας είναι να δοθεί μια θετική εικόνα για το Ισλάμ αλλά και να προωθήσει τους μουσουλμάνους να δείξουν τον θυμό τους για την Συρία με έναν εποικοδομητικό τρόπο! Στο Βέλγιο επί πολλά χρόνια μάζευαν μετανάστες και τώρα πληρώνουν το τίμημα της μη αφομοίωσης τόσο μεγάλων ξένων πληθυσμών, ειδικά όταν αυτοί προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες. Με τα χρόνια κέρδισαν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, και φυσικά ήρθε η ώρα να συμμετέχουν στις εκλογές με υποψήφιους, και μάλλιστα με επιτυχία. Το νέο κόμμα Ισλάμ πριν τέσσερα μόλις χρόνια κέρδισε δύο έδρες στις δημοτικές εκλογές στις Βρυξέλλες (Anderlecht και Molenbeek) και ήδη η ανησυχία των πολιτών αυξάνεται καθώς οι Βρυξέλλες πρόσφατα συνταράχθηκαν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις ενώ το Molenbeek έχει εξελιχθεί σε μουσουλμανικό άντρο. Πριν τέσσερα χρόνια λοιπόν απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων των εφημερίδων La Dernière Heure και La Libre Belgique, ο Redouane Ahrouch, ο οποίος, θα πρέπει να το υπενθυμίσουμε, εκλέχτηκε και αυτός δημοκρατικά, ήθελε να καθησυχάσει τον βέλγικο πληθυσμό: «Με δύο εκλεγμένους σε 685 στη Περιφέρεια των Βρυξέλλών, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να τρομοκρατήσουμε τον κόσμο. 

Νομίζω ότι είναι η λέξη Ισλάμ που προκαλεί το φόβο». Redouane Ahrouch: «Το Ισλάμ πάσχει από κακή εικόνα. Αλλά είμαστε δημοκράτες. Το Ισλάμ σημαίνει να αλλάξουν οι νοοτροπίες, να είσαι σε διάλογο. Δεν είμαι εγώ ο ίδιος που θα αλλάξω την πολιτική του δήμου». Redouane Ahrouch: «Θέλουμε να εξηγήσουμε τον νόμο του Θεού, και αν το θέλει ο λαός,θέλουμε να θεσπίσουμε τον νόμο της Σαρίας μετά από δημοψήφισμα σε 10-15 ή 20 χρόνια. Φυσικά, αυτή τη στιγμή, είναι πολύ νωρίς. Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Θα έπρεπε νακόψουμε πάρα πολλά χέρια». Όταν εμφανίστηκε στον κατάλογο του ισλαμικού κόμματος Noor, το 2009, το πρόγραμμα του, το οποίο κληρονόμησε το Κόμμα Ισλάμ, ήδη προέβλεπε: - την επιστροφή της θανατικής ποινής για «αποτρόπαια» εγκλήματα - την απαγόρευση της ανάμιξης των φύλων σε ορισμένους δημόσιους χώρους, όπως τα σχολεία ή τις πισίνες, - την δυνατότητα να παντρευτούν οι έφηβοι. Redouane Ahrouch: «Έχουμε σήμερα μια άλλη πιο ρεαλιστική στρατηγική.

 Ήταν ίσως λίγο υπερβολικά φιλόδοξο.» Redouane Ahrouch: «Αν ο γάμος (των έφηβων κοριτσιών) γίνεται με τη συγκατάθεση των γονέων είναι μια θετική εξέλιξη. Θα μπορούσε να είναι ένα καλό πράγμα, αντί για την προώθηση των χαπιών ελέγχου των γεννήσεων από την ηλικία των 12 ετών. Δεν πρόκειται προφανώς να προωθήσουμε τον γάμο των κοριτσιών με ηλικιωμένους άνδρες». 

 Το γκράφιτι σε ένα κτίριο στο Βέλγιο τα λέει όλα: “Καλώς ήρθατε στο Belgistan.” Στην πραγματικότητα, ορισμένοι την αποκαλουν ηδη τη μουσουλμανική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Σε 20 χρόνια περίπου θα έχουν την πλειοψηφία στις Βρυξέλλες! «Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ Ισλάμ και Σαρίας» «Η δημοκρατία είναι ένα λάθος και είναι το αντίθετο του Ισλάμ..» Καταλαβαίνετε ότι οι ισλαμιστές κάνουν πίσω ακόμα γιατί ακόμα δεν τους "παίρνει". Ομως είδατε τι λένε, μόλις νιώσουν δυνατοί πληθυσμιακά, θα προωθήσουν δημοψήφισμα με ερώτημα της θεσπίσεως της σαρίας! Και που το στηρίζουν αυτό, μα φυσικά στις πολλές γεννήσεις, ενώ αντίθετα στους γηγενείς πληθυσμούς μέχρι η γυναίκα να κάνει "καριέρα", και ο άντρας να τακτοποιηθεί οικονομικά, πάει πέταξε το "πουλάκι". Αν κάποιος νομίζει ότι το Βέλγιο και Βρετανία πέφτουν μακριά γελιέστε, αναλογιστείτε ποιούς έχουμε μαζέψει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, και θα καταλάβετε ότι το πρόβλημα είναι ήδη εδώ. To Iσλάμ διεκδικεί μια-μια τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου