Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους πολίτες της να φύγουν άμεσα από τον ΛίβανοΗ Σαουδική Αραβία ζητά από τους πολίτες της να φύγουν άμεσα από τον Λίβανο

«Λόγω των συνθηκών στη Δημοκρατία του Λιβάνου, το βασίλειο ζητά από τους πολίτες του που επισκέπτονται ή διαμένουν στη χώρα αυτή να φύγουν όσο το δυνατόν συντομότερα» μετέδωσε το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο SPA

Η Σαουδική Αραβία κάλεσε σήμερα τους υπηκόους της που βρίσκονται στον Λίβανο να φύγουν «το συντομότερο δυνατόν» από τη χώρα αυτή, λίγες μόλις ημέρες μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του πρωθυπουργού Σαάντ Χαρίρι.

«Λόγω των συνθηκών στη Δημοκρατία του Λιβάνου, το βασίλειο (σ.σ. της Σ. Αραβίας) ζητά από τους πολίτες του που επισκέπτονται ή διαμένουν» στη χώρα αυτή να φύγουν όσο το δυνατόν συντομότερα» μετέδωσε το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο SPA επικαλούμενο μια επίσημη πηγή στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο αξιωματούχος αυτός έκανε επίσης έκκληση στους Σαουδάραβες να μην πάνε στον Λίβανο, κάνοντας λόγο για «την κατάσταση» σε αυτή τη χώρα, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

ΠΗΓΗ

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου