Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Πεφωτισμένοι



Η συνωμοσία για τη δημιουργία ενός κεντρικού παγκοσμίου φασιστικού κράτους καταστρώθηκε στο κόσμο των πέντε αισθησεων από ένα μυστικό δίκτυο που συλλογικά είναι γνωστό ως Illuminati ή ως οι πεφωτισμενοι!

Αυτοί ασκούν τη χειραγώγηση μέσω μυστικών εταιρειών και ομάδων όπως οι Ελευθεροτέκτονες, οι ιππότες της Μάλτας, οι ναίτες και ιησουίτες.



Αυτές οι ομάδες αλλά και άλλες διευρύνονται με προσεκτική επιλογή νεοσυλλέκτων πεφωτισμένων οι οποίοι τοποθετούνται σε θέσεις ισχύος ανά τον κόσμο ,παρεισφρυοντας σε κάθε χρώμα φυλη θρήσκευμα και χώρα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι είναι μέλη των μυστικών εταιρειών είναι γνώστες της συνωμοσίας η συντριπτική πλειοψηφία τους δεν είναι .

Οι πεφωτισμένοι λειτουργούν σαν καρκίνωμα διεισδύοντας και ελέγχοντας συγκαλυμμένα άλλους οργανισμούς. Οι περισσότεροι Ελευθεροτέκτονες δεν προχωρούν ποτέ πάνω από τα κατώτερα τρία επίπεδα μυησης τις λεγόμενες γαλάζιες βαθμίδες και δεν έχουν ιδέα ποιο σκοπό εξυπηρετεί η οργάνωση τους.



Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον Άλμπερτ Πάικ, μια από τις επιφανέστερες προσωπικότητες του παγκοσμίου ελευθεροτεκτονισμού ο οποίος πέθανε το 1891. Κάποιοι από τους τίτλους που κατείχε ήταν ύπατος μέγας Ταξιάρχης του Υπάτου συμβουλίου του 33ου βαθμού και μέγας ποντίφικας του παγκοσμίου ελευθεροτεκτονισμού . Στο βιβλίο του ηθη καί δόγμα (morals and dogma), το οποίο γράφτηκε για τους Ελευθεροτέκτονες υψηλών βαθμών αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο παραπλανούνται τα κατώτερα επίπεδα .

«…’Οι γαλάζιοι βαθμοί είναι μόνο προθάλαμος του ναού κάποια σύμβολα παρουσιάζονται στον μυημένο, αλλά ταυτόχρονα τον παραπλανούν εσκεμμένα με ψευδείς ερμηνείες. Σκοπός τους δεν είναι να τα κατανοήσει αλλα να θεωρησει οτι τα έχει κατανοήσει. Η πραγματική τους σημασία διαφυλάσσεται για τους Μυστες, τους πρίγκιπες της μασονίας…»

Ακόμα, οι περισσότεροι απο τους ελαχιστους που φτάνουν στη φαινομενικά ανώτατη βαθμίδα, όπως είναι ο 33ος βαθμός του δόγματος Σκοτικου τύπου, γνωρίζουν πολύ λίγα αν δεν είναι οι εκλεκτοί .Μόνο ελάχιστοι, όλοι με καταγωγή από συγκεκριμένα γενεολογικά δένδρα και τα παρακλάδια τους, προχωρούν πέρα από την επίσημη κορυφή της μυστικής εταιρείας τους για να φτάσουν στις βαθμίδες των πεφωτισμένων.

Ωστόσο, τουλάχιστον το 95 % των μελών των μυστικών εταιρειών δεν γνωρίζει καν ότι υπάρχουν τέτοια επίπεδα, πόσο μάλλον ποιοι βρίσκονται σε αυτές ανώτερες βαθμίδες και τη λαμβάνει χώρα εκεί.

Οι πεφωτισμένοι και το δίκτυο των μυστικών εταιρειών τους φροντίζουν πάντα να τοποθετούν δικούς τους ανθρώπους στις σημαντικές θέσεις. Είναι πράγματι εκπληκτικό το πόσο λίγους ανθρώπους χρειάζεται να έχει κανείς προκειμένου να επιβάλλει το σχέδιό του σε ολόκληρο το σύστημα, αν εκείνη α) κατέχουν νευραλγικές θέσεις και β) διαθέτουν την εξουσία να διορίζουν αλλους στις κατώτερες θέσεις-κλειδιά.


Ενα παράδειγμα εσύ ελέγχεις τον αρχηγό της αστυνομίας, ο οποίος παίρνει τις αποφάσεις και μπορεί να διορίζει τους επικεφαλής των διαφόρων τμημάτων.

Εκείνοι εισαγουν την πολιτική των πεφωτισμενων και επιλέγουν τους υφισταμένους τους απ’ τους μειωμένους των μυστικών εταιρειών. Αυτοι με τη σειρά τους είναι σε θέση να διορίζουν τα στελέχη των τμημάτων τους και έτσι επιλέγουν ακόμα περισσότερους μυημένους για τις κατώτερες θέσεις. και πάει λέγοντας από τη στιγμή που έλεγχεις αυτόν που βρίσκετε στην κορυφή της οργάνωσης ολόκληρη πυραμίδα χτίζεται σύμφωνα με τα δικά σου πρότυπα.



Η κυβέρνησεις είναι δομημένες καταυτόν τον τρόπο καθώς και οι οργανώσεις ασφαλείας όπως του FBI η Cia η βρετανική υπηρεσία πληροφοριών και εκείνοι που έλεγχουν το Πεντάγωνο.

Είναι εμφανές σε τι χρησιμεύει ο συγκεντρωτισμός. Εάν αυτοί που χειραγωγούν είναι λίγοι σε σύγκριση με τον πληθυσμό στον οποίο στοχεύουν πρέπει να συγκε ντρωσουν τα κέντρα ληψεως αποφάσεων που επηρεάζουν τη ζωή και τις επιλογές των πολλών.

Όσο διασπάται η λήψη αποφάσεων, τόσο λιγότερο ελεγχομπορούν να έχουν οι λίγοι πάνω στο σύνολο των αποφάσεων που λαμβάνονται. Είναι σα το ζόγκλερ πάνω στη σκηνή, που περιστρέφει πιατα πάνω σε βέργες. Κάποιά στιγμή θα χάσει τον έλεγχο έτσι όπως τρέχει απ’ τη μια βεργα στην αλλη και τα πιατα θα σωριαστουν κάτω και θα σπάσουν γύρω του. Θα ήταν ευκολότερο αν είχε μόνο ένα μεγάλο πιάτο πάνω σε μια μεγάλη βέργα γιατί έτσι θα μπορούσε να το γύριζε σταμάτα.

Η ποικιλομορφία είναι ο εφιάλτης αυτών που επιδιώκουν τον έλεγχο και συνεχώς προσπαθουν να επιταχύνουν τον συγκεντρωτισμό στη λήψη αποφάσεων, ενισχύοντας έτσι την εξουσία τους.

Ο λόγος για τον οποίο ο συγκεντρωτισμός σε όλους τους τομείς της ζωής μας στην πολιτική, την οικονομία της επιχείρησης το στρατό και τα ΜΜΕ προχωρεί όλο και με ταχειτερα βηματα μοιάζει με μια απλή εξίσωση.

Όσο περισσότερο συγκεντρώνεις τη δύναμη τόσο μεγαλύτερη δύναμη αποκτάς και επιτυγχάνεις ταχύτερο συγκεντρωτισμο.



Οι πεφωτισμενοι θέλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, ένα στρατό, μια κεντρική τράπεζα και ενα νομισμα που θα επιβάλλονται σε ενα πληθυσμό με εμφυτευμένα μικροτσίπ συνδεδεμένα με ένα παγκόσμιο κεντρικό υπολογιστή.

Η παγκόσμια κυβέρνηση θα παίρνει τις μεγάλες αποφάσεις, πολιτικές, οικονομικές εισαγωγικές και θα επιβάλει την εφαρμογή τους σε κάθε χώρα… ήδη γινόμαστε μάρτυρες αυτής της κοινωνικής δομής, μέσω της δικτατορίας των ΗΠΑ.

Επισήμως σήμερα ηγείται ο Ντόναλντ Τραμπ, στην πραγματικότητα όμως ελέγχεται απ’ την ιεραρχια των πεφωτισμένων. Η Αμερική είναι το κατεξοχήν όχημα για παγκόσμια κυριαρχία, έτσι όπως ανέκαθεν προγραμματιζόταν να γίνει.

Ο πόλεμος κατά τη τρομοκρατία είναι μια κατασκευασμένη δικαιολογία για να εισβάλουν σε όποια χώρα μπορούν να ενοχοποιησουν μέσω των πραγματικά θλιβερών συμβατικών ΜΜΕ

Στην πολιτική η αριστερά η οποια από καιρό γελοιοποιεί ακόμα και καταδικάζει όσα λέμε περί συνωμοσίας τώρα ανακάλυψε τη στυγνη πολιτικη της παγκοσμιοποίησης.

Αυτό σημαίνει κατάργηση των περιορισμων του διεθνούς εμπορίου, ώστε να μπορούν οι πολυεθνικές των πεφωτισμένων να παράγουν φθηνά τα προϊόντα τους στις φτωχότερες χώρες, πληρώνοντας τους εργάτες μισθούς πείνας, και μετά να τα στέλνουν στην πλούσια δύση (πλούσια για μερικούς) και να τα πουλούν με τεράστια αισχρα κερδη .

Η αριστερά για να εξηγήσει αυτό το φαινόμενο, το απέδωσε απλώς στην απληστία των γιγάντιων επιχειρήσεων που επιζητούν περισσότερη δύναμη και κέρδη.

Την κατανοούμε αυτήν την κοντόφθαλμη θεώρηση.. γιατι η αριστερά, ενώ έχει παγιδευτεί στο παιχνίδι που παίζει το σύστημα, πιστεύει ότι επαναστατεί εναντίον του.

Η παγκοσμιοποίηση, ομως, στην πραγματικότητα είναι μια έκφραση του σχεδίου των πεφωτισμένων για ενα παγκόσμιο κράτος στο οποίο τα πάντα θα επιβάλλονται από τους λίγους που βροσκονται στο κέντρο, ενώ τα κράτη της περιφέρειας θα έχουν την ίδια μεταχείριση με το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία και άλλα κράτη (βλεπε Κορεα και Ιραν συντομα ) στα οποία εισέβαλαν η θα εισβαλουν στρατεύματα για να τα «ελευθερώσουν»!!!

David Icke ..Ιστορίες απο την Χρονοδίνη
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου