Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

6 πράγματα που θα συμβούν στο σώμα σας αν πίνετε Γάλα Αμυγδάλου με Μέλι καθημερινά!



Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να πίνετε ένα φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου πριν τον ύπνο, αλλά για μέγιστο αποτέλεσμα ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε αυτό.

Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη που παρέχονται από την τακτική κατανάλωση γάλακτος αμυγδάλου και μελιού:

1. Βελτίωση του ύπνου
Μεγάλες ποσότητες ζάχαρης σας κρατούν ξύπνιο και αναστατωμένο, αλλά μια μικρή ποσότητα γλυκόζης βοηθάει το μυαλό σας να ''κλείσει'' την ορεξίνη (λέγεται και υποκρετίνη), πρωτεΐνη που λειτουργεί στον εγκέφαλο σαν ορμόνη. Εκκρίνεται από ένα είδος εγκεφαλικών κυττάρων που ονομάζονται νευρώνες ορεξίνης και βρίσκονται στην υπόφυση.
Τι κάνει η ορεξίνη: Όταν οι νευρώνες είναι ενεργοί και παράγουν ορεξίνη, είμαστε ενεργητικοί γεμάτοι ζωντάνια. Όταν καταστέλλεται η λειτουργία των νευρώνων αυτών τότε είμαστε ληθαργικοί και νιώθουμε υπνηλία.
Ορεξίνη = Ενεργητικότητα κ επαγρύπνηση!

2. Ενέργεια και συγκέντρωση
Πίνετε ένα ποτήρι γάλα αμυγδάλου και 2 κουταλιές της σούπας μέλι το πρωί για να διατηρήσετε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα καθ 'όλη την ημέρα.
Το γάλα είναι γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε διάφορες βιταμίνες και μέταλλα, αλλά τα αμύγδαλα έχουν αποδειχθεί ότι περιέχουν επιπλέον θρεπτικά συστατικά, και το μέλι είναι φορτωμένο με υδατάνθρακες.

3. Επιβραδύνει τη γήρανση
Όσον αφορά την γήρανση, οι ερευνητές αποκαλύπτουν ότι το μέλι και το γάλα αμυγδάλου έχουν θετική επίδραση στη γενική υγεία, όχι μόνο στο δέρμα. Στα αρχαία χρόνια οι άνθρωποι πίστευαν ότι ο συνδυασμός γάλακτος αμυγδάλου και μελιού ήταν το ελιξίριο της νεότητας, και το χρησιμοποιούσαν για να συντηρήσουν το σώμα τους.

4. Αντιβακτηριδιακή προστασία
Όταν συνδυαστούν, μέλι και γάλα αμυγδάλου καταπολεμούν τον σταφυλόκοκκο, και είναι ο λόγος που πιστεύεται ότι έχουν ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες.

5. Πέψη
Πίνοντας ένα φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου με μέλι ανακουφίζετε τη δυσκοιλιότητα, το φούσκωμα και τα προβλήματα με τα έντερα.

6. Νοσήματα του αναπνευστικού
Το γάλα αμυγδάλου με μέλι βοηθάει στη θεραπεία του κρυολογήματος και του βήχα. Με το συνδυασμό και των δύο μπορείτε να πάρετε ένα ισχυρό φάρμακο που είναι πολύ καλύτερο από ό,τι οποιαδήποτε άλλη φαρμακευτική επιλογή.




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου