Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΟ MAKEΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – ΕΝΟΠΛΟΙ ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΤΩΜΑΤΑ!!! (ΦΩΤΟ&BINTEO)





Τρεις ενόπλους, βαριά οπλισμένους και με μάσκες του σκι αναζητεί η αστυνομία



Ενημέρωση 22:20

Αναστάτωση προκλήθηκε στις 11.30 τοπική ώρα από πυροβολισμούς που έπεσαν σε κτίριο Κοινωνικών Υπηρεσιών το οποίο φιλοξενούσε παιδιά με Ειδικές Ανάγκες στο Σαν Μπερναντίνο, μια πόλη 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Λος Άντζελες.

Στο σημείο έχουν φθάσει δεκάδες ασθενοφόρα και περιπολικά, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να ασφαλίσει το κτίριο και να απομακρύνει από το σημείο τους περίοικους.


Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής οι τρεις ένοπλοι είναι βαριά οπλισμένοι και φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα. Η αστυνομία τους αναζητά ακόμα, καθώς δεν έχει καταφέρει να τους εντοπίσει.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ



Αμερικάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως στο σημείο έχουν σπεύσει και ειδικοί πυροτεχνουργοί καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει τοποθετηθεί και εκρηκτικός μηχανισμός. Επιπλέον, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τρεις δράστες είναι λευκοί και πιθανώς φέρουν στρατιωτική περιβολή.






















ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 1



Προηγούμενη ενημέρωση:

Οι πυροβολισμοί έπεσαν σε κτίριο Κοινωνικών Υπηρεσιών για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες.

Στο σημείο έχουν φθάσει δεκάδες ασθενοφόρα και περιπολικά.



Το επεισόδιο είναι ακόμα σε εξέλιξη. Η αστυνομία προσπαθεί να ασφαλίσει το κτίριο και απομακρύνει από το σημείο τους περίοικους.



Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής οι τρεις ένοπλοι είναι βαριά οπλισμένοι και φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ 



Κάποιος μπήκε μέσα και άρχισε να πυροβολεί. Ο κόσμος έτρεξε μέσα στο γραφείο. Η κόρη μας είναι εκεί μέσα και κρύβεται. Μας έστειλε μηνύματα”, είπε αυτόπτης μάρτυρας στο CNN και πρόσθεσε: “Μας έγραψε “πυροβολισμοί στη δουλειά μου, άνθρωποι πυροβολήθηκαν, μέσα στο γραφείο περιμένουμε τους αστυνομικούς. Προσευχηθείτε για μας. Είμαι κλειδωμένη στο γραφείο”.



Προηγούμενη ενημέρωση 21:55

Ένοπλος σκόρπισε τον θάνατο στο Λος Άντζελες! Συναγερμός έχει σημάνει σε γήπεδο γκολφ στην Καλιφόρνια, όπου ένας ένοπλος άντρας εισέβαλε και άρχισε να πυροβολεί τραυματίζοντας σοβαρά πολλά άτομα.

Η αστυνομία του San Bernardino έχει αποκλείσει την περιοχή και κάνει έκκληση στον κόσμο να μην κυκλοφορεί κοντά στο σημείο, όπου “χτύπησε” ο δράστης.






ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 2





ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 3


 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 4


 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 5


 






ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 6



Για 12 νεκρούς κάνει λόγο το ABC. Ενώ άλλα μέσα ανεβάζουν τον αριθμό σε τουλάχιστον 20 θύματα.








makeleio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου