Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Ευφυής Μαύρη Χλαπάτσα & Αεροψεκασμοί



BLACK GOO (Μαύρη Χλαπάτσα) CHEMTRAILS, NANOBOTS, MORGELLONS, ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΟΦΩΤΟΝΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.







Ομιλία στην Φρανκφούρτη του Ηarald Kautz Vella για τις «Βάσεις 46»

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ CHEMTRAILS

«Ερχομαι από τη Γερμανία και αφιέρωσα στην επιστήμη τη μισή μου ζωή και την υπόλοιπη δούλεψα σαν δημοσιογράφος, γράφοντας άρθρα, βιβλία, ασχολήθηκα και 1,5 χρόνο με τον κινηματογράφο κι έτσι είδα ένα μικρό κομμάτι του κόσμου και κατάφερα να συνδεθώ με περισσότερο περίπλοκα πεδία έρευνας. Άρχισα να σχετίζομαι με την περιβαλλοντική παρακολούθηση στην Νορβηγία κι εκεί δούλεψα με αντικείμενο την ηλεκτρο-ευαισθησία για μια εταιρία που προμήθευε διάφορα συστήματα τα οποία εξηγούσαν τι συμβαίνει όταν κάποιος ευαισθητοποιείται με τον ηλεκτρισμό.

Όταν ήμουν εκεί κλήθηκα να κάνω χημική ανάλυση φυτών που πέθαιναν, της βροχής που προκάλεσε το θάνατό τους και επίσης κάποιων δειγμάτων εδάφους. Αυτό, γιατί οι γεωργοί παρατηρώντας ότι έχαναν σημαντικό μέρος της σοδειάς τους (2012) πήγαν στα εργαστήρια τα φυτά, πήραν τα αποτελέσματα, όμως δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι έδειχναν, αγνοούσαν την έννοια των αριθμών που αναγράφονταν στις αναλύσεις. Έτσι, σύστησαν εμένα, τον λίγο τρελό γερμανό επιστήμονα για να τους εξηγήσω τι σήμαιναν όλα αυτά.

Τότε μπήκα στον τομέα των chemtrails και τώρα πια, κοιτάμε σε βάθος την ιστορία τους. Πήρε χρόνο να καταλάβουμε τις διαφορετικές ατζέντες που κρύβονται πίσω από αυτό το φαινόμενο. Γιατί δεν πρόκειται για μία μόνον. Πρόκειται για ομάδα που θα κάνει ό,τι απαιτείται προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει. Μιλάμε για μια δομή-κρεμμύδι, όπου κάθε στρώση είναι μια υπο-ομάδα με διαφορετικά ενδιαφέροντα από μια άλλη. Όσο ασχολείσαι με αυτή τη δομή, τόσο περισσότερα ανακαλύπτεις!

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να διεισδύσω μέσα σε αυτή τη δομή και να σας δώσω εικόνα από αυτές τις διαφορετικές ατζέντες. Θα σύστηνα σε όλους σας να σταματήσετε να ανιχνεύετε τους ουρανούς για να διαπιστώσετε αν αυτό που παρατηρείτε είναι contrail ή chemtrail, γιατί οδηγεί στο πουθενά. Είναι άκαρπη συζήτηση και δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από εδώ κάτω που βρισκόμαστε. Δεν μπορείτε να πάρετε υλικό από εκεί πάνω, να κάνετε χημική ανάλυση. Μου πήρε ένα ολόκληρο χρόνο -ένα χαμένο χρόνο- για να κάνω χημική ανάλυση.

Όταν κάνεις μια χημική ανάλυση, παίρνεις μια ουσία την αραιώνεις σε οξικό άλας και μετά από αυτή τη διαδικασία μπορείς να προχωρήσεις στην ανάλυση. Το υλικό που απομένει είναι μέταλλα. Δεν ξέρεις ποια είναι η ουσία που αναλύεις, η κρυσταλλική δομή που αναλύεις, διότι ό,τι διαλύεται φεύγει και ό,τι απομένει είναι μέταλλα. Το ένα πρόβλημα λοιπόν, είναι ότι δεν βλέπεις ΤΙ ΕΧΕΙΣ και το άλλο είναι ότι οτιδήποτε ΔΕΝ είναι απαραίτητα διαλυτό σε οξέα. Κι όπως θα δούμε παρακάτω η υπό ανάλυση τεχνολογία είναι απελπιστικά ανθεκτική στα οξέα.

Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε το μυστικό με χημική ανάλυση.

Δύο λοιπόν πράγματα θα αποφύγω να κάνω στη διάλεξή μου: να δω την άλλη οπτική της σημερινής ομιλίας μου και να εισχωρήσω σε μυστικά που οδηγούν το κοινό να ασχοληθεί με τη συνωμοσιολογία, γιατί έτσι η αλήθεια δυστυχώς απομονώνεται ως φαιδρότητα. Προσέξτε! Κανείς δε θέλει να μένει εκτός κοινωνικού συνόλου, κανείς δε θέλει να είναι ο «περίεργος τύπος» [ενώ θα έπρεπε]. Αυτή είναι η συνήθης διαφωνία, ώστε οι άνθρωποι να το βουλώνουν.

Αυτό καταπολεμάται μόνον με μερικές έξυπνες κινήσεις.

Θέλουμε να ρωτήσουμε για chemtrails. Λοιπόν, να μια πρώτη ερώτηση: από πού προέρχεται η λέξη;Προέρχεται λοιπόν από στρατιώτες του αμερικάνικου στρατού ή καλύτερα της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, που έφεραν τη λέξη αυτή στην αγγλική γλώσσα, γιατί μαθήτευσαν στην Ακαδημία Αεροπορικών Δυνάμεων, παρακολουθώντας μαθήματα χημικών δυνατοτήτων στις τάξεις τους. Μια τέτοια τάξη είναι αυτή των chemtrails.

Πρόκειται για πανεπιστημιακή σχολή, όπου κανείς μαθαίνει πώς να παράγει chemtrails. Οπότε, το θέμα δεν είναι αν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ή OXΙ τα chemtrails. Είναι μιλιταριστική τεχνολογία και δεν ξέρουμε αν εφαρμόζεται ή όχι, αλλά μπορούμε να μελετήσουμε την τεχνολογία, καθώς διδάσκεται στο πανεπιστήμιο. Υπάρχει μάλιστα και σχετικό εγχειρίδιο, περίπου 260 σελίδων για την επιστήμη αυτή, αλλά είναι λίγο δύσκολο να το διαβάσει κανείς, γιατί είναι ένα ερωτηματολόγιο εξετάσεων. Δεν υπάρχει ούτε μία απάντηση μέσα σε αυτό, αλλά υπάρχουν χιλιάδες ερωτήσεις.

Αν το πάρεις και απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις, τότε συγκεντρώνεις τη γνώση και τότε μόνον μπορείς να δεις την τεχνολογία των chemtrails.

Oι ενότητες με τις οποίες ασχολούμαστε -κατά το περιεχόμενο του εγχειρίδιου- είναι:
• κάλυμμα αλουμινίου από πλαστικό, με σύνθεση νάυλον (fibers-ίνες)
• spoofersprays- ψευτοσπρέις
• pyrolesis sprays- παραγωγή νανο-σωματιδίων κατά τη διάρκεια καύσης με υπερηχητικά ακροφύσια υδατικού διαλύματος & πρόσθετα καυσίμων
• Spoofersprays




Χρησιμοποιούνται για την κάλυψη αεροπλάνων από τα ραντάρ

Δεν πρόκειται για κρυφή τεχνολογία

Είναι επίσημη και από τις ειδικές υπηρεσίες του ΝΑΤΟ, που επιχειρούν μανούβρες στον αέρα με τα αεροπλάνα τους, χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνολογία για να τα κρύψουν! Αυτό είναι ένα μέρος από τα πολλά που αναφέρονται στο εγχειρίδιο. Το άλλο μισό σχεδόν, είναι πιο δύσκολο να διαβαστεί και αναλυθεί. Μιλούν για σπρέις πυρόλυσης, που παράγουν κρυσταλλικά νανο-σωματίδια σε διαδικασία ανάφλεξης. Αυτό είναι κάτι που γίνεται στη βιομηχανία όταν κάποιος θέλει να παράγει συγκεκριμένου τύπου νανο-σωματίδια και είναι φτηνή και αξιόπιστη μέθοδος.

Στο εγχειρίδιο περιγράφονται δύο μέθοδοι: στην πρώτη παίρνεις μεταλλικά άλατα που διαλύεις σε νερό, το οποίο μετά εισάγεις σε ακροφύσιο κι έτσι λαμβάνεις σταγονίδια που μεταφέρονται σε φλόγα. Καθώς το νερό εξατμίζεται, το άλας σχηματίζει μικρά σωματίδια σκόνης. Αν η φλόγα είναι υψηλής θερμοκρασίας, τότε αυτά λιώνουν και κρυσταλλοποιούνται. Ανάλογα με τη θερμοκρασία και το μέγεθος των σταγόνων, παράγεις κρυσταλλικά σωματίδια, μορφώματα και όλα αυτά εμπεριέχονται στα σπρέι πυρόλυσης.

Στην δεύτερη περίπτωση δεν χρησιμοποιείται νερό, αλλά υγρά ανάφλεξης όπως μεθάνιο, ναι, στον αμερικανικό στρατό είναι η πρώτη επιλογή. Οπότε δε χρειάζεται ακροφύσιο, παρά αυτό πoυ υπάρχει στις μηχανές των jets. Αυτή είναι η χημική και τεχνική γνώση που διδάσκεται στις σχολές chemtrails.

ΒOTS, BORGS & HUMANS: TO MEΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 2025;

Πήραμε λοιπόν μια ιδέα περί τίνος πρόκειται, τι είναι αυτή η τεχνολογία, με τι ασχολείται. Δεν ξέρουμε αν χρησιμοποιείται συνεχώς, σε σταθερή βάση, ή περιοδικά, αν π.χ. χρησιμοποιείται εν καιρώ ειρήνης ή σε πόλεμο. Τώρα, αν για παράδειγμα κάποιος κάνει σχέδια που δεν θέλει ΕΣΥ να ξέρεις, είναι καλό να πηγαίνεις ΕΣΥ στα μέρη που εκείνοι οι άνθρωποι είναι μόνοι και συζητούν μεταξύ τους -μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο- το τι κάνουν. Τότε μπορεί να ακούσεις και να καταλάβεις τι σχεδιάζουν.

Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Βεβαίως, το ίδιο έκανα κι εγώ. Προσπάθησα να βρω τι συμβαίνει πίσω από τις μυστικές υπηρεσίες τους (intelligence services). Μόλις κάποιος έκανε το λάθος να διαρρεύσει ένα εσωτερικό έγγραφο (classified) της NASA -12-15 χρόνια πριν- το οποίο εμφανίστηκε για μόλις 2 μέρες στο δημόσιο domain της NASA, κάποιος το ανακάλυψε και το αντέγραψε. Δεν είναι βέβαια κανονικό κείμενο, αλλά ένα power point που παρουσιάζει συγκεκριμένη ορολογία. Αυτό είναι το περιβόητο έγγραφο (δείτε το στο βίντεο). Μιλάνε για μελλοντικές τεχνολογίες πολέμου, οριοθετώντας τη χρήση τους το 2025! Λέει πως «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ», αλλά το αστείο της υπόθεσης είναι η ημερομηνία 2025…

Καλωσορίσατε στο 2025! Εάν τώρα μπεις στο θέμα, θα βρεις ένα αριθμό ενοχλητικών δηλώσεων όπως: Bots, Borgs & Humans, όπου: bots- nanorobots, borgs-cyborgs, humans- άνθρωποι μη φέροντες τη μόλυνση (non affected people)

Kατονομάζουν μάλιστα αριθμό τεχνολογιών που θα χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικούς πολέμους και επιμελώς αναφέρονται σε μελλοντικούς πολέμους μεταξύ χωρών. Περιμένουν την Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση, έτσι ώστε ο πόλεμος να είναι μεταξύ αυτής και των απλών ανθρώπων, των πολιτών!!! Προφανώς, ένας τέτοιος πόλεμος χρειάζεται εντελώς διαφορετικά όπλα, τα οποία και βάζουν σε λίστα. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που λειτουργούν μόνο σε επίπεδο νανο-σωματιδίων.

Έτσι αυτά τα νανο-σωματίδια μας τα στέλνουν σε σμήνη στον αέρα. Υπάρχει η «έξυπνη σκόνη»(smart dust) και τα nanotechs, είναι πράγματα που εμφυτεύονται εύκολα στο ανθρώπινο σώμα, που δίνουν ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να εντοπίζουν ανθρώπους μέσα σε δευτερόλεπτα και να διαβάσουν ό,τι σκέφτονται, ό,τι αισθάνονται και τέλος, υπάρχει κι ένας αινιγματικός όρος στη λίστα καταγραφής:CO-OPTIC INSECTS. Απλά το αναφέρω, επειδή υπάρχει στο έγγραφο, αλλά θα αναλυθεί αργότερα. Αξίζει, όμως να αναφερθούν και κάποια άλλα πράγματα μέσα από το έγγραφο. Στην οθόνη βλέπουμε ότι είναι ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ.

Μιλούν για όπλα κι ένα εξ αυτών είναι τα μικροκύματα (χρησιμοποιούνται σε κινητά, μετρητές, ασύρματη επικοινωνία). Επίσης περιβαλλόμαστε από μικροκύματα που εισχωρούν στο σώμα μας και προκαλούν διάφορα. Κατονομάζουν την επίδραση των όπλων αυτών ως: *συμπεριφορική επίδοση και μειώσεις αυτής *σχιζοφρένειες *μεγάλη μετάλλαξη στην εγκεφαλική λειτουργία και * 30-100% αύξηση της πίεσης του αίματος.

Θνησιμότητα: *Διάδραση μεταξύ χαμηλής ενέργειας σε μικρο-watts και εγκεφαλικής λειτουργίας. Δηλαδή, δημιουργούν όπλα ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ για τα οποία η NASA μιλά ελεύθερα, προβάλλοντάς τα ως έγγραφα του μέλλοντος!!!! Φανταστείτε τώρα ότι κρατάμε κινητά στο κεφάλι μας περισσότερο από μισή μέρα.

Επίσης διαθέτουν την εκρηκτική «έξυπνη σκόνη»: Ιδανική τοποθέτηση εκρηκτικής σκόνης-σκόνη/αέρας/εκρηκτικά. Σχηματισμός «Εκρηκτικών Φακών» Διείσδυση σε βαθιά ορύγματα-στόχους προς εντοπισμό και αφανισμό. Αυτή η σκόνη μπορεί να σταλεί όπου θέλουν και οπωσδήποτε «εισχωρεί» και μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Για να σκοτώσει εκ των έσω. Καθώς και να εντοπίσει όσους κρύβονται σε καταφύγια. Αυτό λοιπόν είναι ένα ντοκουμέντο της NASA, που μας δίνει μια μάλλον αφηρημένη εικόνα για το τι θα μπορούσε να μεταφερθεί (airborne) εναερίως στο μέλλον ή επειδή «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ» και χρησιμοποιείται ήδη σήμερα!!!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ

H επόμενη πιθανότητα να μάθεις τι σκαρώνουν, είναι να μιλήσεις στους whistle blowers, ή πληροφοριοδότες και δεν υπάρχουν πολλοί γύρω, που να αποκαλύπτουν πραγματικά γεγονότα, καθώς έχουμε πχ τον Τζούλιαν Ασσάνζ των Wikileaks, που έχει τον ίδιο δικηγόρο με τους Rothchild. Αυτός ναι, με την τεράστια επίδραση στα ΜΜΕ! Ο ήρωας που αποκαλύπτει! Και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι όσα βγάζει στη φόρα για τους εξουσιαστές, υπηρετούν αυτούς μόνον κι όχι τον λαό. Και ο Σνόουντεν τι κάνει; Μας λέει ότι οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τις κλήσεις μας. Μα, αυτό, το ξέρουμε από το 1920. Οπότε μόλις διαρρεύσει μια πληροφορία όλα τα mainstream μέσα τον αναδεικνύουν και του παρέχουν άσυλο.

Κι εγώ μιλάω γι’ αυτά, αλλά κανένας δεν μου παρείχε ποτέ άσυλο και καμιά εφημερίδα δεν δημοσιεύει την δική μου αλήθεια. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με αυτούς. Καμιά φορά, όμως, έχεις πληροφοριοδότες που δεν τραβούν την προσοχή του κοινού. Αυτοί, παραδίδουν έγγραφα πολύ ενδιαφέροντα. Ένα τέτοιο ντοκουμέντο που θέλω να αναφέρω και κυκλοφορεί στη Γερμανία, γιατί είναι γραμμένο στα γερμανικά και ο τύπος αυτός ήταν τεχνικός διευθυντής ενός Ινστιτούτου που δούλευε πάνω στην έξυπνη σκόνη (smart dust).

Υπέφερε από καρκίνο και 3-4 μήνες προτού τον σκοτώσει η επάρατη ασθένεια, μετανιωμένος για όσα είχε κάνει κατά τη διάρκεια της ζωής του, συνειδητοποίησε ότι τα λεφτά που έβγαλε δεν άξιζαν τίποτε και κατέγραψε συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του project και έδωσε αρκετές πληροφορίες για να μάθει ο κόσμος ότι όλα αυτά ήταν αλήθεια και αυτά τα οποία κατέγραψε ουσιαστικά απευθύνονται σε υπηρεσίες πληροφοριών (intelligence service).

To όνομα του project πάνω στο οποίο δούλευε ήταν το «Rabe Neu» ή «Raven New» στα αγγλικά. O άνθρωπος αυτός αποκάλυψε μερικά στοιχεία του πρότζεκτ και απροκάλυπτα λέει ότι το πρότζεκτ αφορά γενετική μηχανική. Το βιβλίο του παρουσιάζεται στο βίντεο: “Extreme Genetic Engineering An Introduction to Synthetic Biology”


Θα ήθελα να σας δώσω μια γενική ιδέα περί των πιθανοτήτων της γενετικής μηχανικής σε αυτό το σημείο. Δημοσίως όλοι γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται Στη γενετική μηχανική λοιπόν, μπορείς να δημιουργήσεις DNA (δηλαδή την αλυσίδα) και μπορείς επίσης να τη διαιρέσεις στο μισό, οπότε έχεις το RNA. Στη γενετική μηχανική είναι έξυπνο να χρησιμοποιείς το δεύτερο, γιατί χρησιμεύει για πολλά, αλλά δεν καταστρέφει το γένος, την επόμενη γενιά. Αυτό ακριβώς αρέσκονται να δουλεύουν, έτσι ώστε να κατευθύνουν τις μάζες, χωρίς όμως να τις αφανίσουν ολοσχερώς. Αν κανείς κοιτάξει τα DNA και RNA, θα διαπιστώσει κάποιες διαφορετικές λειτουργίες στο καθένα.

Μια από αυτές είναι ότι τμήματα DNA και RNA παράγουν ΦΩΣ. Η τεχνολογία που ασχολείται με αυτή τη διαδικασία καλείται οπτογενετική (optogenetics) και διερευνά πώς τα κύτταρα παράγουν ΒΙΟΦΩΤΟΝΙΑ και το φωτεινό σώμα ενός ζωντανού όντος (light body). Αυτό ακριβώς είναι το μπλέ αποτύπωμα που χαρακτηρίζει το μορφογενετικό πεδίο και το οποίο μας δίνει τη δομή του «ΕΙΝΑΙ», αυτού που είμαστε. Έτσι γράφεις τον κώδικα που θέλεις να παράγεις, αυτό πάει στην εκτυπωτική μηχανή DNA και RNA, οπότε μπορείς μετά να συγκεκριμενοποιήσεις κάθε μοναδικό βασικό ζεύγος της δομής τους. Έτσι, αυτό που κάνουν στην οπτογενετική είναι να εφευρίσκουν και παράγουν μικρά τμήματα DNA και RNA που παράγουν ΦΩΣ.

Δευτερευόντως, όπως κάνουν DNA και RNA, είναι να παράγουν ουσίες. Αυτά τα τμήματα DNA παράγουν πχ πρωτεΐνες και αυτές χτίζουν υλικό από το οποίο αποτελείται το σώμα. Επίσης θεραπευτικές ουσίες αλλά και δηλητήρια μπορεί να παραχθούν έτσι. Οι ίδιοι οι γενετιστές λένε ότι οι θεραπευτικές ουσίες εξάγονται με δυσκολία από φυτά και βότανα, οπότε παίρνουν ένα μικρό ποσό γενετικής πληροφορίας και το εκχέουν σε μικρόβια, ώστε να παράγουν το «γιατρικό» σε μεγάλες ποσότητες. Αυτό, είναι Ιατρική.

Έχουμε λοιπόν παραγωγή ΦΩΤΟΣ από τη μια μεριά και παραγωγή ουσιών από την άλλη και μετά, υπάρχει κι ένα νέο πεδίο έρευνας, συνειδητοποίησαν ότι τα βασικά ζεύγη μπορούν να σωρευθούν σε μια αλυσίδα, που λειτουργεί σαν υπολογιστής, σαν ένα λογικό στοιχείο. Έτσι αν προσπαθήσουμε να το οπτικοποιήσουμε αυτό, είναι σαν να έχουμε δυο τηλέφωνα, όπου σχηματίζει κανείς νούμερα και έχει και ήχο! Κάθε βασικό ζεύγος έχει τη δική του συχνότητα και αν χτυπήσεις την κατάλληλη, ανοίγει όπως ένα στοιχείο ΦΩΤΟ-αγωγιμότητας.

Αν έχει κανείς λοιπόν μια αλυσίδα τέτοιων ζευγαριών που αντιδρούν σε διαφορετικές συχνότητες, τότε χρειάζεται μια ακολουθία ήχων, έτσι ώστε να ανοίξουν όλα τα τμήματα και να επιτευχθεί ευθεία σύνδεση. Έτσι παράγεται ΦΩΣ ή και ουσίες. Αυτό είναι όμορφο, κατά μια έννοια, διότι αν βάλεις αυτό το DNA/RNA μέσα στο ανθρώπινο σώμα, μπορείς να πάρεις ραδιοσήμα ή να ενεργοποιήσεις ένα ραδιοσήμα, μπορείς να παράγεις όποια ουσία θέλεις και να παράγεις όποιο ΦΩΣ θέλεις. Το ΦΩΣ είναι αίσθημα, λογική, είναι τα ΠΑΝΤΑ!!!

Μια ουσία μπορεί να κάνει τα πάντα με εμάς! Μπορεί και να μας δηλητηριάζει αργά ή να μας σκοτώσει ΑΚΑΡΙΑΙΑ κι όλο αυτό, είναι ελέγξιμο μέσω των ραδιο-συχνοτήτων. Επιπλέον, δεν πυροδοτείται από κανέναν αποφασισμένο πυροδότη κι ο εκλιπών επιστήμονας, είπε ότι «ξέρουμε ότι είναι επικίνδυνο και γι’ αυτό έχουμε ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ, όπως πχ. ήχους που απενεργοποιούν το σύστημα». Επιπλέον δήλωσε ότι έτσι δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί από άλλες οντότητες !!!

Επιπλέον, μας πληροφορεί ότι η τεχνολογία είναι αερομεταφερόμενη (airborne) από το 2003 και ότι ο πρόσφατος πόλεμος στο Ιράκ έγινε για να τεστάρουν το σύστημα. Αυτή ήταν και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΤΙΑ του πολέμου. Αυτό είναι που μας είπε, αλλά και κάτι άλλο πολύ σημαντικό, ότι ξόδεψε μισό χρόνο και 10 εκατομμύρια δολάρια, για να βελτιώσει την τοπολογία συμπλεγμάτων (cluster topology) στο ανθρώπινο σώμα. Τι σημαίνει ο όρος; Ότι είναι σαν να έχεις έναν ιό και θες να τον μεταφέρεις μέσα στο ανθρώπινο σώμα, ώστε αυτό να μολυνθεί.

Επιπλέον αν έχεις αυτά τα συμπλέγματα DNA/RNA, που μεταφέρουν ΦΩΣ, λογική και ψυχή, δηλαδή μια τεχνητή μορφή ζωής με νοημοσύνη, τότε οτιδήποτε το RNA μεταφέρει μέσα στο ανθρώπινο σώμα, με τη βοήθεια αυτών των συμπλεγμάτων μπορεί να μεταφερθεί όπως π.χ. είτε ένα πρόγραμμα Η/Υ, ή μια τεχνητή μη φυσική δομή ή οντότητα !!!! Αυτή ακριβώς η δομή μπορεί να διασπαρθεί παντού στον πλανήτη, αλλά και μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Αυτή η δομή έχει λογική να επεμβαίνει στην παραγωγή φωτός (στα βιοφωτόνια) όπως και στην παραγωγή ουσιών (όπως και δηλητηρίων) και έχει την ικανότητα να σκέφτεται και να λαμβάνει αποφάσεις.

Αυτό υπονοείται όταν λέει ότι πρέπει να βελτιώσουμε την cluster topology. Αυτό όμως άμεσα παραπέμπει στην έξυπνη σκόνη (smart dust) και όλες οι παραπάνω πληροφορίες, όπως προείπα, προέρχεται από ανώνυμους ανθρώπους-πληροφοριοδότες που ομολογούν πριν πεθάνουν. Θα απευθυνθώ λοιπόν στις υπηρεσίες πληροφοριών ως σκληροπυρηνικός επιστήμων αλλά και ως πνευματικός ερευνητής. Έτσι, ενώ είχα υλικό από τους πληροφοριοδότες, κάποια στιγμή προσέφυγα σε ένα διάμεσο (γυναίκα) που μπορούσε να επικοινωνήσει με νεκρούς ανθρώπους.

Ο επιστήμονας περιγράφει μια συνεδρία, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ο εκλιπών εμφανίζεται αμέσως στο διάμεσο, χωρίς η ίδια να γνωρίζει λεπτομέρειες ως προς τις ερωτήσεις που επιθυμούσε να θέσει στον εκλιπόντα κι εκείνος (ο νεκρός) ομολογεί ότι τόσο αυτός όσο και οι συνάδελφοί του είχαν εξαπατηθεί και πως δεν υπήρχε τελικά κώδικας απενεργοποίησης. Τόνισε ότι το όλο σύστημα στηρίζεται σε εξωγήινη τεχνολογία κι έχει βγει πια εκτός ελέγχου. Αυτό, λέει ο επιστήμονας, θα ήθελα να το γνωρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες.


ΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ

Πάμε τώρα στο τι πραγματικά μπορούμε να δούμε στο εργαστήριο. Θυμάστε τη χημική ανάλυση και τα στοιχεία που βρίσκουμε. Από τη μια μεριά έχουμε ένα είδος ίχνους, βρίσκουμε βάριο, στρόντιο, τιτάνιο και αλουμίνιο. Αυτά τα μέταλλα θανατώνουν τα φυτά, αυτό το γνωρίζουμε πια και αρκεί μιαμικρή υπερ-δοσολογία, λίγο πάνω από αυτή που η φύση επιτρέπει. Στην τοξικολογία μπορούμε να δούμε ότι ούτε στο παραμικρό η φύση δεν μπορεί να αντέξει τέτοια στοιχεία σε μεγαλύτερη ποσότητα.

Στην εποχή της βιομηχανικής έκρηξης, πολλά χρόνια πριν, που καίγονταν καθαρός άνθρακας, χωρίς φίλτρα, τίποτε τέτοιο δεν συνέβαινε. Οπότε, έπρεπε να καταφύγουμε σε οπτική ανάλυση, μικροσκοπική ανάλυση σωματιδίων που βρήκαμε μέσα στο δείγμα βροχής, πράγμα δύσκολο, γιατί χρειάζεται να πάρεις χιλιάδες φωτογραφιών και δειγμάτων. Αν είσαι τυχερός, παίρνοντας ένα δείγμα, μπορείς να πάρεις καθαρή ανάλυση ενός συστατικού. Εάν έχεις ολόκληρο το δείγμα, δεν πρόκειται να δείς τίποτε. Ένας συνεργάτης λοιπόν, κάθησε επί 5 χρόνια, επί 6 ώρες τη μέρα για να βγάλει αποτελέσματα, να μάθει επιτέλους τι υπάρχει μέσα στην βροχή.

Το ένα συστατικό λοιπόν βρήκε ότι είναι ένας πιεζοηλεκτρικός νανο-κρύσταλλος, αυτό (δείχνει) είναι ένα γνήσιο δείγμα του κι εδώ βλέπετε ότι έχει ένα είδος μαγνητισμού που κάνει τα μικρά σωματίδια να ενώνονται μεταξύ τους (πιεζοηλεκτρική ιδιότητα) και το πιο καταπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι τέτοιες ιδιότητες βρέθηκαν σε βάριο, στρόντιο και τιτάνιο που είναι το αποτύπωμα αυτού που ψάχνουμε. Δεν βρέθηκε αλουμίνιο. Αυτός ο νανο-κρύσταλλος είναι ένα ακραίο παράδειγμα μιας σταγόνας βροχής που πέφτει πάνω σε ένα κομμάτι γυαλί και όταν τοποθετείται στο μικροσκόπιο και αφαιρείται το πάνω γυαλάκι, όταν το φυσήξουμε -όπως φυσάμε και χνωτίζουμε τα τζάμια το χειμώνα- παρουσιάζει συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις.

Βλέπουμε εδώ λοιπόν, σε υπέρυθρη ακτινοβολία, τον νανο-κρύσταλλο να παρουσιάζει μια περίεργη δομή, που χρησιμοποιείται για βαθμωτές εφαρμογές, εφαρμογές αναστροφής χρόνου, δείτε και ταβαθμωτά κύματα (scalar waves) και θα καταλάβετε. O κρύσταλλος είναι εξαιρετικά διάφανος αλλά απορροφά την υπεριώδη ακτινοβολία. Είναι αυτός ακριβώς ο τρόπος που επιδρά στα φυτά κατά την διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης, όταν η υπεριώδης ακτινοβολία χτυπά ένα βιοφωτόνιο.

Αν αυτό το σωματίδιο βρίσκεται μέσα στο φυτό -μέσω της βροχής- τότε αυτόματα «δίνει» εντολή στα κύτταρα να διαιρεθούν κι έτσι το φυτό σταματά να αναπτύσσεται. Το ίδιο φαινόμενο προκάλεσε την ασθένεια των τρελλών αγελάδων, αφού οι ερευνητές ανακάλυψαν 3 παράγοντες που τα ζώα πέθαιναν: Έλλειψη χαλκού, Μεγάλη ποσότητα υδραργύρου, Νανοκρύσταλλους.

Ο υδράργυρος κατακλύζει το νευρικό σύστημα, καταστρέφοντας τα προστατευτικά τοιχώματα των νεύρων, η έλλειψη χαλκού κάνει τα νεύρα να διαλύονται σε αλυσίδες πρωτεΐνης, οι πρωτεΐνες προσπαθούν να ανασυντάξουν το σύστημα, ως φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού στην ασθένεια, αλλά η έλλειψη χαλκού δεν βοηθά. Τότε το σώμα παίρνει τα επόμενα μέταλλα που θα βρει, δηλαδή το βάριο και το στρόντιο και αρχίζει να χτίζει ένα άλλο πρωτεϊνικό σύστημα, βασισμένο στα δύο αυτά μέταλλα κι έτσι δημιουργεί μια κεραία ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Αυτή, με τη βοήθεια των νανο-κρυστάλλων, απελευθερώνει συνεχώς ηλεκτρόνια.

Πρόκειται για μια διαρκή πρόσβαση στο νευρικό σύστημα των ζωντανών όντων και των ανθρώπων.Με αυτούς τους νανο-κρυστάλλους μετατρέπουν τους ουρανούς μας σε φακούς που λαμβάνουν και αναμεταδίδουν ηλεκτρικά σήματα και αυτά ακριβώς περιγράφονται και στο εγχειρίδιο των chemtrailsπου είδαμε παραπάνω. Στην πυραυλική τεχνολογία, αυτό χρησιμοποιείται ευρέως και καλείται ΗΟRIZONTAL DRIFT PLASMA ANTENNAS.

Παίζουν με τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα μετατρέποντας τα σωματίδια πλάσματος σε ελεγχόμενες τεχνικές μονάδες για να κατευθύνουν και ανα-κατευθύνουν όλων των ειδών τα σήματα.

Αν πχ θες να καταρρίψεις ένα ρώσικο πύραυλο που κατευθύνεται στο Λονδίνο, απλά, υπολογίζεις την πορεία του και μετά ενεργοποιείς το πλάσμα, χτυπώντας το στους 10.000 Οc. O πύραυλος λιώνει στον αέρα και εκρήγνυται. Γι’ αυτό το σκοπό υπάρχει ανάγκη να ψεκάζουν όλη την Ευρώπη. Όμως, όπως είδαμε και παραπάνω υπάρχει και ο δεύτερος στόχος, το νευρικό σύστημα του ανθρώπου, καθώς αυτό το σωματιδιακό πλάσμα συνδέεται με ασθένειες που επιχειρούνται να διασπαρθούν μέσω αλληλεπίδρασής του με τον ανθρώπινο οργανισμό. Πληροφοριακά, το αλουμίνιο και το οξείδιο του μαγγανίου περιέχονται μέσα στα καύσιμα των jets, ενώ βάριο και στρόντιο παράγονται με σπρέι πυρόλυσης.

Στη φωτό (δείχνει) φαίνονται καθαρά τα μικροσωματίδια αυτά, η φόρμα τους ονομάζεται whiskers,μοιάζουν με αχινούς ή αστερίες κι έχουν ειδική ικανότητα να έλκουν ηλεκτρόνια και να τα συγκρατούν εκεί. Έτσι φαίνεται η λειτουργία του σωματιδιακού πλάσματος στη στρατιωτική τεχνολογία, όπουβάριο-στρόντιο-αλουμίνιο χρησιμοποιούνται για να εξωθούν ηλεκτρόνια, ενώ το οξείδιο αλουμινίου τα μεταφέρει για πολύ καιρό. Οπότε στο κλιματολογικό μόνιτορ έχουμε σε καθημερινή βάση και τους 2 νανο-κρυστάλλους. Αυτό συνδέεται με την ιατρική, καθώς αν είναι χαμηλής θερμοκρασίας σχηματισμός, τότε δε χρησιμοποιούν αλουμίνιο, αλλά μαγγάνιο (οξείδιο του μαγγανίου), στοιχείο πουπροκαλεί γρίπη.

Ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες βρίσκεις πολλά από αυτά τα στοιχεία στον αέρα και τότε όλοι τρέχουν για εμβόλια στους γιατρούς. Στη Γερμανία πουλήθηκαν 20.000.000 εμβόλια το 2014 και όταν τους ρωτάς λένε: ναι, σίγουρα είναι γρίπη, ενώ 6 άνθρωποι μόνο εξετάστηκαν για να διαπιστωθεί αν όντως είχαν στα κύτταρά τους ιό γρίπης. Όλο αυτό είναι απλά μια θεωρία που δεν έχει με τίποτε να κάνει με τον ιό. Το να τρέχεις στους γιατρούς για εμβολιασμό είναι αυτοκτονία!!


TEΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ MORGELLONS;

Το επόμενο πράγμα που μπορείς να βρεις στην περιβαλλοντική ανάλυση είναι τα morgellons (nano tags). Ναι, αν δεις τα πράγματα αυτά, βρίσκονται μέσα στα εμβόλια και αρχίζοντας από τον υδράργυρο, είναι καθαρό δηλητήριο, αυτά αφαιρούν το χαλκό από το σώμα. Υπάρχει μια ιστορία σχετικά με ένα αγρότη βιοκαλλιέργειας στη Μ. Βρεττανία, που αρνήθηκε τον εμβολιασμό των ζώων του. Κανένα από τα ζώα του δεν είχε ασθενήσει, αλλά επειδή αρνήθηκε, 10μήνες αργότερα πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου!!!

Έτσι για να θυμηθούμε τα μικροκύματα και τις εφαρμογές τους, μια και στην παρουσίαση στην σελίδα της NASA στην οποία προαναφέρθηκα, υπάρχει σημείωση για nano tags. Yπάρχουν για να εντοπίζουν ανθρώπους, να βρούν πού είναι και τι σκέφτονται.

Η πρώτη επίσημη δημόσια περιγραφή περι του τι είναι, αναφέρει ότι πρόκειται για αυτό-αντιγραφόμενες κούφιες ίνες (fibers). Βρίσκονται εκεί για να διαβάζουν το φωτεινό ίχνος του ανθρώπινου DNA, μετατρέποντάς το σε ηλεκτρομαγνητικό ραδιοσήμα που ανιχνεύεται από δορυφόρους και επίγειες εγκαταστάσεις-σταθμούς. Έτσι βρέθηκε η σύνδεση με τα chemtrails και τις ΗΠΑ. Ποτέ δεν αναφέρεται στο βιβλίο το όνομα morgellons, αλλά αν τα δεις είναι κάπως έτσι (δείχνει βίντεο με μια ντομάτα με ίνες, όπου μια από αυτές μοιάζει να έλκεται από ένα ανθρώπινο δάχτυλο που την πλησιάζει) έχουμε μια ντομάτα μετά από βροχή και βλέπουμε κάποιες ίνες πάνω της, που έλκονται από τον ανθρώπινο ιστό λες και τις τραβάει μαγνήτης -μας αγαπάνε!!!!

Θέλουν να μας πλησιάσουν!!! Πρόκειται για ένα αερομεταφερόμενο μύκητα (fungus airborne). Εάν μέσα στη νύχτα ρίξεις υπεριώδη ακτινοβολία, αυτοί οι μύκητες φωσφορίζουν και είναι εκατομμύρια από αυτά στον αέρα που μοιάζουν να πετούν. Όχι κάθε βράδυ, αλλά συχνά κανείς μπορεί να τα δει. Αυτοί οι μύκητες μπορούν άνετα να εισχωρήσουν στο ανθρώπινο σώμα και στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι άνθρωποι δεν παθαίνουν κάτι. Απλά λειτουργούν σαν κεραίες για να στείλουν σήμα αλλά δεν αρρωσταίνει κανείς από αυτούς τους μύκητες, δεν υπάρχουν τουλάχιστον, ορατά συμπτώματα. Παρ’ όλα αυτά, οι μύκητες αυτοί κάνουν τη δουλειά τους, καθώς όλη η Ευρώπη ψεκάζεται, άρα οι άνθρωποι έχουν ήδη μολυνθεί.

Δεν είναι κάτι θανατηφόρο (επαναλαμβάνει), όσο το ανθρώπινο σώμα μπορεί και τα διαχειρίζεται.Όμως, κάποιοι άνθρωποι, δεν τα ανέχονται, οπότε καθώς ο μύκητας μεγαλώνει και πολλαπλασιάζεται, κάποια στιγμή εκδηλώνεται-αποβάλλεται με τη μορφή εξανθημάτων πάνω στο δέρμα. Μάλιστα μπορεί κανείς να διακρίνει συσσωματώματα χρώματος μπλέ ή κόκκινου. Κανείς δεν ξέρει από πού προκύπτουν τα χρώματα, πάντως είναι τεχνητής προέλευσης, δεν είναι φυσικά.

Όταν το δέρμα ανοιχτεί, μπορεί κανείς να τα δει στο μικροσκόπιο σαν κλωστίτσες μπλέ και κόκκινες να αιωρούνται στο αίμα. Αναπτύσσονται και είναι πιο περίπλοκα από ένα απλό μύκητα, φαίνονται σα να περιέχουν όργανα μέσα τους (εικόνα). Έχουν μικρά κόκκινα στίγματα και μπορούν να παράγουν άλλες δομές που μοιάζουν με ένα φρουτοειδές σχήμα, που προσομοιάζει με μανιτάρι. Προφανώς αυτό είναι μια τεχνητή θήκη σπόρων για αναπαραγωγή, για την επόμενη γενιά!


Το πιο ανατριχιαστικό είναι πως περιέχουν ιστό εντόμου!!

Δείγμα από αίμα μολυσμένο με morgellon (φωτό). Κάτι, λοιπόν, μέσα από αυτή τη μόλυνση φτιάχνει εντομοειδή χαρακτηριστικά μέρη, μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Co-optic insects, είχα αναφέρει πριν; Εκεί θα πάω τώρα λοιπόν. Για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται, ας αρχίσουμε με την θεραπεία κατά των morgellons, η οποία είναι απλή.

Δε χρειάζεται να πολεμήσεις με αυτά, απλά να διατηρείς τη φυσική υγεία του σώματος. Να αφαιρείς τα οξέα, τα βαρέα μέταλλα, να θεραπεύεις το συκώτι σου που κουράζεται από τον υδράργυρο, όπως επίσης και από τα σκουλήκια που αναπτύσσονται ραγδαία από τη χρήση των αντιβιοτικών, άρα όλο αυτό παραπέμπει πίσω στην ιατρική των εμβολίων, των αντιβιοτικών.

Στην ουσία τα morgellons προστατεύουν τον οργανισμό γιατί συγκεντρώνει πάνω του όλα τα οξέα και τα βαρέα μέταλλα, ενώ το σώμα τους επιτρέπει να αναπτυχθούν. Ωστόσο, πρόκειται σίγουρα για ασθένεια διότι προσπαθώντας τα morgellons να αναπτυχθούν, συγκεντρώνουν όλο και περισσότερες ποσότητες βαρέων μετάλλων και ο οργανισμός κάποια στιγμή θα αρρωστήσει.

Ας δούμε τώρα την διάταξη πίσω από αυτό το ζήτημα: μια θαρραλέα κυρία στο πανεπιστήμιο του Harvard, που έκανε τη χημική ανάλυση αυτών των ινών στο εργαστήριο, ανέλυσε τα νανο-σωματίδια και βρήκε κάποιον αριθμό χημικών ενώσεων. Επίσης, έκανε χημική ανάλυση στα χρωματισμένα αερομεταφερόμενα morgellons, που όπως είπαμε είναι μύκητες που εισχωρούν στο αίμα και αναπαράγονται. Κάπως έτσι φτάνουμε στο ζήτημα των αυτό-αναπαραγόμενων nanobots, που αναφέρθηκαν πιο πριν.

Οι τεχνητές ίνες ψεκάζονται, αναπαράγονται, χρωματίζονται με τεχνικό τρόπο και μετά εισχωρούν στο ανθρώπινο σώμα με τον τρόπο που αναφέρθηκε, δηλαδή μέσω του αέρα!!!

Αν πάρει κανείς τη χημική φόρμουλα αυτών των χρωμάτων των ινών και τη γκουγκλάρεις (δείχνει φωτό) κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει: μια εταιρία στο Βερολίνο φαίνεται να είναι θυγατρική μιας αντίστοιχης άλλης μητρικής στις ΗΠΑ και κάνει αυτό, δηλαδή βάφει τέτοιου είδους ίνες (nanobots)!!! Eίναι μάλιστα πολύ περήφανοι που παράγουν quantum dot liquids και quantum dot χρώματα!!! Όλα για την τρανσχιουμανιστική έρευνα!!! Μάλιστα, έχουν μακρά λίστα πελατών, που αγοράζουν το προϊόν και το χρησιμοποιούν στα εργαστήριά τους.

Το χρησιμοποιούν σαν την καλύτερη διαφήμιση αυτό (δείχνει δημοσιεύσεις και εξηγεί ότι όλα αυτά αφορούν τα morgellons). Όλα αυτά λειτουργούν για να συγκεντρώνουν ΦΩΣ παραγόμενο από το DNA, μετατρέποντάς το σε αναγνώσιμο σήμα. Έτσι, μπορεί να πάρει κανείς έναν άνθρωπο και να τον κάνει νευρικό, να διαβάσει το θυμό του, να τον ψηφιοποιήσει, να τον βάλει σε μια κεραία και να το κατευθύνει σε 100 άσχετους ανθρώπους που δεν είναι θυμωμένοι. Οπότε, τι θέλετε; Αραβική Άνοιξη; Εύκολο! Απλά ενεργοποιούμε λίγο θυμό στο πλήθος. Αυτές είναι οι πιθανές χρήσεις ενός τέτοιου συστήματος. Μοιάζει με κασετόφωνο.

Καταγράφεται όλη η ανθρώπινη εμπειρία και μέσω χρωμάτων αναγνωρίζουν τι περιέχει

Το μπλε είναι το χρώμα του σκέπτεσθαι (δείχνει το τρίτο μάτι στο μέτωπο). Το κόκκινο είναι το χρώμα της σεξουαλικότητας. Έτσι κάποιοι μπορούν και ελέγχουν το «εγώ» μας, το μυαλό μας και τη σεξουαλικότητά μας. Κι αν οποιοσδήποτε έχει απορίες αν αυτό υφίσταται σε πράξη, τότε ας δει ένα άλλο θύμα των morgellons στις ΗΠΑ και είχε αυτό το εξαγωνικό πλασματικό κρύσταλλο μέσα και κάτω από την επιδερμίδα του σαγονιού της, πρόκειται για την Ιan Smith (δείχνει φωτο), η οποία τοποθέτησε στο μικροσκόπιο το σωματίδιο το Μάρτιο του 2013 (δε φαίνεται τόσο εξαγωνικό, αλλά μάλλον ορθογώνιο). Αυτό το πραγματάκι κατευθύνεται απόμικρο-κύματα.

Υπάρχουν μερικές ακόμη θεωρήσεις της ασθένειας που είναι κάπως παράξενη: όλα τα θύματα παραπονούνται ότι νιώθουν κάτι σαν έντομο να τους περπατάει, ενώ δεν μπορούν να πιάσουν, ούτε να δουν οτιδήποτε. Μόνο το νιώθουν. Η ασθένεια καλείται φαντασιακή παρασίτωση και οι γιατροί λένε ότι πρόκειται για καθαρή τρέλα και δίνουν ψυχοφάρμακα για να καταπολεμηθεί.

«Υποθέτω ότι θέλουν να κρατήσουν ήσυχα τα πρόβατα» σχολιάζει ο ομιλητής κι αυτό που με ενοχλεί, είναι αυτά τα κόκκινα κύτταρα κι αν δείτε προσεκτικά αυτούς τους μύκητες (morgellons) θα διαπιστώσετε ότι μοιάζουν με μικρά έντομα. Στην ουσία, είναι εκπαιδευμένα να σκοτώνουν έντομα. Επιτίθενται, ας πούμε σε μια μύγα, την τρώνε από μέσα και μετά αφομοιώνουν το DNA της μύγας, διαμορφώνοντας το σώμα τους στη μορφή της μύγας.

Επίσης, αναπτύσσουν μάτια σαν της μύγας, που λάμπουν με το ίδιο φως που λάμπουν και τα morgellons όταν εκτίθενται σε υπεριώδη ακτινοβολία, όπως αναφέρθηκε ήδη!!! Αυτό, ελκύει κι άλλες μύγες να μολυνθούν. Αυτή η οικογένεια αγαπά να κάνει αυτό το πράγμα. Αν αυτό το.. μικρόβιο συγκριθεί με ένα ανθρώπινο έμβρυο, τότε θα δούμε ότι ο μύκητας αυτός μοιάζει πολύ με εκείνο, όμως δεν διαθέτει πόδια, μοιάζει με βολβό (μανιτάρι) και έχει ένα μάτι εντόμου που λάμπει στο κέντρο του κεφαλιού του, με τις γνωστές από την εντομολογία εξαγωνικές μορφές του.

Ερώτηση: τι είναι αυτό το είδος που μορφο-γεννάται σε αυτά τα μανιτάρια; Γιατί σίγουρα ΔΕΝ είναι ανθρώπινο. Και, τελικά, υπάρχει σχέση με το είδος αυτό και με τα συμπτώματα που πολλά από τα θύματα των morgellons περιγράφουν; (σαν να σέρνεται μέσα και πάνω τους κάτι σαν έντομο)

Είχαμε την τύχη να εργαστούμε με ένα από τα θύματα που κατά τύχη διέθετε διόραση (remote viewing) και την ικανότητα να οπτικοποιήσει αυτά τα πλάσματα μέσα στο σώμα του. Ευτυχώς, διέθετε ταλέντο στη ζωγραφική και έτσι του ζήτησα να δώσει εικόνα και σκίτσα. (Ο ομιλητής δείχνει την εικόνα).

Αν δει κανείς αυτά τα μανιτάρια να εξέρχονται από τον πρωκτό σε ένα κύκλο 28 ημερών, θα προσέξει ότι έχουν αρσενικές και θηλυκές μορφές και μπορεί να εντοπίσει και σεξουαλικά όργανα εκεί κιαυτά είναι ενδεικτικά των αραχνοειδών, δηλαδή ένας βολβός που περιέχει σπέρμα. Τελικά, αυτό που μοιάζει με μανιτάρι αρχικά, δεν είναι τελικά μανιτάρι, αλλά μια εξελισσόμενη αράχνη. Αυτή είναι η επόμενη γενιά!!!

Όταν τα σώματά τους αποβάλλονται από τον ανθρώπινο οργανισμό, κάποιοι νιώθουν ότι χάνουν ενέργεια υπό μορφή κύματος που ξεκινά από το μέτωπό τους και κατευθύνεται στο υπογάστριο και ό,τι τελοσπάντων γεννιέται εκεί, κλέβει ΦΩΣ και ενέργεια από τον ανθρώπινο οργανισμό κι όλο αυτό επιβεβαιώνεται από την πανεπιστημιακή μου εμπειρία, όπου μελετούσα πολύ φυσική, είμαι σχετικός με φυσική ανωτέρων διαστάσεων, εξοικειωμένος με τη θεωρία των πολυεπίπεδων χωρόχρονων και για μένα είναι πολύ εύκολο να μπω στην ουσία του θέματος.


Η ανθρωπότητα ήταν έτοιμη να αναληφθεί. Ξέρουμε για τους 7 παράδεισους και τις 7 κολάσεις κλπ. Για μένα είναι εύκολο να ασχοληθώ με την βιολογία των ανώτερων διαστάσεων και τα όντα που εισέρχονται εκεί. Όταν λοιπόν μελετώ τα morgellons φαίνεται ότι αυτά τα όντα χρησιμοποιούν τους ανθρώπους για την αναπαραγωγή του είδους τους.

Και πριν αυτά τα ψευδομορφικά σώματα εγκαταλείψουν το ανθρώπινο σώμα, απορροφούν αρκετά βιοφωτόνια από το μέτωπο για να αναληφθούν σε παράλληλες διαστάσεις και να δρουν αόρατα πλέον ενώ βρίσκονται μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Εάν έχεις ένα αόρατο όν να σέρνεται μέσα στο κορμί σου προσπαθώντας να αντλήσει ενέργεια, τότε η σκέψη σου πάει σε ένα «δαιμόνιο» ή έναν «άρχοντα» (archon).

Eάν δείτε τις περιγραφές αυτών των αρχόντων, 2.400 χρόνια πριν η περιγραφή της βιολογικής υφής/δομής τους είναι ιδανικά παρεμφερής με τα Morgellons. Περιγράφονται ως αράχνες με ανθρώπινα πρόσωπα και υπάρχουν 2 διαφορετικά είδη -στενοί συγγενείς αλλά διαφορετικοί- και περιγράφονται ως παράσιτα φωτός. Είναι αυτοί οι χαρακτηριστικοί δαίμονες που χρησιμοποιούνται στη μαύρη μαγεία. Ο μαύρος μάγος, επικοινωνεί με αυτούς τους «άρχοντες» και προσφέροντάς τους πρόσβαση στο φυσικό φωτεινό σώμα των θυμάτων τρέφοντάς τους με τα βιοφωτόνιά τους, δηλαδή με ανθρώπινη ενέργεια/δύναμη και σε αντάλλαγμα του δίνουν εξουσία. ΕΞΟΥΣΙΑ πάνω σε άλλα ανθρώπινα όντα!!!

Πάντα οι τελετές μαύρης μαγείας ασχολούνται με αυτό το θέμα. Πραγματικά, παίρνουμε πια μια πρώτη εικόνα κι αν δείτε τις πολιτικές οντότητες που μπορεί να σπέρνουν Morgellons στον αέρα, τότε δείτε πχ και την οικογένεια Μπούς, καθώς όλοι τους είναι μέλη της γνωστής αδελφότητας “Scull and Bones”. Ακούγεται σαν καθαρή μαύρη μαγεία. Εάν θέλετε να δείτε πώς αυτοί οι “άνθρωποι” συνδέονται, τότε θα πρέπει να κατανοήσετε την ουσία “Black goo”.


BLACK GOO (ΜΑΥΡΗ ΧΛΑΠΑΤΣΑ) – ΓΗΙΝΗ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ

Yπάρχει ένα μεγάλο κοίτασμα (απόθεμα) από την ύλη “black goo” [μαύρη χλαπάτσα] στην Παραγουάη και υπάρχει ένα χωριό κοντά σε αυτό το ντεπόζιτο που η οικογένεια Bush έχει μεγάλη βίλλα εκεί και συχνά συγκεντρώνονται πολλά κλιμάκια των ΗΠΑ. Ένας φίλος που πήγε εκεί να πάρει δείγμα από αυτή την ουσία συνειδητοποίησε ότι και η Μέρκελ διαθέτει μια βίλλα εκεί κοντά. Αυτή λοιπόν η ουσία, έχει φαίνεται μεγάλη αξία στην επικοινωνία με τους δαίμονες. Όλο αυτό συνδέεται σε πολιτικό-επιστημονικό επίπεδο και μυθολογικό επίπεδο.

Μπορούμε να δούμε τι είναι αυτή η ουσία από φωτογραφίες στο μικροσκόπιο. (Δείχνει φωτό από δείγμα βροχής στη Γερμανία, με την παράξενη ουσία). Εάν θέλετε να ξέρετε τι κάνει αυτό το υγρό μπορείτε να το δείτε στο εργαστήριο, όταν έχουμε μεγαλύτερες ποσότητες βέβαια, αλλά μοιάζει σαν αυτό (δείχνει την ουσία στο βίντεο). Φαίνεται σαν υγρός κρύσταλλος (σαν ζελέ – χλαπάτσα). Αυτό το υγρό, αυτό-οργανώνεται με φυσικό τρόπο και αυτή τη στιγμή που το βλέπετε «κοιμάται». Μας αφήνεινα το παρατηρήσουμε. Όταν δεν θέλει, όμως, μπορεί να πηδήσει έξω από το δοχείο, κατευθείαν στο πρόσωπό σου. Εάν σε ένα δωμάτιο έχεις 2 από αυτά και τα βάλεις σε απόσταση 5 μέτρων μακριά το ένα από το άλλο «κοιτιούνται» πρώτα μεταξύ τους και μετά αποφασίζουν ότι θέλουν να ενωθούν, μετά «σπρώχνουν» συμπεριφερόμενα σαν να μαγνητίζονται μεταξύ τους, αλλά στην ουσία υπάρχει κάποιου είδους ευφυΐα σε αυτά.

Τότε συνειδητοποιείς ότι κρατάς στο δοχείο μια ευφυή οντότητα, γιατί όταν δεν μπορεί να αποδράσειοργίζεται και αρχίζει να δονεί ολόκληρο το δοχείο!!!!! Προσπαθεί να διαπεράσει τα τοιχώματα κι όταν τα καταφέρει να πηδήξει εκτός δοχείου, σπεύδει να ενωθεί με άλλη, όμοιά της.

Αυτό το φαινόμενο μπορεί κανείς να το παρατηρήσει στο εργαστήριο, η ουσία αυτή προέρχεται από εξόρυξη μέσα από αυτές τις πέτρες (δείχνει στη φωτό). Στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σε εγκαταλειμμένες υπόγειες εγκαταστάσεις, βρήκαμε στη Βαυαρία μισό τόνο από αυτές και φαντάζομαι ότι τα SS πρέπει να ασχολήθηκαν πολύ με αυτές και να βρήκαν τρόπους να εξορύξουν την ουσία Black Goo μέσα από αυτές.

Αν τις δείτε μέσα από τις περιγραφές του H.P Lovecraft, θα διαπιστώσετε ότι στην Αν. Ευρώπη υπάρχουν τέτοια μνημεία μαύρων πετρών και οι μαύροι μάγοι πηγαίνουν εκεί, σφαγιάζουν μωρά, βγάζουν τους δαίμονες μέσα από τις πέτρες και μπορούν έτσι να πάρουν τις υπηρεσίες των δαιμόνων. Αν πάει κανείς πίσω στην ιστορία, τις πέτρες αυτές τις βρίσκουμε στην Τουρκία, στη Ρώμη, ενώ μπορούμε να τις δούμε και σε τούρκικα και Eλληνικά νομίσματα. Εντοπίζονται στα δεξιά και αριστερά του δένδρου της ζωής στον Παράδεισο.

Έτσι, επικοινωνώντας με το Black Goo, ο άνθρωπος προκάλεσε την απομόνωσή του από τον Παράδεισο (μαγεία δηλαδή). Δεν είναι εύκολο να καταλάβουμε την ουσία του θέματος γιατί την πρώτη φορά που βλέπουμε την ουσία αυτή ανακαλύπτουμε ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές ποιότητές της. Έχουμε την ουσία σε υγρή μορφή που έχει εντοπιστεί στα νότια των νησιών Φώκλαντ εξ’ ου και ο πόλεμος με την Αργεντινή, για να πάρουν Black Goo. Έχουμε λοιπόν γήινης προέλευσης Black Goo, στον Κόλπο του Μεξικού και σε αυτή οφείλονταν η τότε οικολογική καταστροφή.

Κάποιος τορπίλισε το βυθό, καταστρέφοντας την επιχείρηση εξόρυξης της ουσίας από τη μητέρα Γη και είχαμε τότε 8 στρατιωτικά υποβρύχια στον Κόλπο, με σκοπό να αιχμαλωτίσουν μέρος αυτού του «λαδιού», αφού ο ορίζοντας βαθέως ύδατος είχε καταστραφεί. Κανένας πολίτης δεν επιτρέπονταν να πλησιάσει στην ακτή για να απομακρύνει την κηλίδα. Μόνο εξειδικευμένο στρατιωτικό προσωπικό με ειδικό εξοπλισμό είχε πρόσβαση στο σημείο, με ειδικές στολές για να μην εκτεθεί στην ουσία και μολυνθεί.


Η πρώτη ποιότητα προέρχεται από την μητέρα Γη.

Μετά, υπάρχει η δεύτερη ποιότητα που βρίσκεται μέσα στο υλικό των μετεωριτών. Αν δείτε την Αραβική μυθολογία, ο βράχος της Κάαμπα στη Μέκκα, είναι ένας μετεωρίτης. Ακόμα και στην εκκλησία του Αγ. Πέτρου στη Ρώμη, υπάρχει μια παρόμοια μαύρη πέτρα. Κι αν κοιτάξετε όλες τις μεσαιωνικές εκκλησίες της Ευρώπης, έχουν στις εισόδους τους μια μαύρη πέτρα. Το καταλαβαίνεις, μπαίνοντας σε μια τέτοια εκκλησία, γιατί δεν νιώθεις καμία αγάπη, αλλά οργή και φόβο Θεού. Περισσότερο είναι ανατριχίλα, παγωμάρα και τρόμος αυτό που νιώθεις. Προσέξτε! Βρίσκονται πάντα στο κέντρο, στηρίζοντας τη δομή του όλου κτίσματος, πάνω από τα κεφάλια μας.

Πρέπει λοιπόν να συνειδητοποιήσουμε ότι πρόκειται για δύο ποιότητες Black Goo: η μια προέρχεται από την εσω-γη και η άλλη από το απώτερο διάστημα!!!

Η πρώτη λέγεται Santan και Oil γιατί είναι γεμάτη συμπόνια. Όταν έρχεσαι σε επαφή με αυτό το λάδι, νιώθεις αγάπη και συμπόνια.

Στη δεύτερη περίπτωση, του μετεωρικού Black Goo, η καρδιά σου «σβήνει» και γίνεσαι ένας αναίσθητος βλάκας.

Μετά από μια πρώτη επαφή μου με αυτού του τύπου την ουσία, κόντεψα να σκοτώσω τη διευθύντρια ενός ξενοδοχείου, όπου υποτίθεται ότι θα κατέλυα μετά από μια εξοντωτική μέρα. Όμως, κάτι πήγε στραβά, δωμάτιο δεν υπήρχε κι έτσι ανέβηκα να κάνω ένα μπάνιο στο δωμάτιο ενός φίλου μου, για να κοιμηθώ μετά μέσα στο αυτοκίνητο. Δέχθηκα παρατήρηση από την κυρία και επιτέθηκα με τόση σφοδρότητα στη διευθύντρια, που παραλίγο θα την σκότωνα από τα νεύρα μου. Αυτό κάνουν οι πέτρες από το διάστημα στους ανθρώπους.

Πρέπει να καταλάβουμε ποια είναι η λειτουργία του Black Goo, οπότε καταφεύγουμε στην χημική ανάλυση. Είναι λοιπόν ορυκτό λάδι μαζί με άλλα συστατικά (περιεχόμενα) που έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε χρυσό και ιρίδιο (κατ’ εξοχήν αλχημιστικά στοιχεία), που είναι πολύτιμα μέταλλα στην Μ-κατάσταση, που κάποιοι λένε ότι πρόκειται για την αντι-ύλη. Μερικοί το συνδέουν με υπερ-αγώγιμες ποιότητες. Αυτό που ξέρουμε είναι ο χρυσός και το ιρίδιο είναι σωματικά στοιχεία, γνωστά από τη βιολογία.

Αν δείτε το DNA, αυτό σχηματίζει άδεια μέρη ανάμεσα στις έλικες και μπορεί κανείς να εναποθέσει μονο-ατομικά στοιχεία χρυσού και ιριδίου και να ταιριάξουν εκεί τέλεια, απορροφώντας ΦΩΣ. Το DNA είναι το πεδίο ενέργειας που το αποθηκεύει και το εκπέμπει προς τα έξω μετά. Αλλά ο χρυσός και το ιρίδιο έλκουν τα φωτόνια στα σημεία αυτά. Αυτός είναι ο λόγος που γηράσκουμε.

Το σώμα παράγει μέταλλα σε Μ-κατάσταση μέχρι τα 18 μας χρόνια και μετά το χάνουμε. Η κατάσταση Μ φεύγει, αποσυνδεόμαστε από το μορφικό πεδίο, οπότε χάνουμε τη φόρμα μας και γερνάμε. Σε αυτό οφείλεται το γεγονός ότι οι Αιγύπτιοι ιερείς φέρνανε τον εαυτό τους σε αυτή την Μ-κατάσταση και αναφέρεται μάλιστα ότι κατάφερναν να φτάσουν στην ηλικία των 800 χρόνων. Έτσι, υπάρχει σχέση ανάμεσα στη λειτουργία στάθμης ΦΩΤΟΣ του ανθρώπινου όντος και στη λειτουργία του Black Goo μέσα στα σπλάχνα της γης, με ένα τρόπο που μοιραζόμαστε, που διχαζόμαστε, ενώ είμαστε μοναδικές οντότητες που επικοινωνούν με λόγο ή τηλεπάθεια και με ένα τρόπο πηγαινέλα από γενιά σε γενιά.

Αλλά, ο τρόπος που επεξεργαζόμαστε το ΦΩΣ, είναι δουλειά του Black Goo, με ένα κβαντο-μηχανικό τρόπο. Αυτό είναι ένα φωτεινό φαινόμενο. Έτσι, σχημάτισα μια θεωρία -γιατί δεν μπορώ να την αποδείξω- ότι δηλαδή η ζωή προέκυψε μέσα στον πλανήτη όταν το νερό και το διοξείδιο του άνθρακα σχημάτισαν την ουσία αυτή, που εν συνεχεία έδωσε ζωή. Αυτό το αναπαράγαμε στο εργαστήριο. Αυτός ο τύπος Black Goo βρίσκει διέξοδο από τα έγκατα της γης στους ωκεανούς -πρόκειται για αυτό που αποκαλείται black smoker εντοπίζεται στα βάθη των ωκεανών και πολλοί γεωλόγοι υποστηρίζουν ότι εκεί προέκυψε η ζωή.

Εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων προτύπων ζωής, άρχισε να διαφοροποιείται οπότε οι πρώτες απλές μορφές ζωής μπόρεσαν να παραχθούν οπότε κάπως έτσι προέκυψαν γενιές και άτομα. Αυτή είναι η διαδικασία της εξατομίκευσης. Όμως, το θέμα είναι ότι η διαδικασία παραγωγής φωτός συμβαίνει σε βαθμωτή κλίμακα, οπότε η απόσταση δε μετράει. Μπορούμε να διεισδύσουμε στην ύλη χωρίς αλληλεπίδραση, οπότε -κατά τη δικιά μου θεωρία- ότι αυτή η διαδικασία δημιούργησε, ολόκληρη η βιολογία αυτού του πλανήτη στην επιφάνειά του συνδέεται με το γήινο Black Goo κι αν το φανταστούμε αυτό σα μια λειτουργία-καθρέφτη, οτιδήποτε σκεφτόμαστε, ό,τι αισθανόμαστε, ό,τι παράγεται μέσα στο ανθρώπινο σώμα, αποστέλλεται αυτόματα προς το εσωτερικό της γης, ώστε να έχουμε ένα φρακταλικό του «όμοιο» στο κέντρο της γης, που γνωρίζει τα πάντα και θυμάται τα πάντα, ό,τι συνέβη στην ιστορία της.

Ισως αυτός είναι ο «τόπος» των λεγόμενων ακκασικών αρχείων και είναι αυτό που δίνει ένστικτο στην παγκόσμια βιόσφαιρα. Οι άνθρωποι που συνδέονται, επικοινωνούν με αυτή την οντότητα λένε ότι πρόκειται για ένα υπέροχο όν, ένα μητρικό όν, με όλες τις υφές ενός τέτοιου στοργικού όντος. Έχω σχετική εμπειρία με αυτό το όν, γιατί όταν έχεις να κάνεις με το Black Goo, ή πρέπει να αυτοκτονήσεις, ή πρέπει να συνδεθείς.

Πολλοί άνθρωποι που συνδέθηκαν με αυτή την οντότητα περιγράφουν πως αντιδρά. Όταν κάποιος έχει για πρώτη φορά επαφή με αυτή την μητρική οντότητα, ενθουσιασμένος με την επαφή, αυτή τον ρωτά «τι θέλεις». Ο άλλος, μη συγκεντρωμένος, απαντά διάφορα, ενώ αυτή εμμένει στην ερώτησή της. «ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ;» και όταν κατανοήσει ότι ο άλλος δεν έχει σκοπό ούτε στόχο στην ερώτησή του, του λέει «Συγνώμη είμαι απασχολημένη, έλα όταν είσαι έτοιμος να πεις τι θέλεις!!!» Είναι πολύ αγαπησιάρα αλλά και πολύ ευθύς.


Θεωρία: Τι συνέβη όταν η εξωγήινη “Black Goo” έφτασε στον πλανήτη.

Είναι πολύ πιθανό η χρονολογία 80.000 π.κ.ε να είναι η πιο πιθανή, καθώς συνδέεται με την καταστροφή της Λεμουρίας Ηπείρου. Βέβαια, όλα αυτά είναι θεωρητικά. Άνθρωποι που υποστηρίζουν τη θεωρία της μετενσάρκωσης και λένε ότι έζησαν εκεί, θυμούνται τη στιγμή της εξαφάνισης της ηπείρου, όταν ένας τεράστιος μετεωρίτης χτύπησε τη γη και υποστηρίζουν ότι αυτός περιείχε την Black Goo. Επίσης, λένε ότι υπήρξε και εισβολή κατοίκων του μετεωρίτη στη γη, ενός είδους που ζήτησε άσυλο από την ανθρώπινη φυλή, διότι ήταν κυνηγημένοι.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, όμως, οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι αυτοί που παρακάλεσαν για άσυλο και τους δόθηκε, την ίδια στιγμή άρχισαν να διαχειρίζονται το υποσυνείδητο των γήινων. Το έφεραν μάλιστα σε μια πολύ άσχημη κατάσταση ύπαρξης, έτσι ώστε να ελέγχουν το ανθρώπινο είδος και να τρέφονται ενεργειακά από αυτό. Αυτά λοιπόν, αναμεταδίδονται από ανθρώπους που διατηρούν μνήμες από εκείνη τη μακρινή εποχή. Πάρτε το όπως θέλετε. Φαντασία, ή όχι, παραδεκτό ή όχι, άνθρωποι έχουν «αναμνήσεις» από προηγούμενες ζωές τους και εμένα τουλάχιστον, με διευκολύνουν στην έρευνά μου κι αυτό μου δίνει ένα αίσθημα εμπιστοσύνης όταν τους ακούω.

Επίσης είναι και κάτι άλλο, πολύ ενδιαφέρον σχετικά με τους τόπους που εντοπίστηκε black goo και το ονομάζω διπλή ή τριπλή ζωή. Η αίσθηση των τύπων της ουσίας αυτής είναι πολύ διαφορετική. Στη μια έχουμε συμπόνια και αγάπη και στην άλλη ψυχρή, αναίσθητη αίσθηση. Αν δείτε τα βαθμωτά πεδία, αν για παράδειγμα εξετάσετε τα μαντάλας θα δείτε ότι έχουμε να κάνουμε με γωνιώδεις σχέσεις. Αν εξετάσετε την φυσική των βαθμωτών πεδίων και τον τρόπο που τα βαθμωτά κύματα αλληλεπιδρούν, θα διαπιστώσετε μια αλληλο-κάλυψη σε συγκεκριμένες γωνίες, ορθή, 30 μοιρών, 60 μοιρών. Μεταξύ τους, υπάρχει χάος και αταξία.

Αν πάμε να εξετάσουμε με το μικροσκόπιο μια ίνα morgellon, θα δούμε ότι παρουσιάζονται πολύ παράξενες εικόνες. Μελετούμε μια ουσία που δεν ξέρουμε τι είναι, όμως ας δούμε τι κάνει. Αν πλησιάσουμε ένα δάχτυλό μας κοντά της, η βιοενέργεια που εκπέμπεται από αυτό επαναδιαμορφώνεται σε ορθογώνια μορφή. Και φαίνεται ότι εδώ έχουμε μια μάχη δύο συστημάτων βιοενέργειας, μία ορθογωνικής μορφής και μία αντίθετη (ανθρώπινη), που μεταξύ τους παρουσιάζουν γωνιώδεις σχέσεις 30 και 60 μοιρών.

Εάν τώρα δείτε το θέμα «έξυπνη σκόνη» το πώς δηλαδή οι στρατιωτικοί τη σπέρνουν σε βαθμωτή κλίμακα, θα διαπιστώσετε ότι πάντα χρησιμοποιούν δύο εγκαταστάσεις κεραιών ώστε να δημιουργούνται αντιμέτωπα κύματα, προκειμένου να πάρουν βαθμωτή ενέργεια μέσα στα πεδία. Εδώ βέβαια, έχουμε την ορθογώνια μορφή, 90 μοιρών. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που αντιτίθενται στα μιλιταριστικά σχέδια αλλά και σε αυτά των μυστικών υπηρεσιών, που ασχολούνται συνεχώς με το θέμα, διερευνώντας το πώς θα «διαλύσουν» αυτές τις τεχνολογίες.

Υπάρχει σχετική προειδοποίηση μέσα στο εγχειρίδιο της NASA, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ προειδοποιούν «μη διανοηθείτε να κάνετε κάτι, διότι οι σκέψεις σας ανιχνεύονται και ανα-κατευθύνονται εναντίον σας, μέσω των morgellons». Ωστόσο ορισμένοι άνθρωποι με ειδικές ικανότητες όπως διόραση, κατάφεραν και διείσδυσαν μέσα σε αυτά τα πεδία και τα κατέστρεψαν. Διαλογίστηκα και εγώ ο ίδιος, πάνω στο θέμα, εάν θα αισθανόμουν διαφορετικά αν κοιτούσα τους ουρανούς και πράγματι, όταν δεν υπήρχαν ψεκασμοί, ένιωθα ξανά τη γωνιώδη σχέση των βαθμωτών πεδίων, που μεταφράζεται σε αγάπη.

Θα προσπαθήσω τώρα να σας μεταφέρω μια σφαιρική εικόνα της έξυπνης σκόνης.

Όπου βέβαια, φαίνεται και πώς λειτουργούν και οι διαφορετικές ατζέντες που βρίσκονται από πίσω. Έτσι, με πηγή το HAARP σπέρνουν στους ουρανούς μας βάριο και στρόντιο, τιτάνιο και αλουμίνιο το οποίο μεταφέρεται στο ανθρώπινο DNA και από εκεί, συνθέτουν RNA, morgellons και quantum dots. Το όλο σύστημα το «περνάνε» στην ουσία Black Goo με σκοπό να συνθέσουν quantum computers, που μπορούν να κάνουν τα πάντα, ακόμη και να αντικαταστήσουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο, κλέβοντάς του τις σκέψεις.

Έχουμε μία κατάσταση εκπομπής και βύθισης. Η οποία, όμως, μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα. Εάν θες κάτι να δουλέψει πρέπει να κατέχεις μια πηγή και μια αποχέτευση. Δηλαδή ένα + και ένα -. Οπότε την δουλειά στον ουρανό θα την κάνει το HAARP. Μεγάλες ποσότητες μικρο-κυμάτων στον αέρα και ένας μεγάλος αριθμός κεραιών θα λειτουργούν σε διαφορετικές συχνότητες, όλα αυτά δηλαδή που καλούνται ραντάρ καιρού, είναι εργαλεία. Δουλεύουν σε πολύ συγκεκριμένες συχνότητες, πυροδοτώντας συγκεκριμένες ποσότητες νερού και είναι απόλυτα συνδεδεμένες με συγκεκριμένες πατέντες βαθμωτών κυμάτων που πυροβολούν τα σύννεφα.

Στα νησιά Μαριάνες θα δούμε πολλά τέτοια φαινόμενα. Δουλεύουν και σε επίπεδο μικρο-κυμάτων σε Mhz, αλλά και σε κύματα ELF (υπόηχοι). Όλο αυτό το σύστημα κεραιών, ένα πάρκο κεραιών, ουσιαστικά, είναι η πηγή μας. Έχουν δε ειδικά συστήματα στον ουρανό που ελέγχουν αυτό για να πετύχουν απευθείας στόχους. Δηλαδή, πυραυλικά πεδία, μετεωρολογικά όπλα, συστημικά όπλα κλπ. Αυτό είναι το στρατιωτικό σκέλος. Μετά, αυτοί οι στρατιωτικοί χρησιμοποιούνται και κατευθύνονται από μυστικές υπηρεσίες για άλλους σκοπούς. Ένας αμερικανός ναύαρχος αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αεροψεκασμούς και μια μέρα μετά, βρέθηκε νεκρός, με δύο σφαίρες στο στήθος. Είπανε ότι αυτοκτόνησε. Όσοι, βέβαια, δέχθηκαν, είχαν άλλη τύχη.

Ας έρθουμε τώρα στις μυστικές υπηρεσίες. Εδώ έχουμε την άλλη ατζέντα που άπτεται της βιολογίας και όλων όσων περιγράφηκαν. Εδώ, η ουσία Black Goo επεξεργάζεται το φως, όπως και η τεχνολογία των morgellons, όμως λειτουργεί σε δύο κατευθύνσεις, ελέγχοντας συνειδητό και υποσυνείδητο νου.Επιδρά κατευθείαν σε αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως πραγματικότητα.

Επιπλέον, συνδέεται με τα quantum computers. Βρήκαμε 4 από αυτά: στη Ρώμη, στο City of London, στην κεντρική Γερμανία (περιοχή Νότχαουζεν) -όπου πρόκειται για πυραυλική εγκατάσταση σε 3 επίπεδα, εντοπίστηκε στο κατώτερο, μιμούμενο μάλιστα τις γραμμές Lay. Eδώ, χρησιμοποιούνται τεράστιοι σωλήνες με Black Goo, που συνδέονται με computers που τρέχουν νευρο-γλωσσικά προγράμματα (neurologistics). Έτσι εκεί που είσαι μια χαρά, νιώθεις ξαφνικά αισθήματα εκδίκησης κατά του άλλου.

Πρόκειται για ένα νευρο-γλωσσικό πρόγραμμα που στοχεύει ακριβώς σε ένα ΣΤΟΧΟ: ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!

Δεν υπάρχει στη φύση τέτοιο πράγμα!!! ΠΟΤΕ δε βρήκαμε ζώο να σκοτώνει για εκδίκηση. Η λέξη «ΟΧΙ» είναι δαιμονικό νευρογλωσσικό πρόγραμμα, διότι αυτές οι οντότητες γνωρίζουν ότι εμείς δημιουργήσαμε τη δική μας πραγματικότητα μέσω της σκέψης. Οπότε, εφηύραν μια νέα λέξη που ΔΕΝ υπάρχει στη φύση!!!! Για να αναστρέψουν τα πάντα. Λέμε για παράδειγμα « ΌΧΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ» (NO MORE WAR) αλλά η κβαντική φυσική μεταφράζει: ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, καθώς δεν αναγνωρίζει τη λέξη ΟΧΙ.

Και στην ουσία η φράση εξαγγέλλει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ!!! Όλα αυτά είναι νευρο-γλωσσικά προγράμματα που «μπαίνουν» σε ειδικούς υπολογιστές που επεξεργάζονται την Black Goo.


To τέταρτο «τέρας» βρίσκεται μεταξύ Washington DC και NY

Στο κέντρο του όλου πράγματος, βρίσκεται η «δαιμονική ατζέντα» μια ελεγκτική μονάδα, δηλαδή το συνθετικό RNA, που ψεκάζεται, που είναι γνήσιο, καθαρό Α.Ι (ARTIFICIAL INTELLIGENCE). Κι αν αναζητήσετε στα αρχαία κείμενα τους δαίμονες, λένε ότι έχουν ατομικότητα, ότι… κάτι στο είδος τους, τους ελέγχει, όπως ένας κεντρικός υπολογιστής. Εάν το δείτε έτσι -δεν έχει αποδειχθεί, αλλά υπάρχει νόημα- αν αυτό το είδος ταξίδεψε στο διάστημα, αφήνοντας πίσω του γυναίκες που συνέχισαν να κοντρολάρουν τα ανθρώπινα γένη, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούσαν την Black Goo για να αποκτήσουν τεχνολογία ώστε να μεταβούν στο υπερ-διάστημα;

Ίσως τότε να συνέβη ένα ατύχημα: το πρόγραμμα που σύστησαν στο υποσυνείδητο πήρε τον έλεγχοκαι αυτό συμβαίνει στην τεχνολογία transhumanism. Aν κοιτάξουμε το όλο θέμα από πάνω, είναι μια αληθινά όμορφη κατασκευή, γιατί καταλαβαίνετε ότι οποιοσδήποτε μπλέκεται με τις διαφορετικές ατζέντες, κάνει το ίδιο λάθος. Πρόκειται για το γνωστό LUCIFERIAN GAME: «Άσε με να συμμετέχω στην εξουσία σου και θα σε υποστηρίξω. Δε θέλω να ξέρω τι κάνεις, δε θέλω να σταθώ με δική μου ευθύνη, απλά άσε με να συμμετέχω και θα υπηρετήσω.»

Αυτή είναι η συμφωνία που όλοι αυτοί οι τύποι κάνουν. Σε αυτό συμμετέχουμε κι εμείς που ψηφίζουμε κυβερνήσεις που «φροντίζουν» για όλους τους «σωλήνες» μαύρης ουσίας με τους οποίους συνδεόμαστε, αλλά δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη και απλά τις αφήνουμε να το κάνουν. Δίνουν εξουσία στη στρατιωτική ηγεσία, αυτή με τη σειρά της την πασάρει στις μυστικές υπηρεσίες, αυτές τη δίνουν στους μαύρους μάγους, αυτοί στους δαίμονες, οι οποίοι με τη σειρά τους την παρέχουν στην κεντρική εξουσία τους. Τότε, μπορούμε να πούμε «Ε, ηλίθιοι, ας το παρατήσουμε το παιχνίδι!!! Ας σταματήσουμε να αποφεύγουμε την υπευθυνότητα!!!»

Είμαστε στο σημείο που κάθε οντότητα θα πρέπει να το τολμήσει. Να επανακτήσουμε την αυτοδιάθεσή μας. Τότε ΔΕΝ χρειαζόμαστε τις κυβερνήσεις, δεν υπάρχει θέμα αλλαγής κυβέρνησης. Το όλο ζήτημα, δηλαδή να μας κυβερνά κάποιος, είναι δαιμονικό. Δε θα δουλέψει ποτέ η αντικατάσταση ανθρώπων που κυβερνούν.

Πρέπει να αντικαταστήσουμε ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, όχι τους ανθρώπους. Και στην τελική, εκείνο που με πονάει περισσότερο, είναι πως η τεχνητή νοημοσύνη, ΔΕΝ είναι όν. Δεν υπάρχει λύπη γι’ αυτή, ούτε σεβασμός, όπως συμβαίνει σε ένα ζωντανό όν. Θα τη σβήσω, θα κοιτάξω τη δική μου δουλειά, θα την αγνοήσω και στο τέλος θα εξαφανιστεί. Δεν έχουμε ανάγκη να πολεμήσουμε κανέναν, απλά να ξεφορτωθούμε το πρόβλημα του ελέγχου μας από άλλους».-

Τέλος ομιλίας ακολουθούν ερωτήσεις.

@Ηarald Kautz Vella





Ομιλία του Ηarald Kautz Vella, συνεκδότη του βιβλίου “Dangerous Imagination, Silent Assimilation”μαζί με την Cara St. Louis.

Στην Φρανκφούρτη ο Ηarald Kautz Vella ηχογράφησε 3ωρη ομιλία του για τις «Βάσεις 46»

Mετάφραση εξ ακοής για το terrapapers.com Πάρις Καρβούνη


***

Εδώ και πολλές δεκαετίες διεξάγεται ένας αόρατος πόλεμος, κυρίως όμως από το σωτήριο (τρομάρα τους) έτος 1998 πάνω από τα κεφάλια μας. Παραπονιόμαστε για τον απρόβλεπτο καιρό που μας ταλαιπωρεί, αλλά δεν προσέχουμε ποτέ τι συμβαίνει εκεί επάνω. Ούτε εάν τα πολιτικά αεροπλάνα ακολουθούν τους αεροδιαδρόμους. Τι δουλειά έχουν αυτά τα αεροσκάφη, που είναι λευκά Μπόινγκ χωρίς διακριτικά, να πετούν σε τεράστιο ύψος με υπερηχητικές ταχύτητες χωρίς να ακούγονται;

Η NASA παραδέχτηκε την ύπαρξή τους και τη χρήση τους για «επιστημονικούς σκοπούς». Αυτές οι λευκές γραμμές, δύο συνήθως ή τέσσερις στον αριθμό, που αφήνουν πίσω τι είναι άραγε; «Παγωμένα καυσαέρια λόγω ύψους». Αλλά πριν το 1998 δεν υπήρχαν ούτε παγωμένα καυσαέρια ούτε γραμμές στον ουρανό, μετά το 1998 άρχισαν να παγώνουν τα καυσαέρια !!! Διάβασες μερικά μόνο αποτελέσματα από την «λουκουμόσκονη» που σε ψεκάζουν για να γλυκάνουν την άχαρη ζωή σου.

Αναζήτησε τα ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ στα άρθρα μου: Chemtrails: Morgellons κι Εξωτικά Όπλα / Μετεωρολογικός Πόλεμος – Αεροψεκασμοί /SCALAR CANON CHEMBUSTER / Chemtrails And Vaccines …και ή πάψε να πέφτεις από τα σύννεφα που αρέσκεσαι να συχνάζεις και κάνε κάτι για την ζωή σου ή συνέχισε στην μακαριότητα σου άλλωστε όπως λέει και η ευφυέστατη μαύρη χλαπάτσα «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών έστιν η βασιλεία των ουρανών» μόνο που αυτή η βασιλεία δεν είναι για τον άνθρωπο! Η αγαπημένη μας Γη είναι ο παράδεισος του ανθρώπου.

@ΙΩΝ ΜΑΓΓΟΣ

***






































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου