Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Ο Θωμάς Χρειάζεται Τη Βοήθεια Όλων Μας



Γράφει ο Μανώλης Κουράτορας 

Ο Ρεθυμνιώτης Θωμάς Μπισκιτζής πάσχει από μια σπάνια ασθένεια Ο Θωμάς έχει παίξει ποδόσφαιρο στην ομάδα της Επισκοπής και της Ασή Γωνιάς.Μετά από 3 Χρόνια δοκιμασίας με μια σπάνια νόσο ιστιοκυττάρωση στους λεμφαδένες(rozai dorfman) κατάφεραν να την ανακαλύψουν μετά από αρκετές επεμβάσεις, χειρουργεία και 7 βιοψίες στο Λαικό Νοσοκομείο. 

Όπως θα δείτε και στο video που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρει: <<Χρειάζομαι να ζήσω,θέλω να ζήσω και πρέπει να σταματήσουν οι πόνοι εδώ και 1.100 μέρες,δεν έχω κοιμηθεί ήσυχος ούτε ένα βράδυ,κλαίγοντας συνέχισε, ότι πρέπει να μεταφερθώ σε νοσοκομείο της Αμερικής για να θεραπευτώ.>> Ο Θωμάς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι ανασφάλιστος, είναι πατέρας δυο παιδιών, έχει υποστεί μεγάλη ψυχολογική και σωματική ταλαιπωρία, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του θα πρέπει να μεταφερθεί στο Memorial Hospital της Νέας Υόρκης, μη μπορώντας να αντέξει το οικονομικό βάρος της περιπέτειας που περνάει ζητάει την ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας από εμάς.

Τα parapolitikakritis.gr θα παρακολουθούν από κοντά το θέμα του Θωμά και θα σας ενημερώνουν σχετικά. Σύμφωνα με επικοινωνία που είχαμε με τον Θωμά, αρχές της εβδομάδας θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και τα δικαιολογητικά για να ανοίξει ο τραπεζικός λογαριασμός. Θα ενημερώνουμε συνέχεια για το θέμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου