Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4: Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΕΑΣ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ, ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΠΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ



Την ώρα που το σύνολο των πρώην εργαζομένων της πτωχευμένης φαρμακοβιομηχανίας Alapis του έγκλειστου Λαυρέντη Λαυρεντιάδη αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης ο μέχρι πρότινος δικηγόρος της και πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρείας Χρήστος Μανέας ανακηρύσσεται επίτιμος δημότης για τις φιλανθρωπίες του στην Αλεξανδρούπολη!

Να θυμίσουμε ότι στις 8 Νοεμβρίου 2013 και βάση της απόφασης 1180/2013 βγήκε η απόφαση για την πτώχευση της εταιρείας Alapis και ορίστηκε ειδικός εκκαθαριστής.
Δυστυχώς για όλους τους εργαζόμενους της αυτοκρατορίας με τα γυάλινα πόδια του Λαυρεντιάδη το πρόβλημα εξακολουθεί να βρίσκεται μπροστά τους, παρά τις υποσχέσεις για λύση του από το περασμένο καλοκαίρι. Μια λύση για την Alapis που δεν δόθηκε τελικά ούτε από πολιτικά κόμματα ούτε από την δικομματική κυβέρνηση γιατί όπως φαίνεται η υπόθεση Λαυρέντη Λαυρεντιάδη δεν αγγίζεται εύκολα. Σύμφωνα με την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι τον Ιούνιο διατάχθηκε η δέσμευση όλης της κινητής & ακίνητης
περιουσίας της εταιρείας μέχρι του ποσού των 1.400.000€ που ήταν και οι απαιτήσεις των 119 υπαλλήλων της Alapis που είχαν καταθέσει αγωγή για τα δεδουλευμένα τους.
Ως εκ τούτου μπόρεσε να προχωρήσει η κατάσχεση φαρμάκων, παραφαρμάκων & φακέλων της εταιρείας.

Ενώ οι άνεργοι και απλήρωτοι πλέον πρώην εργαζόμενοι της εταιρείας θα περάσουν μαύρα Χριστούγεννα το περασμένο Σάββατο ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης διοργάνωσε τελετή για ανακήρυξη του γνωστού Τέκτονα 33ου βαθμού και Μέγα Διδασκάλου, Χρήστου Μανέα ως επίτιμου δημότη της Αλεξανδρούπολης.
Ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο παραβρέθηκαν πλήθος στρατιωτικών της ανώτατης ηγεσίας μεταξύ των οποίων και ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Δημήτριος Γράψας.

Ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κοζάρης αποχώρησε διαμαρτυρόμενος καταγγέλλοντας την απόδοση τέτοιας ύψιστης τιμής “σε έναν μασόνο” με τα επαινετικά σχόλια πολλών αξιωματικών υπέρ του. Για τις συγκεκριμένες απόψεις του μάλιστα ο Νίκος Κοζάρης ισχυρίζεται πως «φαγώθηκε» από τον δήμαρχο-στην ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΟΣ Α.Ε. που διατελούσε Διευθύνων Σύμβουλος και τέθηκε εκτός παράταξης- παρότι ανήκουν στον ίδιο συνδυασμό. Να αναφέρουμε πως ο Κος Κοζάρης προέρχονταν από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑ.Ο.Σ) που είχε αποφασίσει για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ,στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, να στηρίξει την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Λαμπάκη που «κατέβηκε» με την Νέα Δημοκρατία.
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μανέας έκανε δωρεά την παιδική χαρά στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας της Αλεξανδρούπολης, που εγκαινιάσθηκε τον Οκτώβριο και γι’αυτή την προσφορά του του απονεμήθηκε το μετάλλιο τιμής Α΄ τάξης, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η δωρεά 800.000 ευρώ για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Ο Χρήστος Μανέας φέρεται να είχε αποφασίσει μαζί με τη σύζυγό του, όσο εκείνη βρισκόταν εν ζωή, να διαθέσουν την περιουσία τους για αγαθοεργούς σκοπούς στη Βόρεια Ελλάδα!



Ωστόσο το όνομα του μέγα ευεργέτη της Αλεξανδρούπολης φιγουράρει πρώτο-πρώτο στην ιστορία της μεγάλης στοάς της Ελλάδας στην οποία κατέχει εξέχουσα θέση αφού διετέλεσε πρόεδρός της από το 1981 έως το 1995.
Κατηγορείται μάλιστα ο Χρήστος Μανέας πως είναι ο άνθρωπος που το 1981 οδήγησε την ελληνική μασονία στο μεγάλο σχίσμα, με την ανάδειξή του σε Μέγα Διδάσκαλο της Μεγάλης Στοάς.

Να θέσουμε ένα εύλογο ερώτημα:

Τυχαία και συγκυριακή η ευαισθησία και η φιλανθρωπία ενός προβεβλημένου τέκτονα σε μια περιοχή που βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο της Ελλάδας και σε ιδιαίτερα στρατηγικό σημείο της πατρίδας μας;

Ο Χρήστος Μανέας για την ιστορία δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει τιμητικές διακρίσεις.
Στο παρελθόν έχει τιμηθεί από τους Δήμους Φιλιατών, Θεσπρωτίας, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης τον ανακήρυξε ΦΙΛΟΝ και του απένειμε δίπλωμα- πλακέτα. Το Πανεπιστήμιο Αθηνών δια της Φιλοσοφικής Σχολής του απένειμε το Βραβείο Σοφίης. Ένα βραβείο που απονέμεται σε προσωπικότητες, οι οποίες με τις πράξεις τους υπηρετούν τις Αξίες του Ανθρωπισμού.

Δείτε το πρώτο μέρος του βίντεο της εκπομπής ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4:





 makeleio

1 σχόλιο:

  1. Κι εγώ ο αγαθός περιμένω να τιμήσουν τήν Κυρία Λίτσα γιά τήν προσφορά της στό... τέννις τής Αλεξανδρούπολης.7!!... Πραγματικό ΜΑΚΕΛΕΙΌ.
    http://clubs.pathfinder.gr/EFTA7/12220

    ΑπάντησηΔιαγραφή