Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Η υπόγεια πόλη των ερπετόμορφων στο Λος Άντζελες





Οι ερπετομορφοι υποτίθεται πως ζουν κάτω από τις πόλεις και το κανουν εδώ και πάνω από 5.000 χρόνια.

Ειναι μια ανωτερη φυλη ανθρωποειδων …

Η ιστορία λέει ότι υπαρχουν χρυσά δισκία που αναφερεται η προέλευση του ανθρώπινου πολιτισμού και τα πλούτη που υπαρχουν στο εσωτερικο ειναι πολύ τεράστια για να υπολογιστούν περιμένοντας την ανακάλυψη απο εμας.

Οι άνθρωποι της σαύρας είναι τεχνολογικά προηγμένοι και σχετίζονται με τους Μαγιας.

Η ανώτερη φυλή των ερπετομορφων ανθρώπων λέγεται ότι σχετίζεται με τους Μάγιας που έφυγαν από ξαφνικο καταστροφικο γεγονος οταν μετεωρίτες χτυπησαν αλυπητα την γη , για να επιβιωσουν δημιούργησαν κοινότητες κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού, μία από τις οποίες βρισκεται κατω απο το Λος Άντζελες.



Οι άνθρωποι της Σαυρας λέγεται οτι ειναι τεχνολογικά και πνευματικά ανεπτυγμενοι και χρησιμοποιησαν μυστηριώδη χημικά για να σκάψουν ένα τεράστιο δίκτυο 285 σηράγγων.

Όλες οι σήραγγες λέγεται ότι είναι εξοπλισμένες με τεράστιους θαλάμους, πολλοί από τους οποίους είναι αρκετά μεγάλοι για να χωρέσουν έως και 1.000 οικογένειες.

Οι οικογένειες έχουν ζήσει από το νερό και τα τρόφιμα που έιχαν τοποθετηθεί στις σήραγγες από τη φυλή των Μαγιας.Μετα με συχνες εξορμησεις λεηλατουν οτι χρειαζονται αν και λογω της αναπτυξης τους εχουν πλεον πληρη αυταρκεια σε οτι χρειαζονται …

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου